Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Helco iskoristi priliku 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ti možda smiješ ali ima ih dosta koji ne smiju. Nije baš ugodno kad ti dođe osoba koja je izvršila obe nužde i od stajanja već crvi hodaju. I to se često dešava. Ali ovo nije u opisu onog što hodža treba raditi već rodbina treba da gasuli mejta.artemis77 je napisao/la:Što ne bih smio prići gasulhani? Koliko bi onda medicinske sestre trebale zarađivat?Unofficialpage je napisao/la:Inače vi dođete da okupate mejta koji bude u svakakvom stanju, od poluraspadnutog, sa obdukcije, sa prostrijelnim ranama i slično. Ne smijete prići gasulhani, a kamo li da vam mejt leži ispod prozora. Samo jedan od razloga zašto zaslužuje više.artemis77 je napisao/la:a inače biti efendija je posao koji zaslužuje više od 650 maraka mjesečno
Koliko jedan efendija ima radnih sati, a u rad mu spada i ono što svaki musliman mora radit, novac koji dobija je odličan.
Počinje od sabaha, završi iza jacije, zavisi kad je to. Mora učiti djecu vikendom ili još kojim danom ali pošto djeca nemaju više vremna ograniči se samo vikendom. Brinui o džamiji, usisat ,obrisati, biti stalno tu, biti online cijeli dan jer ako ne budeš tu odmah razvale vrata i promjene bravu jer gdje to hodža smije otići. Pa objasniti ljudima da to nešto ne ide i ne može a on ne shvata zašto i misli da mora. Stresan posao i nije baš toliko lagan koliko misliš i nije samo da se zasniva na tom što ti misliš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakvu?gonzales je napisao/la:Helco iskoristi priliku
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Daje ti znakove 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nema toliko Tekilegonzales je napisao/la:Daje ti znakove
Imam jednog jarana zabavljo se s super djevojkom, lijepa, pametna, obrazovna, raja i naguzi nekog morza
Nedostaje mi ta njegova bivsa, imala je nekih drugarica metar
Nullius in verba
Artemis, nisi li ti meni prije 3-4 godine poslao pitanje na pp kako se nijeti noćni namaz?
Ako možeš ovo razumjeti, onda možeš razumjeti i šta efendija radi:

Ako možeš ovo razumjeti, onda možeš razumjeti i šta efendija radi:

Kocka je bačena
Jes divno ima poso dje kaes ljudima boli me **** nije moj poso i niko ti nista ne smije jer je company policy da se ne mijesas u tudji poso 
Nullius in verba
Nadam se da se Heller i Uštipak neće smuvati. Imam osjećaj da bi njihov sin mogao biti Antihrist... 
@Unofficial žurnalistika, komunikologija i politikologija... U opisu posla mi je novinarstvo, pr, marketing, komunikacije, reklamne agencije, kulturna oblast.. Uglavnom na većinu funkcija gdje sam mogao raditi primljeni su ljudi sa srednjom školom, ili kupljenom diplomom iste..
@Unofficial žurnalistika, komunikologija i politikologija... U opisu posla mi je novinarstvo, pr, marketing, komunikacije, reklamne agencije, kulturna oblast.. Uglavnom na većinu funkcija gdje sam mogao raditi primljeni su ljudi sa srednjom školom, ili kupljenom diplomom iste..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
TO je Legenda odavno zapišoDANTES je napisao/la:Nadam se da se Heller i Uštipak neće smuvati. Imam osjećaj da bi njihov sin mogao biti Antihrist...
Nullius in verba
Kakvi debili sjede u vladi to je nevjerovatno, eto par - nepar će riješiti problem zagađenja zraka.
Narod plati registraciju za cijelu godinu a u istoj se izdvoji nekih 90 KM za eko taksu i onda se neki maloumnik sjeti puknuti zabranu korišenja vozila.
Ma fakat ova država puca po šavovima, treba bježati glavom bez obzira iz ovog tamnog vilajeta.
