AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne znam za vas ali ja sam zalio u kafani da valja ovaj superkup. Svaka cast momcima na ovom miki maus kupu ali dobiti najjaci tim lige drugi put nije mala stvar. Gigio 500m otkupna klauzula molim. Forza Milan fino alla morte!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Svaka vam čast. Vi ste jedini od ovih velikana za koji žalim što nije u LP i volio bih da se što prije vratite. Nisam gledao tekmu, ali mi je baš popravilo dan kad sam vidio ove emocije kod vaših igrača nakon što su dobili tekmu. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
celikmilan
- Kontakt:
One suze Locatellija dovoljno govore o tome koliko mu je ovo značilo i koliko mu je stalo. Momak je mlad i neiskusan ali za razliku od ostalih igrača u ovoj sredini jedino pokušava nešto više da uradi od samog dodavanja najbližem do sebe. Iz toga proizilaze i greške ali iz toga će i da nauči. Brže će naučiti ako ima nekog kvalitetnog igrača kraj sebe a ne nekog kao Kucka ili Bertolacci. Kucki to nije primarna zadaća ali danas je imao toliko netačnih dodavanja i loših poteza da je to za ne povjerovati. On i Bacca su bili toliko užasni da se naročito Bacci lopta toliko odbijala od noge u najgorim mogućim trenucima. Ne bi bilo ni produžetaka ni penala da je ovaj znao da radi ono za šta je plaćen.
Odbrana je koliko toliko obavila dobar posao. Da su bili još bolji Donnarumma ne bi imao 9 odbrana. Sredina nije ni postojala jer su uglavnom stoperi vodili igru i dodavali prema prednjoj dvojci. Nije trojci jer Bacca nije učestvovao u ničemu osim fulanju zicera. To je bilo tako dok se ovi nisu povukli ( zbog nas ili zbog svoje taktike ne znam ). Bez Bonaventure i naročito Susa ne bi ništa ni uradili u fazi napada.
Donnarumma, Romagnoli, Paletta, Abate, Antonelli, Locatelli, Bonaventura, Suso su igrači koji mogu da vode neke od glavnih uloga u timu a za ostatak su potrebne promjene, ili igrača ili promjene njihovog pristupa igri i znanja iste. Ne znam koje od toga je izvodljivije.
Prema riječima kineza ovo je bila prilika ovoj garnituri vlasti u timu za zadnji trofej. Sad je valjda na njih red. Bez novih ulaganja opet ćemo se načekati do nekih novih titula.
Odbrana je koliko toliko obavila dobar posao. Da su bili još bolji Donnarumma ne bi imao 9 odbrana. Sredina nije ni postojala jer su uglavnom stoperi vodili igru i dodavali prema prednjoj dvojci. Nije trojci jer Bacca nije učestvovao u ničemu osim fulanju zicera. To je bilo tako dok se ovi nisu povukli ( zbog nas ili zbog svoje taktike ne znam ). Bez Bonaventure i naročito Susa ne bi ništa ni uradili u fazi napada.
Donnarumma, Romagnoli, Paletta, Abate, Antonelli, Locatelli, Bonaventura, Suso su igrači koji mogu da vode neke od glavnih uloga u timu a za ostatak su potrebne promjene, ili igrača ili promjene njihovog pristupa igri i znanja iste. Ne znam koje od toga je izvodljivije.
Prema riječima kineza ovo je bila prilika ovoj garnituri vlasti u timu za zadnji trofej. Sad je valjda na njih red. Bez novih ulaganja opet ćemo se načekati do nekih novih titula.
Sinoc sam zaboravio pomenuti kako je Pasalic odigrao sasvim solidno od kad je usao, djelovao mi je nekako sigurno kad je u posjedu lopte i bez panike se oslobadjao protivnika. Imao je i jedan dobar dribling u njihovom sesnaestercu ali je lose sutirao.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad vidim da neko kritikuje Locatellija naježim se sav.Pa momak ima samo 18 godina, igra jednu od najtežih pozicija koje postoje u fudbalu, i iza sebe ima svega 10ak profesionalnih utakmica.Pustite momka na miru, njegovo vrijeme tek dolazi.
Pašalića treba otkupiti, bit' ce to odličan igrač, samo ga je ona višemjesečna pauza izbacila iz takta, a i tek treba da se privikne na Serie A.
