SiamoNoi je napisao/la:Ja se samo nadam da će moje zdravlje sluzit do kraja sezone jer onda se ne bojim da ću skupit dovoljno pobjeda za drugu ligu.
Za sada mi uglavnom pašu rezultati ovog kola...jedino Pajseri neNeka i završi ovako kako su trenutni
SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ja trenutno gubim. Bara bara je tekma za sada. Nadam se da će sutra presuditi WB.

Meni je sedma pobjeda u nizu jer ne vjerujem da mogi bit porazen zadnji dan 
Sedma pobjeda za redom, prva dva kola nisam bio aktivan sto ne znaci da bi pobijedio da sam bio stalno tu al neka malo konkurencije
Sedma pobjeda za redom, prva dva kola nisam bio aktivan sto ne znaci da bi pobijedio da sam bio stalno tu al neka malo konkurencije
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Jesmo ja i ti igrali alreadyBobadilla je napisao/la:Meni je sedma pobjeda u nizu jer ne vjerujem da mogi bit porazen zadnji dan
Ja ovo gubim, igra mu 1 igrac vise,mozda i 2 zavisi od ovog mog.Do sada nisam ni pobjedio ni izgubio 2 in a row, sad evo izgleda ide 2. poraz
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jesmo, prije 2-3 matchdayaSarmelino je napisao/la:Jesmo ja i ti igrali alreadyBobadilla je napisao/la:Meni je sedma pobjeda u nizu jer ne vjerujem da mogi bit porazen zadnji dan
Sedma pobjeda za redom, prva dva kola nisam bio aktivan sto ne znaci da bi pobijedio da sam bio stalno tu al neka malo konkurencije![]()
Ja ovo gubim, igra mu 1 igrac vise,mozda i 2 zavisi od ovog mog.Do sada nisam ni pobjedio ni izgubio 2 in a row, sad evo izgleda ide 2. poraz
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pobjeda,najblizi i najbolji match up do sad,5-4 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Syebao si ga psihički sa 100%nim slobodnim bacanjima.Sarmelino je napisao/la:Pobjeda,najblizi i najbolji match up do sad,5-4
---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Kako se odlučuje tko je prvi,s tko drugi ako je isti omjer?
Hill i Griffin i dalje out,i ovaj tjedan manje utakmica od protivnika,ali mislim da mogu do osme pobjede ako ovi ostali budu zdravi.Čestitke Phily
Mozda se gleda "gol razlika", ako nije to ne znam.sta je onda. Glupo bi bilo da je nesto drugo 
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Sjeba mi onaj sa 50%, mogla je cijela noc na 100% zavrsitTracy3McGrady je napisao/la:Syebao si ga psihički sa 100%nim slobodnim bacanjima.Sarmelino je napisao/la:Pobjeda,najblizi i najbolji match up do sad,5-4
---Džanan Musa---MVP
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Konačno opet Gordon sa odlicnom utakmicom.Da hoce netko Greena u gepeku provozat...
Ja nisam ubacio Howarda sa ILL u ekipu, imao 9-9 sut iz igre (20pts,12 reb, 2 ass i steals). Sreca kod francuza LBJ bio na rest al ce posle odmora zgazit nekog.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
Vjerovatno prvi u regularnom dijelu i pobjednik PO. Ako bude pobjednik PO isti kao u pobjednik regularnog dijela onda ide finalista u PO.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gleda se međusobni duel, ko tu dobije biće ispred u slučaju isto bodova.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
---Džanan Musa---MVP
Pa da,ali trenutno Bobadilla i ja imamo isti skor i ne znamo kad je takva situacija na temelju čega se određuje tko je prvi.Međusobni nisu jer sam ja uzeo duel,a drugi sam.Možda "gol razlika" kako on kaže?!

Nije međusobni jer sam dobio 7-2Tracy3McGrady je napisao/la:Gleda se međusobni duel, ko tu dobije biće ispred u slučaju isto bodova.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
---Džanan Musa---MVP
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Na kraju se to gleda i biće međusobni duel, bar sam ubijeđen da je tako. Ali pogledaj malo na stranici, ima objašnjenje.SiamoNoi je napisao/la:Pa da,ali trenutno Bobadilla i ja imamo isti skor i ne znamo kad je takva situacija na temelju čega se određuje tko je prvi.Međusobni nisu jer sam ja uzeo duel,a drugi sam.Možda "gol razlika" kako on kaže?!Nije međusobni jer sam dobio 7-2Tracy3McGrady je napisao/la:Gleda se međusobni duel, ko tu dobije biće ispred u slučaju isto bodova.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
---Džanan Musa---MVP
---Džanan Musa---MVP
Pa ne može trenutno biti međusobni omjer kada je odigran samo prvi meč.
Da bi se računao međusobni omjer na tabeli moraš odigrati protiv tog protivnika oba meča kako bi se računao.
- PaskalHens
- Kontakt:
Kad je isti omjer gleda se omjer od prethodno završene sedmice. On je dobio, ti izgubio i trenutno je on prvi. Na kraju se neće gledati tako, al' trenutno da.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da nitko ne zna kako se poredak utvrđuje.Glupo bi mi bilo ako se na kraju ovakva situacija desi i ne znam zbog čega sam izvisio.
P.S. Ne mogu da vjerujem da sam izgubio prošle sedmice, vrlo neugodno iznenađenje jer sam mislio da je gotovo sve. Psihički me ovo dotuklo, nemam volje za igrom više.
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.