Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Protiv Kaknja, kući.insegnante je napisao/la:Zna se ko je glavni u Seheru, idemo dalje, s kim je sljedeca?
Jel se ti zajebavas....Na sta je Bosna spala kad je doslo do tog da "trebaju raditi jos godinu dvije" kako bi imali normalno sudjenjekovacic je napisao/la:Pa normalno, generalno je Bosna omražena od mlađih generacija, pa tako i sudija, jer su vrlo često varali i obmanjivali ljude ciframa, nije bilo borbenosti u periodu kada su te generacije odrastale, jednostavno im se gadi klub, zbog toga i imamo na ovim "derbijima" 40% dvorane koja podržava Sparse, većina raje od 15-25 godina, te praktično svaki sarajevski košarkaški klub ih podržava jer rade transparentno, bore se, igraju lijepo, dominiraju.
Ljudima treba mnogo vremena da se vrate u dvoranu, moraju osjetiti sposobnost kluba i nove uprave, da se radi planski i rezonski, a ne da se prosi novac i kritikuju svi, ne pomišljajući da je problem možda upravo u njima. Ljudi osjete stabilnost i dobar rad, žele atraktivnu košarku i gaženje protivnika. Sparsi su izrasli u proteklih desetak godina kao ubjedljivo najbolji klub u omladinskim kategorijama, želja praktično sve djece, jer znaju da će tamo dobiti priliku. Ne treba zaboraviti ni da su do ove godine Bosnaši bili bez pobjede protiv svog gradskog rivala. Bosna mora još raditi, najmanje godinu ili dvije, biti likvidna i probati ući u ABA ligu, pogotovo ako bude dodatno mjesto. Onda ćemo pričati o respektu i dobrom suđenju![]()
Naprotiv veoma dobro je napisano i to kažem je stari bosnas, otišao sam na dvije utakmice i jednostavno nešto mi ne leži i meni treba vremena da se uvjerim da ovo nije opet neka prevaraJHam je napisao/la:Jel se ti zajebavas....Na sta je Bosna spala kad je doslo do tog da "trebaju raditi jos godinu dvije" kako bi imali normalno sudjenjekovacic je napisao/la:Pa normalno, generalno je Bosna omražena od mlađih generacija, pa tako i sudija, jer su vrlo često varali i obmanjivali ljude ciframa, nije bilo borbenosti u periodu kada su te generacije odrastale, jednostavno im se gadi klub, zbog toga i imamo na ovim "derbijima" 40% dvorane koja podržava Sparse, većina raje od 15-25 godina, te praktično svaki sarajevski košarkaški klub ih podržava jer rade transparentno, bore se, igraju lijepo, dominiraju.
Ljudima treba mnogo vremena da se vrate u dvoranu, moraju osjetiti sposobnost kluba i nove uprave, da se radi planski i rezonski, a ne da se prosi novac i kritikuju svi, ne pomišljajući da je problem možda upravo u njima. Ljudi osjete stabilnost i dobar rad, žele atraktivnu košarku i gaženje protivnika. Sparsi su izrasli u proteklih desetak godina kao ubjedljivo najbolji klub u omladinskim kategorijama, želja praktično sve djece, jer znaju da će tamo dobiti priliku. Ne treba zaboraviti ni da su do ove godine Bosnaši bili bez pobjede protiv svog gradskog rivala. Bosna mora još raditi, najmanje godinu ili dvije, biti likvidna i probati ući u ABA ligu, pogotovo ako bude dodatno mjesto. Onda ćemo pričati o respektu i dobrom suđenju![]()
![]()
To da svakako, ali nije to razlog da sudije sude kako njima odgovara a ne kako bi trebali, kakva god da je, Bosna je...nerminh74 je napisao/la:Naprotiv veoma dobro je napisano i to kažem je stari bosnas, otišao sam na dvije utakmice i jednostavno nešto mi ne leži i meni treba vremena da se uvjerim da ovo nije opet neka prevaraJHam je napisao/la:Jel se ti zajebavas....Na sta je Bosna spala kad je doslo do tog da "trebaju raditi jos godinu dvije" kako bi imali normalno sudjenjekovacic je napisao/la:Pa normalno, generalno je Bosna omražena od mlađih generacija, pa tako i sudija, jer su vrlo često varali i obmanjivali ljude ciframa, nije bilo borbenosti u periodu kada su te generacije odrastale, jednostavno im se gadi klub, zbog toga i imamo na ovim "derbijima" 40% dvorane koja podržava Sparse, većina raje od 15-25 godina, te praktično svaki sarajevski košarkaški klub ih podržava jer rade transparentno, bore se, igraju lijepo, dominiraju.
![]()
nema više onih s bubnjem, zavrnuta pipaJHam je napisao/la:Ma daj gledam slike, nekakva skupina djece koja vjerovatno tu i trenira bzvze vristi...
Ja bio replicirao i izbrisao, reko nema smisla svega mi...JHam je napisao/la: Jel se ti zajebavas....Na sta je Bosna spala kad je doslo do tog da "trebaju raditi jos godinu dvije" kako bi imali normalno sudjenje![]()
mi smo tifosi, najjači smo najjačiBitiSrcemVezan je napisao/la:ko je tifoz picka nije, tifoz voli picke da bije
žJHam je napisao/la:Jel se ti zajebavas....Na sta je Bosna spala kad je doslo do tog da "trebaju raditi jos godinu dvije" kako bi imali normalno sudjenjekovacic je napisao/la:Pa normalno, generalno je Bosna omražena od mlađih generacija, pa tako i sudija, jer su vrlo često varali i obmanjivali ljude ciframa, nije bilo borbenosti u periodu kada su te generacije odrastale, jednostavno im se gadi klub, zbog toga i imamo na ovim "derbijima" 40% dvorane koja podržava Sparse, većina raje od 15-25 godina, te praktično svaki sarajevski košarkaški klub ih podržava jer rade transparentno, bore se, igraju lijepo, dominiraju.
![]()
sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim, al' nihad nas plaća da budemo s njimSteph je napisao/la:mi smo tifosi, najjači smo najjačiBitiSrcemVezan je napisao/la:ko je tifoz picka nije, tifoz voli picke da bije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.