Kao vi recimo proslupitic je napisao/la:Šta će imSabinho je napisao/la:Gledaj na Slobodinoj temi pisu kako im se nudi Stevanovic. Je li to neka hajka ili se neko nesvjesno sprda sa svojim klubom?Igraju ovu sezonu samo da bi je odigrali kao i sve ostale unazad 100 godina.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
- Hrasno1921
- Kontakt:
Gledaj Muhe P*** aktivan po noci kad mene nema ... 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Kad se vrati sa Stupske pa ne moze zaspat od bolova u rektumu dok Voltaren krema ne pocne djelovat, i pere zube neka dva sata.Hrasno1921 je napisao/la:Gledaj Muhe P*** aktivan po noci kad mene nema ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Danas kupanje samo onima koji su se rodili u parnim godinama.
Btw ovo su stihovi benda koji je nedavno na Exitu sviro, al to je nula u poređeju s tvojim poslom na stupskoj i klovnskim ispadima po ss.baMocMahale444 je napisao/la:Helčo šta je toNemoj se brukati.
Subota svanula on nije spavo, cijelu noc u štali koze je je.bavo
ime mu je heller a zovu ga franto, jedino se druzi s jupol kantom.
@Pitic 0 se tretira ko parna, al ne znam jel se kup prvoligasa racuna
Nullius in verba
Unikatnipitic je napisao/la:Ja im furke, 0 furaju već 100 godina
Nullius in verba
Haj nismo ni mi daleko od 0. Imamo 2 trofeja preostalih 8 smo kupili tako reče @Sariel.Heller je napisao/la:Unikatnipitic je napisao/la:Ja im furke, 0 furaju već 100 godina![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije li se ovo mladi Mujagic popisao po plavoj filozofiji, stilu i nacinu zivljenja, odbivsi potpisati ugovor sa najvecim klubom svijeta a i sire 
Cestit Bozic svima koji slave ovaj praznik, sve najbolje od srca !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bravo beli insajderu, dokazo si da znas citat sa forumabelosevic28 je napisao/la:Nije li se ovo mladi Mujagic popisao po plavoj filozofiji, stilu i nacinu zivljenja, odbivsi potpisati ugovor sa najvecim klubom svijeta a i sire
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
belosevic28
- Kontakt:
Irfo legendo, koliko odbijenica do sada ste skupili? Ajd sto nece Lekovic, al nece ni Mujagic taj mladi potentni zitelj plave filozofije
#zeljeznicar #se #ne #odbija
Ja ti kazem opet nije nas niko odbio, samo oni mogu dobit odbijenicubelosevic28 je napisao/la:Irfo legendo, koliko odbijenica do sada ste skupili? Ajd sto nece Lekovic, al nece ni Mujagic taj mladi potentni zitelj plave filozofije#zeljeznicar #se #ne #odbija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako je irfo, zato i jeste tu gdje jeste, najjaci u Univerzumu :kaHva:
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to onaj sto su za njega do juce govorili da je najbolji, najtalentovaniji, najperspektivniji itd. a danas pricaju da je umislio da zna igrati lopte, da nikad nije bio kalibar za golemog zeljkana i da ne znaju zasto mu se uopste nudio ugovor i sl. cudna je to filozofija, stil zivota i nacin razmisljanjairfo je napisao/la:Bravo beli insajderu, dokazo si da znas citat sa forumabelosevic28 je napisao/la:Nije li se ovo mladi Mujagic popisao po plavoj filozofiji, stilu i nacinu zivljenja, odbivsi potpisati ugovor sa najvecim klubom svijeta a i sire
-
belosevic28
- Kontakt:
Isti taj, koji je kako rekose novi Dzeko...a kad se popisao po njihovom ugovoru onda je umisljeni balavac koji ne'a veze s fudbalom 
- TobeYarabi
- Kontakt:
nudili mu platu milju maraka uz pricu da je on dio zeljkanove porodice i da u ova teska vremena treba pokazati svoju ljubav prema svetinji. kazu pristao bi on i na manju platu, al menadzeri su ghovna. filozofija je tobelosevic28 je napisao/la:Isti taj, koji je kako rekose novi Dzeko...a kad se popisao po njihovom ugovoru onda je umisljeni balavac koji ne'a veze s fudbalom
Taj mali Mujagic ima cast da ga je odbio najbahatiji, a i najveci klub dunjaluka, a vjerovatno i ahireta! On sad u svom CV-u ima da je igrao za najveci klub galaksije, tako da moze otici u bilo koji drugi klub. Naravno, kao i Hervas, mali je uplatio pare pa otisao, nema veze ni ugovor ni bilo sta!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jokere, ti ne bi danas trebao pisati na forumu zbog te 0 na kraju nicka. Zamolio bih da se ovo sankcioniše.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja sam na forumu ono sto je Zeljkan u fudbalu, bahati smo i mozemo sta hocemo!shzna je napisao/la:Jokere, ti ne bi danas trebao pisati na forumu zbog te 0 na kraju nicka. Zamolio bih da se ovo sankcioniše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.