Viper je napisao/la:Ja sam znao da ce wwin kasniti sa bonusom koji dan ali da ce kasniti vec sedmicu nisam ocekivao![]()
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Igraj Široki ti si najbolji!
Moraces ti to brate ponovojopaa7 je napisao/la:Hvala na brojanju
Izgleda da bodi nije tu, a ja bih postavio barem sedmicni ranking da je brojanje uradjeno (barem blizu) kako treba.KingJamesMVP je napisao/la:Kad će rezultati od jučer izaći?
Znaci, sutra ili poslije bozicne mise veceras
Što, ne valja nešto?bvb je napisao/la:Moraces ti to brate ponovojopaa7 je napisao/la:Hvala na brojanju![]()
Ne valja format. Uvijek ima sitnih gresaka, ali ovo je lose skrozjopaa7 je napisao/la:Što, ne valja nešto?bvb je napisao/la:Moraces ti to brate ponovojopaa7 je napisao/la:Hvala na brojanju![]()
Evo ispravljam brzinski da bar postavim sedmicni ranking radi raje koju zanima iako nemam bas vremena.
Onda sam ja miran nakon posla?bvb je napisao/la:
Da znam isplanirati sto i kako
Evo sedmicni i dnevni ranking, ostalo ce bodi postaviti kad se isprave greske.
Pa eto mozes uraditi kad ti ne bude mrsko, nije zurba valjda, ono sto je sad promijenjeno je dovoljno da se napravi ova glavna tabela iznad, a za ostale tabele treba popuniti u datom formatu.jopaa7 je napisao/la:Onda sam ja miran nakon posla?![]()
- Jakobsen91
- Kontakt:
Tek sad vidim da mi u četvrtak nije upisan ni pogodjen bonus par - Llull under. Ko je ovo radio da me maximalno zakine? 
Ja nemam neke volje za ovo, a i ne ide me nikako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Stone Island
- Kontakt:
Ne pravi naučnu fantastiku od ovoga pametnjakoviću.bvb je napisao/la:Ne valja format. Uvijek ima sitnih gresaka, ali ovo je lose skrozjopaa7 je napisao/la:Što, ne valja nešto?bvb je napisao/la:
Moraces ti to brate ponovo![]()
Evo ispravljam brzinski da bar postavim sedmicni ranking radi raje koju zanima iako nemam bas vremena.
Evo zašto sam prebrojao glasove jopaa .

Ako je neko napravio naucnu fantastiku ovdje onda si to ti jer ocigledno nisi znao uraditi ono sto si prihvatio iako se radi o jednostavnim stvarima. Ja nisam htio biti zlonamjeran i napravio sam tabele iako sam bio u skripcu s vremenom radi raje koju zanimaju isti. I ne kontam sta treba da znaci ovaj screenshot (kojeg takodjer nisi trebao ovdje postavljati), zar se ne moze reci NE?Stone Island je napisao/la:Ne pravi naučnu fantastiku od ovoga pametnjakoviću.bvb je napisao/la: Ne valja format. Uvijek ima sitnih gresaka, ali ovo je lose skroz
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 25 dec 2016, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne udjem 1 dan na forum(cio dan sam pio tako da fkt nisam bio u stanju uci) i odmah haos jbt.
Sutra ujutro ce biti mnogo kazni za neodgovorne, i ostalo, kao i rezultati za prethodna 2 dana.
Sutra ujutro ce biti mnogo kazni za neodgovorne, i ostalo, kao i rezultati za prethodna 2 dana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Stone Island
- Kontakt:
Daj mi samo objašnjenje šta je to pogrešno. A ova poruka se tebe ne tiče...bvb je napisao/la:Ako je neko napravio naucnu fantastiku ovdje onda si ti to ti ocigledno nisi znao uraditi ono sto si prihvatio iako se radi o jednostavnim stvarima. Ja nisam htio biti zlonamjeran i napravio sam tabele iako sam bio u skripcu s vremenom radi raje koju zanimaju rezultati. I ne kontam sta treba da znaci ovaj screenshot (kojeg takodjer nisi trebao ovdje postavljati), zar se ne moze reci NE?Stone Island je napisao/la:Ne pravi naučnu fantastiku od ovoga pametnjakoviću.bvb je napisao/la: Ne valja format. Uvijek ima sitnih gresaka, ali ovo je lose skroz
nisam znao da je pauza jucer pa sad ne mogu postavit jer je maksimalno 4 za jedan dan
a imam 8 do sad.. sta sad ??
Vjerovatno ništa, mi koji imamo više preostalih tipovanja, tipuješ koliko je dozvoljeno (4 tipa + 1 bonus par), ostali će nam se računati kao promašeni.. Takva su pravila, i ja sam popušio foru 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Vidi se da slabo pratite NBA.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo danas finale tjedna
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Odabrao sam nakon malo dužeg razmišljanja četiri para za danas pa uskoro idu analize.

a gdje vi vidite noaha i pachuliju?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bili su, ja kad sam gledao njih dvojica su bila. Skinili ih
LeBron James
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Porani.KK_Bosna je napisao/la:a gdje vi vidite noaha i pachuliju?
Sve ima svoje prednosti. Kao što ih ima kad izađu postave oko 23:00, tako ima i velikih propusta kladionica u ranim jutarnjima satima (što zbog kvota, što zbog margina i igrača). I ja sam se x puta opekao kad ranije postavim prognoze, pa kad navečer vidim da su se brojni igrači vratili nakon odmora ili povreda, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.