Gdje sam ja napisao da opravdavam svaki potez uprave. Ne slazem se sa njim i ne mozes mi nametnuti misljenje. Ja sam napisao jedini nedostatak Mujagica malog i objasnio zbog cega najvise i ne igra, a Amazon mi pise o godinama.Neandertalac je napisao/la:Složi se sa zdravim razumom, logikom, dobrim stvarima po klub. Meni npr nikako nije jasno zašto se svaki, ali bukvalno svaki potez trenutne garniture kluba opravdava pa čak i kada čine kardinalne greške koje nas itekako koštaju a u budućnosti šteta može biti i daleko veća.1921fcz je napisao/la:A sto se to moramo sloziti sa Amazonom. Svako ima svoje misljenje. To da li je on u pravu mozda tebi jeste ali drugima ne.
Sada ja trebam razmišljati kako mi neko kaže i da nemam sopstveni stav. Smiješno ba...
Ja sam uvijek na strani kluba, ali klub ne treba popustiti na ucjenjivanju a to je Gojak radio i izmisljao sam da ne potpise a tako radi gotov svaki mladji igrac.
I jos jednom cu reci neka Mujagic trenira i ceka priliku ko i svaki a ne da se on gura pa i pod cijenu rezultata. To da najtalentovaniji nije tacno ali eto svako ima svoj ukus i gleda drugacije na igrace.
A to da nas moze kostati jedan igrac ako ne potpise nije tacno. Slucaj Gojak opet koji je bolji i talentovaniji bio od Mujagica pa opet smo posle njega imali omladimaca koji su potpisali.
Malo manje sa preuvelicavanjem nekih stvari ne bi bilo lose.