auh brate, to smece od ostataka mesa ne konzumiramRaonffa je napisao/la:Ima brate kobasica po akcijskoj cijeni samo za tebe.Sariel je napisao/la:imal kakvih novina iz semiĆa za novogodisnje blagdane?
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
Hajmoooo !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa ne daju ni oni svašta jbg, al' ako budeš dobar poslat ću ti malo suhovine da možeš zameziti na TušnjuSariel je napisao/la:auh brate, to smece od ostataka mesa ne konzumiramRaonffa je napisao/la:Ima brate kobasica po akcijskoj cijeni samo za tebe.Sariel je napisao/la:imal kakvih novina iz semiĆa za novogodisnje blagdane?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti samo bif tek konzumiras, nisi ni ti bezze lik.Sariel je napisao/la:auh brate, to smece od ostataka mesa ne konzumiramRaonffa je napisao/la:Ima brate kobasica po akcijskoj cijeni samo za tebe.Sariel je napisao/la:imal kakvih novina iz semiĆa za novogodisnje blagdane?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ti meni?Raonffa je napisao/la:
Pa ne daju ni oni svašta jbg, al' ako budeš dobar poslat ću ti malo suhovine da možeš zameziti na Tušnju
nema ba bez prsuta price.
naviklo je to hudo na pileca prsa.
Re: KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Opet X, namjesteno,
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
druze bif tek ti je meso van kategorije.MortemHz je napisao/la:
Ti samo bif tek konzumiras, nisi ni ti bezze lik.
samoooo bif tek.nista par nepar
Hoće biti majstorica?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
biti ce hrvanje u blatu pa natjecanje u spelovanju, sve live naravnoOtelo je napisao/la:Hoće biti majstorica?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo bi High uzo s lakocom, da se ja nisam umjeso 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko izda taj je pi-zdalegenda reala je napisao/la:Ovo bi High uzo s lakocom, da se ja nisam umjeso
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hoćemo drugi krug, sami njih dvojica.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Važno je da si ti uzo Bešića da lobira za tebe, stvarno si kantaKawhi je napisao/la:Hoćemo drugi krug, sami njih dvojica.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad ti nisi htio. Izdajico.legenda reala je napisao/la:Važno je da si ti uzo Bešića da lobira za tebe, stvarno si kantaKawhi je napisao/la:Hoćemo drugi krug, sami njih dvojica.
- legenda reala
- Kontakt:
Virto ponudio bolji procenatKawhi je napisao/la:Kad ti nisi htio. Izdajico.legenda reala je napisao/la:Važno je da si ti uzo Bešića da lobira za tebe, stvarno si kantaKawhi je napisao/la:Hoćemo drugi krug, sami njih dvojica.
Mislio sam da ti naše prijateljstvo znači više od toga.legenda reala je napisao/la: Virto ponudio bolji procenat
- legenda reala
- Kontakt:
Virto je moj zemljak to je meni svetinjaKawhi je napisao/la:Mislio sam da ti naše prijateljstvo znači više od toga.legenda reala je napisao/la: Virto ponudio bolji procenat
Nema gorih od vas. Tako nam i zemlju vodite pa zemlja propada.legenda reala je napisao/la:Virto je moj zemljak to je meni svetinjaKawhi je napisao/la:Mislio sam da ti naše prijateljstvo znači više od toga.legenda reala je napisao/la: Virto ponudio bolji procenat
- legenda reala
- Kontakt:
Nismo mi krivi, što ste vi ostali nesposobniKawhi je napisao/la: Nema gorih od vas. Tako nam i zemlju vodite pa zemlja propada.
Ovaj kraj je žila kucavica čitavog balkana što se tiče inteligencije, kulture i nauke...Kawhi je napisao/la: Nema gorih od vas. Tako nam i zemlju vodite pa zemlja propada.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.