necu, zato sto si brat hordasBosniacum Lilium je napisao/la:Nemoj mi dirati djevojku @tobe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Laptop Marke HP.
Moderator/ica: insider
necu, zato sto si brat hordasBosniacum Lilium je napisao/la:Nemoj mi dirati djevojku @tobe
Sta cu, samo sam muskaracDANTES je napisao/la:Et tu, mi fili?!Bosniacum Lilium je napisao/la:Nemoj mi dirati djevojku @tobe
Istina...Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta cu, samo sam muskaracDANTES je napisao/la:Et tu, mi fili?!Bosniacum Lilium je napisao/la:Nemoj mi dirati djevojku @tobe
@tobe
Salim se, sharing is caring
Obratite mi se na svetoj temi, NE ovdje!TobeYarabi je napisao/la:vazno da ja zignem, pa makar me objesilirasavoje je napisao/la:Joj kad te kazem Muhamedu, pa kad prodje krozate.![]()
Gledaj sta se desi kad previse citiras ustipcetaHeller je napisao/la:Netje san na oci **** ti sunce
+1Heller je napisao/la:Ja nista nisam primjetio
Jesam, godinu-dvije nakon njegovog spota za pjesmu Ruka za spas. Tad sam, po uzoru na njega, probušio uši i nosio halke kao u njeg.Besic je napisao/la:Od tebe bežim lutam noću kao mesečar od mog života praviš košmar skoro svaki dan mislio sam da mi dugo nema pomoći al bit ću dobro opet ja iz PONOĆIHigh je napisao/la:TEMPERATURA
DIŽE SE BURA
Jesi li kad pokušao imati frizuru kao Sale K.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.