Kawhi brate ovo sto je on pisao je na granici rasizmaKawhi je napisao/la:Kakav pogrdan jezik? Ne vidim ništa pogrdno tu.IlCapitano je napisao/la:Je l' ti shvataš kakvim pogrdnim jezikom za afroamerikance on priča o njima? Jesi vidio šta je pričao o njihovom karakteru, odgoju i odrastanju neki dan?
To nisam vidio, de link.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Danas sve rasizam jbt. Činjenice su ono.MElloo je napisao/la:Kawhi brate ovo sto je on pisao je na granici rasizmaKawhi je napisao/la:Kakav pogrdan jezik? Ne vidim ništa pogrdno tu.IlCapitano je napisao/la:Je l' ti shvataš kakvim pogrdnim jezikom za afroamerikance on priča o njima? Jesi vidio šta je pričao o njihovom karakteru, odgoju i odrastanju neki dan?
To nisam vidio, de link.
Doduše, ne znam za to drugo o čemu @IlC priča.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
koje preseravanje sa tim izrazima,valjda crnci,da li doseljenike iz npr. rusije nazivaju russianamerican?
- IlCapitano
- Kontakt:
Thug je vrlo pogrdan izraz za njih, generalizuje ih kao kriminalce i lopove. Uostalom ko ste vi da nekom govorite šta ga smije vrijeđati ili ne. Ljudima to smeta i jednostavno ne radiš tako nešto, a Karl vrlo dobro zna šta je uradio, samo ga boli briga.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pretjerivanje s PCom uništava svijet. Ne znam jel mi gluplje ono kad Phila nedavno napadoše da je rasista ili ovo sad.
Ljudi koje to vrijeđa se trebaju dobro zapitati o sebi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
IlCapitano je napisao/la:Thug je vrlo pogrdan izraz za njih, generalizuje ih kao kriminalce i lopove. Uostalom ko ste vi da nekom govorite šta ga smije vrijeđati ili ne. Ljudima to smeta i jednostavno ne radiš tako nešto, a Karl vrlo dobro zna šta je uradio, samo ga boli briga.
crnac je pogrdan izraz za nekog ko je crne boje koze?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
@filipe o cemu pricas ti uopste? Nel fakat ne znas sta znaci thug ili hladno to izjednacavas sa crnac?
@filipe o cemu pricas ti uopste? Nel fakat ne znas sta znaci thug ili hladno to izjednacavas sa crnac?
Samo trola.Donnie Darko je napisao/la:Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Donnie Darko je napisao/la:Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
govorim za izraz afroamerikanac,ne za bilo sta drugo
Lillard je napisao/la:Samo trola.Donnie Darko je napisao/la:Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
volim i ja tebe
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kod njih rasizam jos uvijek "zivi", druze.Na obje strane,tako da je svako komentarisanje ovakvih tema i koristenje ovakvih izraza,vrlo skakljivo i nikako nije preporucljivo.Imajuci to u vidu,Karl je definitivno znao sta ce sve ovo proizvesti,ali hej,bitno je prodati proizvod i to je iznad svega u Americi.Nema tu puno principa i morala.Kawhi je napisao/la:Pretjerivanje s PCom uništava svijet. Ne znam jel mi gluplje ono kad Phila nedavno napadoše da je rasista ili ovo sad.![]()
SJWs taking over everything
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- IlCapitano
- Kontakt:
Ko je rekao da je afroamerikanac uvrjedljiv izraz?filip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Ko je rekao da je afroamerikanac uvrjedljiv izraz?filip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ono sto je Karl pisao o Carmelu i njegovom ocu je meni sramotno, realno.
niko,napisao sam da je to preseravanje
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jos su nam aktivni Vince, Manu, P.Pirce i Dirk
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, mogu napisati sve sto pozelim i sve sto je moje misljenje. Ti jako dobro znas sta sam ti sve za Irvinga govorio i polako pocinjes da vidis da je sve to istina bila. Ne treba meni odobrenje foruma ss.ba da mislim sto zelim i vidim sto vidim.Tracy3McGrady je napisao/la:Brate ne možeš ovo napisati, ne prepoznajem te. Uvijek sam bio na tvojoj strani, ali ovo nisu istine.adriano_leite je napisao/la:1, IrvingTracy3McGrady je napisao/la:Adriano, kovao bez naglabanja o pojedinim situacijama, sa pojačanjima, bez pojačanja itd...
2 pitanja za tebe.
Ko je bolji igrač Irving ili Curry? Ne šuter, ne ballhandler, playmaker, mu donja itd... samo realno reci kako misliš TRENUTNO
2. Ko je najvise zaslužan za titulu ratnika?
---Džanan Musa---MVP
2. Klay i Draymond
---Džanan Musa---MVP
Svasta se ovdje pisalo, ali ovaj momak iz godine u godinu podize ljestvicu svojih dometa i samo je nebo granica. Ko to ne vidi, ja mu ne mogu pomoci. Curry bolje od ovog ne moze. Ja sam sretan da je u mom timu Kyrie a ne Curry, a to nije nikakav hejt uopste. Imam pravo biti zadovoljan svojim timom i igracem kojeg pratim od dolasku u ligu. Lik je odrastao pred mojim ocima. Od malog Kyriea koji je bio talentovan i imao blistavu buducnost, postao je Kyrie dzelat zeljan krvi.
Kad mogu "objektivci" pisati o Curryu, mogu i ja pisati o Irvingu sve sto mislim i vidim kroz utakmice. Pogledaj opet utakmicu i skolu kosarke Irvinga. Covjek ima mentalitet zivotinje i moze imati sut 0-40 ali zadnjih 10 minuta utakmice je u stanju da poludi i to radi jako cesto. Momak je rodjen za velike stvari
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
A jbt Kyrie bolji od Stepha 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Curry je jos uvijek bolji igrac.To za njega govori njegova igra,ali i individualne nagrade,te timski uspjeh.
Medjutim,cemu zurba da vec sada potezemo pricu da li je bolji Kyrie od njega?Mladji je 4 god,vec ima titulu plus je clutch.To ti je isto kao i pordjenje Kawhi -Durant.Ovaj drugi je jos uvijek bolji,ali vrijeme na strani prvog.Gledajuci sveukupno,pitanje je dana kad ce Kyrie biti top 3 PGa,iako je zastrasujuci vec sada.
Medjutim,cemu zurba da vec sada potezemo pricu da li je bolji Kyrie od njega?Mladji je 4 god,vec ima titulu plus je clutch.To ti je isto kao i pordjenje Kawhi -Durant.Ovaj drugi je jos uvijek bolji,ali vrijeme na strani prvog.Gledajuci sveukupno,pitanje je dana kad ce Kyrie biti top 3 PGa,iako je zastrasujuci vec sada.
jooj i ti gledas samo kako Kawhia da proguras kroz svaku pricu,shvati vec jednom,bice ti lakse.Nece Kawhi nikada biti na nivou Duranta,ni sad,ni nikad.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.