Pašalića treba otkupiti, bit' ce to odličan igrač, samo ga je ona višemjesečna pauza izbacila iz takta, a i tek treba da se privikne na Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve je super ,al nakon ove pobjede starci nece potrositi ni centa,a kamoli eura. Cinjenica je da ova ekipa ima dusu i petlju,al bez pojacanja pitanje je koliko ce izdrzati. Nadam se da će makar ono drvo Fellaini doci ( nije da sam nesto sretan i odusevljen njim).
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Čestitam momcima na trofeju posebno na zalaganju, ponosan sam na njih i na Montellu, baš me iznenađuju pozitivno.
Ovo će biti veliki poticaj za budućnost jer su tu svi mladi momci koji istinski vole Milan i sa sad već mogu reći odličnim trenerom možemo izboriti 3. poziciju naravno uz neka ciljanja pojačanja. Iz utakmice u utakmicu vidi se kičma ovog Milana, a to čine 5 igrača koji ove sezone igraju na visokom nivou: Gigi-Rom-Palleta-Bona-Suso. Nije mala stvar pobijediti dva puta zaredom Juventus i to će služiti ovim igračima kao moralni boost da ulaze u "lakše" utakmice sa više samopouzdanja
Ovo će biti veliki poticaj za budućnost jer su tu svi mladi momci koji istinski vole Milan i sa sad već mogu reći odličnim trenerom možemo izboriti 3. poziciju naravno uz neka ciljanja pojačanja. Iz utakmice u utakmicu vidi se kičma ovog Milana, a to čine 5 igrača koji ove sezone igraju na visokom nivou: Gigi-Rom-Palleta-Bona-Suso. Nije mala stvar pobijediti dva puta zaredom Juventus i to će služiti ovim igračima kao moralni boost da ulaze u "lakše" utakmice sa više samopouzdanja
- muha milanez
- Kontakt:
Lijepo je gledati slike nasih igraca sa tolikom emocijom, sigurno ce im ovaj trofej znacit u nastavku sezone. Ma ako vodeci ljudi u klubu zele dobro Milanu, onda bi morali bit svjestni da se mora ulozit u ekipu. Januar je tu, pa vidjet cemo kako ce se odvijat situacija. Bernandesci mi se svidja, ne bi bio lose pojacanje, bar ja mislim. Za pocetak dosta 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
evo vam insajderska, na Olimpicu, kada su igrali Lazio i Viola, bili su prisutni neki ljudi iz vaseg kluba, s namjerom da prate Keitu, Lucasa Bigliu i De Vrija
- Romagnoli13
- Kontakt:
Keita i De Vrij će u Milan. Biglia se ne uklapa u verziju baby Milana. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
samo vi posaljite lovu i vodite koga god zelite :salut:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dosta vam je 50M za taj dvojac.
morali biste dodat bar jos 10 mln
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Prodace Ninaga i dovesti Keitu, koji je po meni Luis Figo za nasu fiskijuChinaglia je napisao/la:evo vam insajderska, na Olimpicu, kada su igrali Lazio i Viola, bili su prisutni neki ljudi iz vaseg kluba, s namjerom da prate Keitu, Lucasa Bigliu i De Vrija
To bi im bio potez desetljeca
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
-
gambler1899
- Kontakt:
Čestit/sretan Božić svim rossonerima koji slave 
Nije me bilo sedam dana raja, banovan sam od strane zlih Juventina
, helem čestitke nam svima na prvom trofeju nakon pet godina iako nije neka vrijednost al' za ovakvu ekipu Milana je sasvim sigurno vrijedan
PS: Čestitke Milanistima koji slave Božić, ako vas ima
PS: Čestitke Milanistima koji slave Božić, ako vas ima
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Superkup je ujedno bio i 50. trofej koji je završio u muzeju Milana. Od toga 29 trofeja je osvojeno u eri onog pedofila.
18 x prvaci Italije
5 x osvajači kupa Italije
7 x osvajači superkup-a Italije
7 x pobjednici Lige Prvaka
5 x osvajači superkup-a Evrope
4 x pobjednici Interkontinentalnog kupa
2 x osvajači Kupa pobjednika Kupova
2 x osvajali Latino kup-a
18 x prvaci Italije
5 x osvajači kupa Italije
7 x osvajači superkup-a Italije
7 x pobjednici Lige Prvaka
5 x osvajači superkup-a Evrope
4 x pobjednici Interkontinentalnog kupa
2 x osvajači Kupa pobjednika Kupova
2 x osvajali Latino kup-a
Decki sretan Božić svim rossonerima koji ga slave!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.