Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

solidus
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la solidus » 24 jul 2010, 23:38

Bosco je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:cekaj, sad si mi j3bo familiju i rekao si da ti udare jedan ban, sto sad obrisa post :lol: :oops:

De kad vec citas wikipediju procitaj njegove godine
godine nisu bitne.Jedan Dennis Bergkamp je maestralno igrao do 37. godine, a pogledaj danas Giggsa i Scholesa. dijete lupaš gluposti i provaljuješ se, nikad nećete imati boljeg igrača od Raula.I nije mi jasno kako možeš navijat za klub, a ne poštovat najveću legendu i najvećeg igrača tog kluba u historiji.
ma ima 14 godina u vrh glave ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jul 2010, 23:39

legendi yebes mater i karijeru i onda mu u lice cinicno kazes - postujemo sta god odlucis.

ma volim vas sto ste takvi i sto srca i duse nemate. njemu pljunuti u lice i reci postujemo tvoju odluku - ma kakvi su to licemjeri Boze sacuvaj. Kao navijac Barce volim vas takve :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 24 jul 2010, 23:41

bparena je napisao/la:legendi yebes mater i karijeru i onda mu u lice cinicno kazes - postujemo sta god odlucis.

ma volim vas sto ste takvi i sto srca i duse nemate. njemu pljunuti u lice i reci postujemo tvoju odluku - ma kakvi su to licemjeri Boze sacuvaj. Kao navijac Barce volim vas takve :mrgreen: :mrgreen:
Idolu ... ne idi u mnozinu .. brnjo ti je jedan medju hiljadama .. i simpatizer a ne navijac :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 jul 2010, 23:41

bparena je napisao/la:legendi yebes mater i karijeru i onda mu u lice cinicno kazes - postujemo sta god odlucis.

Nisam mu ja srecom rekao da postujem njegovu odluku.

Doduse sad je i postujem :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 00:20

Brnjoo je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Jedan od razloga, zasigurno. Veliki Gerd ili ti „Bomber der Nation“ je u 77 partija zabio 69 golova.
Raul ima na kontu dva gola manje, tako da njegov učinak izgleda ovako 133/67.
Iza njih su Ševa (62), Pipo (61), RvN (60).
Gdje je on zabio tih 69 golova? Ne kuzim stvarno. Raul je rekorder po broju postignutih golova u Ligi Prvaka, a Inzaghi rekorder po broju postignutih golova u svim evropskim natjecanjima... ili se ja varam :roll:
Ne varaš se. Moja greška, jer sam slijedio glupi Sportbild, koji je preuzeo vijest od još glupljeg As-a. Iako su mi ti podaci bili poznati, ja potrč'o da objavim novost. :mrgreen:
In der Statistik, die „as“ als Grundlage nimmt*, liegt der „Bomber der Nation“ mit 69 Toren in 77 Partien noch vorn – für Raúl ist er mit 67 Toren in 133 Spielen aber in Reichweite. Und Schalke ist direkt für die Champions League qualifiziert...
Jedno je sigurno, da Raul ima motiva za nove rekorde. On je postigao 66 golova u Lp, dok je Pipo vodeći na ukupnoj listi sa samo dva gola više. Osim što ga može preteći (mada će i Pipo igrati :) ) po ukupnom zbiru, svojim golovima u Ligi prvaka može odmaći ostaloj konkurenciji.
Gerd je zabio "samo" 62 gola u evropskim natjecanjima.
Vom Jäger zum Gejagten

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jul 2010, 00:51

Jao @brnjo razočarao si me :roll: a i ovi debili su što govore da smo ga otjerali :lol: :mrgreen: Čovjeku je data mogućnost da uradi šta hoće(tako se treba ponašati prema legendama kluba)a ne ga na silu držat tu.Realno Raul nema mjesto u Mouovoj formaciji jedino kada bi Higuain otišao na lijevo krilo,a Ronaldo desno,a opet je Di Maria višak znači stop kenjanju čovjek je otišao svojom voljom,brnjo on je najbolji napadač svih vremena zato pazi šta pišeš :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 jul 2010, 01:20

ajde sta ste se uzdigli. covjek otisao tamo gdje ce igrati, donio je sam odluku, real mu je dao izbor. posebno mi je glupo sto neki barcelonisti dodju srat po realu zbog ovoga prodavanja raula, kad i barcelona ima neka slicna iskustva u proslosti.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 jul 2010, 09:14

Di Stefano ponovno hospitaliziran

Drugi je već put ovog mjeseca Alfredo di Stefano (84), legendarni nogometaš Real Madrida, završio u bolničkom krevetu, ovaj put zbog srčanih komplikacija.
Rođenjem Argentinac hospitaliziran je u petak. Nalazi se u madridskoj klinici Sanitas La Moraleja, s dijagnozom "smanjene do umjerene kardiorespiratorne dekompenzacije".
"Liječničko osoblje bolnice odlučilo ga je zadržati u bolnici zbog optimalnog promatranja", objavili su iz kraljevskog kluba.
Od ponedjeljka, 12. jula, do srijede, 21. jula, na istom je odjelu iste bolnice Di Stefano odležao devet punih dana. Došao je na redoviti godišnji pregled prije godišnjeg odmora, a otkrivena mu je upala dišnih puteva. Nakon što je odradio kompletne pretrage, pušten je kući, činilo se tada, sasvim zdrav, te spreman na spokojan godišnji odmor.
Dva je puta Di Stefano proglašavan Zlatnom loptom France Footballa. Za Real je igrao od 1953. do 1963. godine, te je u 510 utakmica zabio 418 golova za "kraljevski klub".
Španski je građanin postao 1956. godine, a najboljim je igračem u historiji Reala proglašen 2008. godine prilikom jedne online-ankete.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jul 2010, 13:47

