FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kakav samar Azemici i udar na njegove kineske kladionice :opaopa:
suti bolan vidis da se borim lavovski da i tebi dres izradeChinaglia je napisao/la:kakav samar Azemici i udar na njegove kineske kladionice
koliko lobiram za Senada & co, red bi bio da mi sami uruce jedan dres :kafa:Sariel je napisao/la:suti bolan vidis da se borim lavovski da i tebi dres izrade :lol: :thumbup:Chinaglia je napisao/la:kakav samar Azemici i udar na njegove kineske kladionice :opaopa:
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta ovog objavljujes koji k, kad pocne pocne se gradit Istok onda ga objavi, do tad ga nosi sa foruma.Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:![]()
Novi dres koji ce se moci kupiti, pare klubu. Eto sada smo mi na potezu.
Nek oni naprave dovoljan broj dresova za sve navijače Slobode kao i sve veličine.A što se tiče nas i našeg poteza dresovi će otići za 24h ,jer mi kako treba nemamo ni fan shop
Solina navija za Slobodu!
za sve ovo je zasluzan Faraon, sta mislis odakle ovaj UO u Slobodi, kao i oni koji ce tek doci, a samim tim i sponzoriRollingPaper je napisao/la:Sta ovog objavljujes koji k, kad pocne pocne se gradit Istok onda ga objavi, do tad ga nosi sa foruma.Chinaglia je napisao/la:
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko je zasluzan za ispadanje iz lige i nijedan trofej poslije rata? Ko je zasluzan za igranje evropskih utakmica u Zenici ? Moja rahmetli nena?Chinaglia je napisao/la:za sve ovo je zasluzan Faraon, sta mislis odakle ovaj UO u Slobodi, kao i oni koji ce tek doci, a samim tim i sponzoriRollingPaper je napisao/la:Sta ovog objavljujes koji k, kad pocne pocne se gradit Istok onda ga objavi, do tad ga nosi sa foruma.Chinaglia je napisao/la:
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 26 dec 2016, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
znaci osto jos slucaj subic kostic?
i krpa?
i krpa?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je vrlo moguce da i jeste njihov stranacki sponzor doveden jer je SDP stao iza kladionica.
Ali je upravu @RollingPaper, mogu kada zele uraditi dosta dobrih stvari za Slobodu, ali ih urade samo kada moraju. To je ono sto kazem da u ovoj drzavi stvari napreduju slabo ali napreduju. Tako je i u sportu, klubovi su napredovali u odnosu na prije 10 godina. Jedan mi je momak rekao da ce u stranci Jasmina smatrati izdajicom ako preda Slobodu nekom drugom, a doci ce trenutak kada ce se napraviti reforma u sportu uskoro. Zato se i radi.
Ali je upravu @RollingPaper, mogu kada zele uraditi dosta dobrih stvari za Slobodu, ali ih urade samo kada moraju. To je ono sto kazem da u ovoj drzavi stvari napreduju slabo ali napreduju. Tako je i u sportu, klubovi su napredovali u odnosu na prije 10 godina. Jedan mi je momak rekao da ce u stranci Jasmina smatrati izdajicom ako preda Slobodu nekom drugom, a doci ce trenutak kada ce se napraviti reforma u sportu uskoro. Zato se i radi.
Nek Wwin na promociji radi upola kao Pan i bit ce fantasticno. Jer ono sto je Pan radio za OKK je lekcija kako se radi promocija nekog kluba 
Nad tobom sunce najljepše sja
http://www.****/clanak/269308/avaz-b ... eljeznicar
sta je reko vraca se u mostar zbog porodicnih razloga?

sta je reko vraca se u mostar zbog porodicnih razloga?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Subic ce ostati do kraja sezone i onda vjerovatno pokusati naci angazman negdje drugo van BIH. On je na Partizanovoj plati kako god do juna, nema on nikakvih problema oko toga, ima korektnog trenera. Dao je onu izjavu skoro, misim da se njemu ne ide iz Slobode do juna i da ce pokusati sto bolje odigrati proljece kako bi se pokazao.Sariel je napisao/la:znaci osto jos slucaj subic kostic?
i krpa?
A ono za Krpica, vec je Suljo napisao kao za Krpica su stigli dobri uslovi koji se ne odbijaju, a Ordagic ostaje. Obistinilo se ovo za Ordagica. A to je napisao onaj dan kada je sjedio sa Tom Catom
Meni se ovi vauceri svidjaju

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bobic zelji piric pitarima ,al Hin snadbijevamo grob te **** 
Eric/ Muminovic
Efe/Darko - Skaha/Mehmedagic \ Kostic - Lazevski/ ?
Grahovac/Veseli - Ordaga\Stjepanovic\Merzic -Subic/Smaja
Zec/Krpa?/?
Efe/Darko - Skaha/Mehmedagic \ Kostic - Lazevski/ ?
Grahovac/Veseli - Ordaga\Stjepanovic\Merzic -Subic/Smaja
Zec/Krpa?/?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Pravilo se i za njih,ja neki dan dobio na poklon dres i sorc...Sariel je napisao/la:jos samo da skontaju pa pocnu pravit i dresove za malu rajutuzlak1987 je napisao/la:![]()
Novi dres koji ce se moci kupiti, pare klubu. Eto sada smo mi na potezu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel valjaju?emirzlaTu je napisao/la: Pravilo se i za njih,ja neki dan dobio na poklon dres i sorc...
gdje ima, daj da obradujem malca,dijete samo slobodine dresove fura

joj da ovo ovde na forumu nije dusmanluk ko sto jeste, da postavim klipove...

joj da ovo ovde na forumu nije dusmanluk ko sto jeste, da postavim klipove...
Nemoj druze pusti krajuSariel je napisao/la:gdje ima, daj da obradujem malca,dijete samo slobodine dresove fura![]()
joj da ovo ovde na forumu nije dusmanluk ko sto jeste, da postavim klipove...![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.