the starters haven't even played 16 games together and the team is only on pace to win 65 games.

adriano_leite je napisao/la:Da li ti uopste razumijes o cemu ja pisem? JR Smith je Bruce Bowen osobno za Millsa, znaci nije totalna ubleha jer je koristan u odbrani i kad ga ne ide sut i ne forsira kao nekad (konacno odrastao). Znaci Smith je cjelokupno bolji i korisniji igrac od Millsa. Shumpert je defanzivac i nije neko ko samo zna sutirati trice (ne znam samo zasto ti njega navede kao sutera za tri poena). Dakle, koristan je ako nista bar zbog odbrane. O Mikeu i Fryeu sam vec pisao u prethodnom postu.lumani je napisao/la:Mi pricamo o igracu koji shutira 43%za 3 poena(J.R 28.9 min,Shumpert23,Jefferson19Frye18)ovo su samo Cavsi necemo o drugim ekipama.
Dakle, da probam ovako: MILLS JE POTPUNO BESKORISTAN I STETI EKIPI UKOLIKO NE POGADJA SUTEVE. Kad udje u zonu pa pogodi par vezanih suteva, onda ga mozes trpiti na drugom dijelu parketa, ali kada ne ide sut, forsira, ispucava se, ne zna kreirati za druge, ne zna napasti obruc za lake poene da bi vratio ritam i mnogo drugih stvari. Samo zna trcati (ali ni to korisno jer u odbrani ne postoji), pa ako je to koristan back up play za ekipu koja nema korisnog startnog PG (Parker je daleko danas od onog sto je nekad bio), onda ok, Mills je koristan. Blago Spursima sa Millsom i Parkerom na PG.
Ja sam pun kritika i na racun svog tima samo necu da mnogo pisem po forumu zbog navijaca mog tima koji ne vide dalje od Jamesa.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Previse kritike prijatelju na tim koji ima 2.rekord lige i previse kritike za igraca koji igra mozda i najbolju svoju sezonu otkako je u ligi(Mills).Upratio si pogresnu utakmicu protiv nama najnezgodnijeg protivnika.Trebao si vidjeti kako se dobila gotovo izgubljena utakmica u HOU u gostima i sa njihovim nizom od 10 uzastopnih pobjeda.Nije istina da je od Parkera ostalo samo ime,s tim da ce se desavati noci poput ove,sto je i logicno.Razlika izmedju Greena i Johnsona?Green je i dalje jedan od najboljih backcourt defanzivaca lige.Lik koji je fakticki "otac" 3&D igraca.LAC je su jako nezgodna ekipa,pa vas isto razmontirase na proste faktore.Oni igtaju vrhunski protiv svih ekipa izuzev GS protiv kojih imaju mentalnu blokadu.Dugo su na okupu i bilo bi cudno da ih izdominira tim sa 7 novih igraca i 2 mjeseca igranja zajedno.Skontaj malo to.Isto tako,klupa im nikad nije bila jaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.