- kakav pocasni gradzanin i legenda kluba - ma pljunes mu u lice i ko mu yebe mater - postovacemo njegovu odluku sta god da odluci - ma ja oni fini a covjek podivljo - koje licemjerstvo :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 jul 2010, 14:00

Neka im je Bog na pomoci. Sram neka ih bude. Guti je potvrdio svoj odlazak u suzama.

Mourinhu zelim sve najgore, a sta drugo i ocekivati kad u ligi imamo Barcelonu.

Svaka vam cast upravo, zelim vam sve najgore i da nastavite sa dobrim nizom osvajanja trofeja u posljednjih nekoliko godina.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jul 2010, 14:06

Pustit Raula covjeka koji je od malih nogu u Realu,i koji je puno dao za klub,tako se ponasat prema legendi kluba,i opet nece nista osvojit,djaba silni milioni kad im Barca ocita lekcija u Madridu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jul 2010, 14:10

Tuzan dan. Zgadio mi se klub.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 jul 2010, 14:14

slika

slika

slika

UN JUGADOR UNICO! FORZA GUTI, GUTI ALE, GUTI ALE, GUTI ALE... FORZA GUTI, GUTI ALE, GUTI ALE, GUTI ALE!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 jul 2010, 14:18

real je ovime izgubio i ono malo duse sto im je ostalo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jul 2010, 14:21

Bitno je da Real zaradi para, i da bude 6 klub po vrijednosti. Bitni su prihodi. Bitno je hoce li Kaka igrati. Bitno je da Real kupi jos jednu zvijezdu. Bitno je da se ode u Americu da se stekne publicitet. Bitno je da Bernabeu ima pokretni krov. Bitno je privuci poznate face na stadion.

A NIJE BiTNO ZADRZATI DJECU REALA ! :evil: :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jul 2010, 14:38

Imam samo jednu rijec za ovo: SRAMOTA!!!!

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 25 jul 2010, 14:42

Guti je prije par mjeseci sam najavljivo odlazak , pa se premišlj'o .. hoću - neću .. Mourinho lagano rek'o : "Takav kod mene neće igrat" .. i to je to ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 25 jul 2010, 14:57

Real je izgubio i ono malo duse sto je imao sa odlaskom ove dvojice prije svega Raula.,,hej covjek nikad nije ni za jedan klub igrao i sad da karijeru zavrsava u Schalkeu, mislim stvarno :o :shock: , RAUL mi je jedan od najdrazih igraca jer je sve sto covjek nogometas treba biti, cini mi nije dobio nikad crveni u karijeri ili zuti sto je fenomen, bash i kao Zanetti...i bez obzira sto ovdje citam kako on ne bi imao mjesta vise blaaa, blaaa.,, za takve legende mora biti mjesta pa makar i na tribini,., sta je samo Real sa ovim uradio, katasrofa, nisu smjeli ni poomisliti da se covjek premislja a kamoli da ode, ja ne znam vise sta da napisem, stvarno SRAMOTA. Perez je najveci krivac u tome i sa svojom politikom SVE NAJBOLJE I NAJSKUPLJE U REALU sta s time cinite unistavate svoje talente koji i ne mogu dobiti priliku pored raznih pretplacenih zvijezda koje dolaze i uzimaju mjesta legendama i talentima Reala uz ocajnu igru....

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jul 2010, 15:14

Real Madrid se pozdravio s još jednom legendom kluba. Nakon što je u subotu obznanjeno da će Santiago Bernabeu nakon 16 godina napustiti Raul Gonzalez, njegovim stopama je krenuo i Jose Maria Gutierrez poznatiji kao Guti. Legendarni broj 14 Reala u nedjelju je na press konferenciji u prostorijama kluba potvrdio odlazak iz klube u kojem je proveo čitavu karijeru odnosno 15 godina.
- Želim se zahvaliti svima, obitelji i prijateljima. Odluka nije bila laka, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti u klub - rekao je Guti koji se po odlasku iz Reala povezuje s turskim Bešiktašom.
U društvu sportskog direktora Jorge Valdana koji mu je davne 1995. bio prvi trener, Gutiju su priredili prezentaciju s najboljim trenucima iz njegove karijere te su izvadili iz vitrina 15 trofeja koje je s voljenim klubom osvojio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 jul 2010, 15:24

solidus je napisao/la:Guti je prije par mjeseci sam najavljivo odlazak , pa se premišlj'o .. hoću - neću .. Mourinho lagano rek'o : "Takav kod mene neće igrat" .. i to je to ;)
slika

Zato hoce Raul :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.