Ostala djeca skupljaju slicice a ti licne karte. E moj muhaMocMahale444 je napisao/la:Vidi ovog gicka![]()
Sto se javljas? Koga sam to otkrio. Nisi ti Cacin advokat zna on sam odgovorit zato je placen. Hajde idi igraj kamena s ramena i onda jupol kantu u ruke pa kod fehima.
Pozdrav za agente
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Faksa barem frtalj faksa pa bolan 17 trofeja sam uzeo s Željom. Tad "ratni profiter" zastade izavdi kabaš sapun i tihim glasom rece nuto "nasafunjaj" se.Zeljo92 je napisao/la:dok iza njeg violina trci i dere se hocu fax, Miske hocu fax!!!TobeYarabi je napisao/la:Podrhtavanje tla koje je jutros probudilo i uznemirilo građane Sarajeva zabilježeno je u 8:55 sati, a prema prvim podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC) zemljotres je prouzrokovalo krdo navijaca zeljeznicara koji su protutnjali gradom bjezeci od lovca na manijake poznatim pod imenom hrasno1921, koji je trcao za njima naoruzan pivskim flasama marke karlovacko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
SD je isti qurac kao Bordo prijatelji, hebeni krpelji kojih se tesko covjek otarasi. Jos malo i mogu nam se samo sageti 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tebe sam baš zguzio vidim ostavilo traga, jel zbog toga što te šutam i na drugim temama? Halali i opusti se sad ce ti blagdan pa sretno.Rigoletto je napisao/la:Ostala djeca skupljaju slicice a ti licne karte. E moj muhaMocMahale444 je napisao/la:Vidi ovog gicka![]()
Sto se javljas? Koga sam to otkrio. Nisi ti Cacin advokat zna on sam odgovorit zato je placen. Hajde idi igraj kamena s ramena i onda jupol kantu u ruke pa kod fehima.
Pozdrav za agente
- MocMahale444
Agent admiMTobeYarabi je napisao/la:
Kako onoj maloj napisa da bi je otreso ko slinu, da ti je i pomislila dati vode iz bokala nakon onoga te zamrzila. Kae odma suha ko barut postala
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma zna ona da se ja salimMocMahale444 je napisao/la:Agent admiMTobeYarabi je napisao/la:![]()
Kako onoj maloj napisa da bi je otreso ko slinu, da ti je i pomislila dati vode iz bokala nakon onoga te zamrzila. Kae odma suha ko barut postala
Sarajlije se rugale Zenicanima zbog zagadenosti a evo sad nece moci voziti auto pola dana u godini
Kako je zivot okrutan.
Kako je zivot okrutan.
- MocMahale444
Ja dobio poruku kaze pogledaj temu chat, vidim ti ludujes. Popio si sigurno bio.TobeYarabi je napisao/la:ma zna ona da se ja salimMocMahale444 je napisao/la:Agent admiMTobeYarabi je napisao/la:![]()
Kako onoj maloj napisa da bi je otreso ko slinu, da ti je i pomislila dati vode iz bokala nakon onoga te zamrzila. Kae odma suha ko barut postala![]()
NE znam kakva vam je furka tako s trebama pricati pred rajom. To je ukop i zakop odma na licu mj.
Privatno joj posaljes ej luče moje srce puče
@Samir njoj napise ružan sam al znam da volim
- TobeYarabi
- Kontakt:
citam chat i ibretim se

- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa bolan nemoj cekati da ja odem sa foruma da bi odg.MocMahale444 je napisao/la:aHrasno1921 je napisao/la:Pa bolan nije to bitno, svi smo mi Zeljovci, ja te zovem na vopi a ti boga pitaj sta kontas, ako ti se sta desi ima dokaz skim si bio, odmah aco ip. i zavrsena prica, ti pogresno shvatas sve ovo bgm, ili nisi druzeljubiv ili si ckapi na kvadrat, trece nema ...MocMahale444 je napisao/la:Znaci tip kojeg nikad nisam vidio ni cuohoce na kafu ili si pandur ili ped.errrr.
Bojim se samo Allaha, tebe i takvih jok. Ako si jaci nisi luđisad treba da ti na tu adresu posaljem tuljumbu.
Sacekaj dOK savijem djozlu.![]()
Na konto price na forumu, iskreno sam mislio da si mangup a ti ispade na kraju djoka gnjurac![]()
Odoh na ovaj market, pa ako hos' navrni tamo ako neces u kafanu![]()
Pišeš kao jedan nam drug s foruma ali necemo sad o tome. Kazes svi smo Željovci pa što želiš da izgubimo 4:0?
Sta rece neki dan gazda ti narucio marisanu pa pozvao drotove a rodjak mu ko murga drot![]()
Sabur paša, vidiš znam i ja nekih štrebera što nose cvike ko dno od tegle ali vrlo pametni za sekundu lete infos.
mahni mojim druze cici.
Pusti ti strebere, core i raju moj identitet je opste poznat samo ti trazis neke info.
Onaj dan na polaganju kamen temeljca gledate, buljite niko nista, Violina pjeva onu seljacku "Tri livade, tri livade" ovi sokirani ni da se okrenu, lafo huligani, to su isti ovi kao i ti sto nisu u stanju da dodju na vopi.
I molim te mojne vise da repliciras na moje postove, danas si dokazao da si ckapi, a ja sa ckapi nemam posla osim onim u zenskom rodu, razocarao si me kao covjek, jer sam mislio da si veci mangup, alajhmanet druze Muha !
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- TobeYarabi
- Kontakt:
mini mini mini suknja

- MocMahale444
caco glup si, pogledaj kad sam ti replicirao. Vec jednom sam ti reko da me ne citiras pleme **** svoje.
Te furke tvoje nekom drugom pizdo.
Te furke tvoje nekom drugom pizdo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Rijesi rebus ...

1921'
karlovačko bedro?Hrasno1921 je napisao/la:Rijesi rebus ...![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
U dzamahiriji zabranjeno kretanje motornim vozilima na bozic?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne smije p**** na KarlovackoRigoletto je napisao/la:karlovačko bedro?Hrasno1921 je napisao/la:Rijesi rebus ...![]()
1921'
Samo ih samara Hrasno malo je reci. 
- MocMahale444
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakve ovo veze ima sa temom?avenija je napisao/la:U dzamahiriji zabranjeno kretanje motornim vozilima na bozic?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.