Nejose je napisao/la:Prenosi li ijedna "domaća" tv ovaj superkup?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Re: Serie A
Pa zar je stvarno moguće da Juve ne može da dobije ovu ekipu mediokrita i invalida ? 
Štaviše, ubio ih Milan.
Štaviše, ubio ih Milan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Los Juve k'o Liverpoolgaston je napisao/la:Pa zar je stvarno moguće da Juve ne može da dobije ovu ekipu mediokrita i invalida ?
Štaviše, ubio ih Milan.
Sto Mireta izvede
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
jelle je napisao/la:To vam je najveci uspjeh sezone i vama i Interu....milanist je napisao/la:Vidi ih sto su se raspisali, a nakog Genove nisi mogo naci juventina na temi tamam da cenera dajes
Sto se tice tekme, Juve bio pametnija ekipa zato je i dobio, Roma je jos nezrela za ovakve utakmice.
A butthurt ste vi dobili na San Siru tako da
A i cucemo se za koji dan nakon superkupa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jel se cujemo hahaha. Ma realno nebitan trofej al drago mi kad momci odigraju ovako da budu i nagradjeni.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Jedino mi je zao ove djece koja ce zbog vecerasnje tekme poceti da navijaju za Milan. Koliko ce sebi puta u zivotu yebati mater zbog toga, nisu ni svjesna. Ko ova tripleta Inter generacija. Zivot se bas igra sa nama. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kome smeta Milan koji osvaja superkup?
svaka cast momcima iz Milana koji 'ginu' za svoj klub. Motivacija, zalaganje,svjezina sve na njihovoj strani veceras. 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- BlueBosnian
- Kontakt:
Milan zasluženo 
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno izuzetno bitan trofej za ove mlade momke.muxa je napisao/la:Jel se cujemo hahaha. Ma realno nebitan trofej al drago mi kad momci odigraju ovako da budu i nagradjeni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
milanist je napisao/la:jelle je napisao/la:To vam je najveci uspjeh sezone i vama i Interu....milanist je napisao/la:Vidi ih sto su se raspisali, a nakog Genove nisi mogo naci juventina na temi tamam da cenera dajes
Sto se tice tekme, Juve bio pametnija ekipa zato je i dobio, Roma je jos nezrela za ovakve utakmice.
A butthurt ste vi dobili na San Siru tako da
A i cucemo se za koji dan nakon superkupa
Cestitam potpuno zasluzeno...
Čestitke milanistima na naslovu.Konačno mogu reći da su na poziciji broj jedan u Milanu što se domacih trofeja tice.Istina,još neko vrijeme će ju morati dijeliti sa drugim milanskim klubom.Nesto sto su si voljeli prisvajati svih ovih godina iako je svakome tko barata sa funkcijom zbrajanja bilo jasno da o tome nema govora.

Valjda si svjestan toga da se ružičasti period Juventusa svakim novim danom blizi krajuGefufna je napisao/la:Jedino mi je zao ove djece koja ce zbog vecerasnje tekme poceti da navijaju za Milan. Koliko ce sebi puta u zivotu yebati mater zbog toga, nisu ni svjesna. Ko ova tripleta Inter generacija. Zivot se bas igra sa nama.
- nextterrain
- Kontakt:
gaston je napisao/la:Pa zar je stvarno moguće da Juve ne može da dobije ovu ekipu mediokrita i invalida ?
Štaviše, ubio ih Milan.
Nek mi Liverpool ima wc igrace
Re: RE: Re: Serie A
Nebitan kao trofej, na to sam mislio, a naravno da je ovim mladicima bitan i da su ga zasluzili jer su ginuli na terenuRomagnoli13 je napisao/la:Realno izuzetno bitan trofej za ove mlade momke.muxa je napisao/la:Jel se cujemo hahaha. Ma realno nebitan trofej al drago mi kad momci odigraju ovako da budu i nagradjeni.
Il Club più titolato al mondo!
Postoji samo jedan član Milana koji bi mogao ući u prvih 11 Liverpoola a to je ovaj maloljetnik na golu.nextterrain je napisao/la:gaston je napisao/la:Pa zar je stvarno moguće da Juve ne može da dobije ovu ekipu mediokrita i invalida ?
Štaviše, ubio ih Milan.
Nek mi Liverpool ima wc igrace
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
gledam Bresciu, Andrea Caracciolo legenda ovog kluba, 35 godina i jos uvijek mece
oko 300 nastupa za Bresciu, oko 135 golova, imam utisak da frajer vjecno igra fudbal :bow:
oko 300 nastupa za Bresciu, oko 135 golova, imam utisak da frajer vjecno igra fudbal :bow:
Nije ni čudo da je Serie A izdahnula kad se još uvijek uzdizu razne 35+ legendice.
malo vise postovanja za igrace koji su mnogo godina posvetili jednom klubu
Caracciolo je neko ko nosi smek stare Serie A, dok se jos uvijek nije pocela modernizovat sa amerima, kinezima, novim stadionima, infrastrukturom, od tada mi se pocela gadit :roll:
NO AL CALCIO MODERNO :puke:
Caracciolo je neko ko nosi smek stare Serie A, dok se jos uvijek nije pocela modernizovat sa amerima, kinezima, novim stadionima, infrastrukturom, od tada mi se pocela gadit :roll:
NO AL CALCIO MODERNO :puke:
Pojma nemam tko je Karačolo ili kako nego govorim opcenito.Ovo me samo podsjetilo na to.
Čuj to
Čuj to
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mislim da znam o kome se radi,visok i celav. Bar je na PES-u 6 takav bio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.