Pa da. Platio RTE.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to na faks ideš autom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa da. Platio RTE.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to na faks ideš autom
Rio Ferdy moram sutra nekoj Svedjanki pokazivat SA a moram i s ovom domacom na kafu, imas kakav savjet?rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to na faks ideš autom
Tito, Libertas, Vjecna Vatra, Celtic ko da imas sta drugo vidjet u SArio_Ferdy88 je napisao/la:Tuzlak pokazuje Sarajevo, na šta će to ličiti
Nek ti ga neki derpe metne, zaganjaju te vehbosi i dobijes azil.Kawhi je napisao/la:Kako pobjeći iz be i ha? Ne znam hoću li izdržati da završim fax, a da ne poludim.
Kawhi je napisao/la: Ne znam o čemu pričate. Svi dobro znamo da nema Latina u Sarajevu.![]()
.
Razmišljam i sam o tome. Kontam samo kako bez metanja da odem do Češke i tražim azil.Heller je napisao/la:Nek ti ga neki derpe metne, zaganjaju te vehbosi i dobijes azil.Kawhi je napisao/la:Kako pobjeći iz be i ha? Ne znam hoću li izdržati da završim fax, a da ne poludim.
Nema na cemu.
Ilidža je jedini multikulti dio Sarajeva.samo_lijevo je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ne znam o čemu pričate. Svi dobro znamo da nema Latina u Sarajevu.![]()
.multi ovo, multi ono
Hos rijet da nisu legitimni?
Ne mogu da ne primjetim da još uvijek imaš politički avatarsamo_lijevo je napisao/la:Eno sad
A tisucljetno hrvatsko ognjiste Kiseljak?
Pusti sirotog ljevaka ima masu drugihDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da još uvijek imaš politički avatarsamo_lijevo je napisao/la:Eno sad
Pričam o Latinima ili ti sljedbenicima rimskog krsta.samo_lijevo je napisao/la:Eno sad
+1Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da još uvijek imaš politički avatarsamo_lijevo je napisao/la:Eno sad
Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da još uvijek imaš politički avatarsamo_lijevo je napisao/la:Eno sad
Dogovori se na koga mislis.Kawhi je napisao/la:Pričam o Latinima ili ti sljedbenicima rimskog krsta.samo_lijevo je napisao/la:Eno sad
Što se tiče Hrvata, mi smo svi Hrvati.
+1Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da još uvijek imaš politički avatarsamo_lijevo je napisao/la:Eno sad
Pa možeš postati. Ja stavim Frauke ili Lepenku i bum eto sranja onda.samo_lijevo je napisao/la: Banuj me, svakako sam najveci destabilizirajuci faktor na chatu.
Nisam primjetio da je neko rekao to. Pa jeste forarasavoje je napisao/la:Pa zar i ti?Murga je napisao/la: Sto bi ovde rekli "That's what she said."
Jes' vam fora, boli glava.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 275 gostiju.