NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
jedno je ujutro uhvatiti, a drugo je igrati taj tip iza 14h kada su skinuti vec sa ponude...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To stoji. Jbg, nemam blage veze kad su skinuli Noaha, jutros kad sam ga vidio u ponudi - vrisn'o sam. Kontam, nemoguće da je uopće stavljen.KK_Bosna je napisao/la:jedno je ujutro uhvatiti, a drugo je igrati taj tip iza 14h kada su skinuti vec sa ponude...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bili su obojica jutros u ponudi. Ja htio otići maksuz do wiliamsa da odigram Zazu under.

konkretno govorim za @mirsonija, postavio je tip noah under u 14:08, ja sam doduse ovaj ss napravio u 14:15, pa je moguce da su skinuli s ponude u tih 6 minuta, iako iskreno cisto sumnjam u to... njemu na obraz ako je varaoMonolog je napisao/la:To stoji. Jbg, nemam blage veze kad su skinuli Noaha, jutros kad sam ga vidio u ponudi - vrisn'o sam. Kontam, nemoguće da je uopće stavljen.KK_Bosna je napisao/la:jedno je ujutro uhvatiti, a drugo je igrati taj tip iza 14h kada su skinuti vec sa ponude...Naravno, ne znači da će ostati u underu, ali kad sam ga igrao - nije čak bila ni smanjena kvota, pa ti vidi.
![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ja mislim da nema ogranicenja za broj bonus tipova po danu, samo je broj glavnih tipova maksimalno cetiri.MirsoNi je napisao/la:Vjerovatno ništa, mi koji imamo više preostalih tipovanja, tipuješ koliko je dozvoljeno (4 tipa + 1 bonus par), ostali će nam se računati kao promašeni.. Takva su pravila, i ja sam popušio foru
@KK bosna, vjeruj mi drug da mi je najmanji cilj varati ovdje nisam od tog posla, ovo mi je vid zanimacije.. Počeo sam pisati analizu kao što vidiš za 4 para i počeo sam pisati prije 14:00 ne znam kad tačno.. da li je Noah ukinut iz ponude dok sam ja pisao sve ovo vjeruj mi da ne znam, jer nije moguće napisati 4 analize za 5 minuta..
Ukoliko jeste onda ću priznati grešku i nek ga bodi obriše, najmanji je to problem
Ukoliko jeste onda ću priznati grešku i nek ga bodi obriše, najmanji je to problem
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ma teško napisati analize i sve. Ja sam evo krenuo sa odabirom parova i pisannjem analiza u 13:45, a gledaj kada sam na kraju postavio post.MirsoNi je napisao/la:@KK bosna, vjeruj mi drug da mi je najmanji cilj varati ovdje nisam od tog posla, ovo mi je vid zanimacije.. Počeo sam pisati analizu kao što vidiš za 4 para i počeo sam pisati prije 14:00 ne znam kad tačno.. da li je Noah ukinut iz ponude dok sam ja pisao sve ovo vjeruj mi da ne znam, jer nije moguće napisati 4 analize za 5 minuta..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
e moj Melo, 2-13 ti šut. Pada mi omjer na 8/13
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ode Melo ipak u over, idem na 9/13
LeBron James
- KingJamesMVP
- Kontakt:
2 koša kratki ostali Cavsi i Warriorsi. Ajmo Wade u over da imam 10 pogođenih i da se mogu nadat nečemu
LeBron James
Dobijem li još jednu smaračku poruku tipa: "Kad će bonusi?", imat ćemo problem.
Rečeno je da će bonusi da kasne. Uplate bi trebale biti izvršene do NG.
Rečeno je da će bonusi da kasne. Uplate bi trebale biti izvršene do NG.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Izgubit ću prvo mjesto na +/- 
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav ti je skor?mirzatele je napisao/la:Izgubit ću prvo mjesto na +/-
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Treba to sve na goli otok.bodi123 je napisao/la:Ne udjem 1 dan na forum(cio dan sam pio tako da fkt nisam bio u stanju uci) i odmah haos jbt.
Sutra ujutro ce biti mnogo kazni za neodgovorne, i ostalo, kao i rezultati za prethodna 2 dana.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ili ipak nećuWandelanoite je napisao/la:Kakav ti je skor?mirzatele je napisao/la:Izgubit ću prvo mjesto na +/-
13/15
Bravo majstore, nakon starta 9-0 iz prve sedmice sad 13-2mirzatele je napisao/la: Ili ipak neću![]()
13/15
Edit: ako sam dobro izbrojao dok sam cekao Lakerse, tabela izgleda ovako
Hvala drug, ovdje sam startao 5/7 al su me izvadili petak i sinoć
@mirzatele 
Za dlaku ispade iz nagrada..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ja potpuno isti rezultat ko i prosli tjedan i opet 10 mjesto 
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.