Ma fakat ova država puca po šavovima, treba bježati glavom bez obzira iz ovog tamnog vilajeta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad bi mećno jednu sliku Monolog ce mi samarcinu zalijepitSaurman je napisao/la:Kakvi debili sjede u vladi to je nevjerovatno, eto par - nepar će riješiti problem zagađenja zraka.Narod plati registraciju za cijelu godinu a u istoj se izdvoji nekih 90 KM za eko taksu i onda se neki maloumnik sjeti puknuti zabranu korišenja vozila.
Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dadni ispod stola Monologu pa će on zažmiriti 
Ima i u drugim državama ovo par-nepar, nije nepoznato. Samo je problem što ovo neće riješiti situaciju. Ali ne kontam od kud raji toliko cipela da loži? Kako vrši nabavku?
Ima i u drugim državama ovo par-nepar, nije nepoznato. Samo je problem što ovo neće riješiti situaciju. Ali ne kontam od kud raji toliko cipela da loži? Kako vrši nabavku?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma kakve ba cipele, loze los ugalj i stare gume. I sto je najgore to loze dobrostojeci skrti supci.Unofficialpage je napisao/la:Dadni ispod stola Monologu pa će on zažmiriti
Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A od kud im i gume? Pelet zakon, ne zagađuje puno, lako s njim raditi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I pec kosta 5 milja.Unofficialpage je napisao/la:A od kud im i gume? Pelet zakon, ne zagađuje puno, lako s njim raditi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
aj k'o da si ih guzio a nije samo gledaoHeller je napisao/la:
Nedostaje mi ta njegova bivsa, imala je nekih drugarica metar![]()
![]()
dje Secer da vam objasni koliko hodza zaradjuje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nek i 10 kosta dosta merhameta vise. Ima raja za cigara, kafane i da janje okrenu za prvi maj al nemaju za pec za pelet. Socijalnim slucajevima vlada kantona kupi pec za pelet i gotova stvar. Na kraju krajeva prisli one sto imaju da predju na pelet da to urade i rijesio si 50% slucajeva u najmanju ruku.Bosniacum Lilium je napisao/la:I pec kosta 5 milja.Unofficialpage je napisao/la:A od kud im i gume? Pelet zakon, ne zagađuje puno, lako s njim raditi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo je dobar plan. Sve je bolje od onog par nepar plana.pinoglavi je napisao/la:Nek i 10 kosta dosta merhameta vise. Ima raja za cigara, kafane i da janje okrenu za prvi maj al nemaju za pec za pelet. Socijalnim slucajevima vlada kantona kupi pec za pelet i gotova stvar. Na kraju krajeva prisli one sto imaju da predju na pelet da to urade i rijesio si 50% slucajeva u najmanju ruku.Bosniacum Lilium je napisao/la:I pec kosta 5 milja.Unofficialpage je napisao/la:A od kud im i gume? Pelet zakon, ne zagađuje puno, lako s njim raditi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sada ovo zagadjuje iz razloga sto se lozi za kucu od 2 sprata za sve prostorije. Prije 30-40 godina ljudi su u jednoj kuci grijali jednu sobu. Sada se lozi 5 puta vise i lozi svako ziv za velike kuce.
Onda ko je sve prije imao auto, danas ga svako ima gotovo ko moze da nabavi i tu ima dosta starih modela koji zagadjuju nenormalno..
A najzagadjeniji grad u drzavi je Lukavac, to sam siguran. Kod njih nema neba. U pola grada fabrike i onda je se sve to spojilo.
Onda ko je sve prije imao auto, danas ga svako ima gotovo ko moze da nabavi i tu ima dosta starih modela koji zagadjuju nenormalno..
A najzagadjeniji grad u drzavi je Lukavac, to sam siguran. Kod njih nema neba. U pola grada fabrike i onda je se sve to spojilo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 dec 2016, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.