A gdje sam ja to rekao da treba dovesti Babovica i slicne igrace, cak mislim da je u ovom momentu i ovaj toliko prozivani Ordagic neostvariva zelja forumskog auditorija. Glupo mi je samo sto ga se po forumu toliko dovodi u kontekst sa nama, a vjerovatno nece kod nas zavrsiti pa ce se ostali sa nama sprdati. Sto se momka tice napisao sam i u ovom prvom postu vezano za njega da je sasvim sigurno jedan od najboljih igraca lige, ali da ne vjerujem da ce zavrsiti kod nas iz ovih ili onih razloga.Evander je napisao/la:Realno, koga boljeg mozes dovesti od njega?Osttribine je napisao/la:Vala bas, mislim svaka cast momak je jedan od najboljih igraca lige, ali pojedinci smorise sa njim, a 99% nece kod nas, ili ostaje u Slobodi ili ode vani negdje.Mokes je napisao/la:Prizivate Ordagica kao da je Don Andres Iniesta![]()
Ima li vise veznjaka na svijetu ili je on jedini
Upitno je da li i njega mozemo dovesti. Raja je prestala sanjariti o buigarima, Babovicu i slicnim, niti imamo para za te igrace, niti bi oni zeljeli igrati ovdje. Za nas bi Ordagic bio najbolje moguce pojacanje u ovom trenutku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ima li spisak igrača koji igraju za nas na Hasetovom turniru?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Francuski nogometni prvoligaš Rennes zanima se za bh. reprezentativca Gojka Cimirota. Za bivšeg igrača FK Sarajevo Rennes se zanima već neko vrijeme i prema pisanju uglednog L'Equipea, prati ga već sedmicama. Cimirot je trenutno član PAOK-a, ali nije tajna da je njegova budućnost u Solunu pod znakom pitanja, upravo iz razloga što ga traže brojni timovi. Cimirot je za bh. reprezentaciju odigrao tri utakmice, a u Grčkoj je imao dobru sezonu i nekoliko sjajnih nastupa u Evropi.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 dec 2016, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Juniori igrajuSiouxLukavac je napisao/la:Ima li spisak igrača koji igraju za nas na Hasetovom turniru?
- Osttribine
- Kontakt:
Nemoj ti ziv bio sa svojim satro insajderskim, od bugara qraca palaca i sta sve nisi najavljivao, pa do sir Hurtica koji nas je surduknuo u provaliju iz koje se Calinom zaslugom jedva iscupasmo 
Upišider me tu, prvog.Lakoste je napisao/la:Said ce biti najbolji igrac na proljece. To ce istovremeno pojedine forumase s ove teme baciti na aparate.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MortemHz je napisao/la:Francuski nogometni prvoligaš Rennes zanima se za bh. reprezentativca Gojka Cimirota. Za bivšeg igrača FK Sarajevo Rennes se zanima već neko vrijeme i prema pisanju uglednog L'Equipea, prati ga već sedmicama. Cimirot je trenutno član PAOK-a, ali nije tajna da je njegova budućnost u Atini pod znakom pitanja, upravo iz razloga što ga traže brojni timovi. Cimirot je za bh. reprezentaciju odigrao tri utakmice, a u Grčkoj je imao dobru sezonu i nekoliko sjajnih nastupa u Evropi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispravili su i oni, namjerno sam pogledaoSabinho je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Francuski nogometni prvoligaš Rennes zanima se za bh. reprezentativca Gojka Cimirota. Za bivšeg igrača FK Sarajevo Rennes se zanima već neko vrijeme i prema pisanju uglednog L'Equipea, prati ga već sedmicama. Cimirot je trenutno član PAOK-a, ali nije tajna da je njegova budućnost u Atini pod znakom pitanja, upravo iz razloga što ga traže brojni timovi. Cimirot je za bh. reprezentaciju odigrao tri utakmice, a u Grčkoj je imao dobru sezonu i nekoliko sjajnih nastupa u Evropi.
Moze on u Oly, da nas poguraju malo. Imacemo ih u vidu za Dulju i Crnkica 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- f0rest1946
- Kontakt:
I RustemaSabinho je napisao/la:Moze on u Oly, da nas poguraju malo. Imacemo ih u vidu za Dulju i Crnkica
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako je istina je da klauzula za papire u novom ugovoru Cimirota 6 mil eura, tesko ce on igdje sad. Mozda na ljeto, ako nastavi sa dobrim igrama, plus da se izbori za mjesto u reprezentaciji, makar koju minutu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zvjeda mu nudil 30.000 mjesecno, trazio duplomuhamedhulk je napisao/la:Uopce je nepotrebno da se prica oko njegovog dolaska, nece on za ispod 20k eura mjesecno igrati, sve i kad bi povreda bila proslost...
Okrenuti se domacem trzistu, dovesti ciljano u svaku liniju po igraca, uz produzenje Dulje i idemo! Moze se i od ovih igraca ocekivati poboljsanje, nisu svi limitirani, ima ih koji jos nisu dostigli max lige.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja sto lupate Allahu dragi...
-
belosevic28
- Kontakt:
Prije par dana, neko usporedi Oscara i Rustema, kao uzela ih raja na zub, oni dezurni krivci...podji Rusteme putem Oscara, Kina je obecana zemlja 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Povedi i midena.belosevic28 je napisao/la:Prije par dana, neko usporedi Oscara i Rustema, kao uzela ih raja na zub, oni dezurni krivci...podji Rusteme putem Oscara, Kina je obecana zemlja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Štilić trazi 15.000 eura. 
- TobeYarabi
- Kontakt:
za koliko sezonaMortemHz je napisao/la:Štilić trazi 15.000 eura.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Razligu s naše teme s tim brojkama u nicku a jos gadnijem avataru!Hrasno1921 je napisao/la:Nema potrebe da se sprdae, malo sacekate i vidi jesam li u pravu ili ne, neandertalac nije u stanju da se odazove hladno karlovacko da popije a ne nesto drugo, misli da ce ga Goran Hatibovic napasti, smijesno ...joker90 je napisao/la:Yebo Pirica, pazi ti da ti ne dođe Neandertalac!Hrasno1921 je napisao/la:eto vam Pirica, zavrseno sve
Nabijem mu staru 30 000 puta. Sto ce nam to ****, da on nama placa 30 000 ja ga ne bi potpisao. Imamo Saju velemajstora koji ce sve da kara na proljece.MortemHz je napisao/la:Štilić trazi 15.000 eura.
aparati spremni.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Nece susic kod nasLakoste je napisao/la:Nabijem mu staru 30 000 puta. Sto ce nam to ****, da on nama placa 30 000 ja ga ne bi potpisao. Imamo Saju velemajstora koji ce sve da kara na proljece.MortemHz je napisao/la:Štilić trazi 15.000 eura.![]()
![]()
![]()
![]()
aparati spremni.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 26 gostiju.