Nije igro sto ih je husara ucjenjivo sa piricem i na kraju ih izradio, a bolji je golman od piricaLjoZee je napisao/la:A sto onda nije igrao u Slobodi ? 4 nastupa ima ako se dobro sjecam.Zeljo92 je napisao/la:Manje citaj anamo onaj forum, uzeo si statistiku od jednog forumasa. Statistika nema nikakve jer je igrao u ekipi koja je ispala iz lige.LjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada smo već kod statistike, ako smo istu čitaliLjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
Interesantno kako je brzo "ugušen" taj pokušaj da se činjenicama proba dati mišljenje.
Demokratski
Bježi ba Željo92@ ne zajbaji, ti ćeš nam reći šta ćemo čitati
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Sinisa (Memija, Stanic) - Bogi (?) - Bocca (Osmankovic) - ? (Besirevic)
Markovic (Radinovic) - Blagojevic (Hasanovic)
Miro (Zeric) - Zeba (Bekric) - Krizman (?)
Lendric (Nikolic)
Ovako je kako sad stvari stoje, upitnici bi se trebali dovesti. Te imamo jednog desnog beka viska, znaci ili prodaja Memije ili tjeranje Stanica, ili da Stanic uzima minute Besirevicu na lijevom beku.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Lendric (Nikolic)
Ovako je kako sad stvari stoje, upitnici bi se trebali dovesti. Te imamo jednog desnog beka viska, znaci ili prodaja Memije ili tjeranje Stanica, ili da Stanic uzima minute Besirevicu na lijevom beku.
Gukni golube za pojacanjeNeandertalac je napisao/la:Kada smo već kod statistike, ako smo istu čitaliLjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
Interesantno kako je brzo "ugušen" taj pokušaj da se činjenicama proba dati mišljenje.
Demokratski
Bježi ba Željo92@ ne zajbaji, ti ćeš nam reći šta ćemo čitati
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Prvoo Bobic nista nije losi od Fejzica cak je i bolji- ovo znaci jedno posto veca ima ponudu ako nas ne napusti sad na zimu ide naljeto 100% U turskuamazon je napisao/la:Znaci doveli novog Fejzica. Malo nam jedan daj jos. Joj sta rade hahahahaha
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mislim da se stana ne treba gledat kao bek, vec kao univerzalac, koju god poziciju da mu das moze odigrat, i treba nam takav igrac, najbolji kad je bio cini mi se da je igro desno krilo, uostalom stana daje 150% na terenu za zelju, da ga opet otjeraju zamjerio bih im basamar92 je napisao/la:Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Lendric (Nikolic)
- Neandertalac
- Kontakt:
Rekao sam ti jednog još davno. Eto i Aco@ nešto slično spominje.
Mojne da ja najavljujem, slaba mi "statistika"
Off. Administratori, smeta ova reklama za normalno pregledavanje foruma. Sužava ga.
Off. Administratori, smeta ova reklama za normalno pregledavanje foruma. Sužava ga.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislio sam da nema nista od njeg nakon sto portali svasta napisase, hvalaNeandertalac je napisao/la:Rekao sam ti jednog još davno. Eto i Aco@ nešto slično spominje.
Moze i tako se gledati na tu situaciju ali mislim da bi za sve najbolje bila prodaja Memije, on je zasluzio to a nama bi dobri dosli ti novci. Svakako je Sinisa bolji bek od njega. Uglavnom sto se tice dolazaka tu su ova 3 upitnika i moguce jos jedan veznjak ukoliko se Dino ne dokaze Petrovicu. Odlasci su jasni, Vecu sam vec uracunao, Memija mozda, Beganovic sigurno.irfo je napisao/la:Mislim da se stana ne treba gledat kao bek, vec kao univerzalac, koju god poziciju da mu das moze odigrat, i treba nam takav igrac, najbolji kad je bio cini mi se da je igro desno krilo, uostalom stana daje 150% na terenu za zelju, da ga opet otjeraju zamjerio bih im basamar92 je napisao/la:Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Lendric (Nikolic)
Vladimir Volkov !?
skupa nam je to igracka, a ne znam u kakvoj je formi sada ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas 
irfo je napisao/la:Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas
- Hrasno1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas
Popisi sve sta je slobodno sa tm-a pa protabirimo ima li sta za nas ...
Sad je malo jasnije zasto je Slavko doveo Bobica ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- kupus army
- Kontakt:
Bobic je strasan golman,veliki peh za njega je to sto je Piric morao biti broj 1 u Slobodi i stanje u Velezu kad je bio.LjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ma Irfoo Popunjeni smo na njegovom mjestu Zeba, Bekric , nismo mi dostigli nivo taj da mozemo priustit ovakvog igracairfo je napisao/la:Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Bosna:
http://www.transfermarkt.com/spieler/ve ... e&yt0=Show
Hrvatska:
Srbija:
Crna Gora:
Evo slobodnih nasih i ovih iz komsiluka, ima finih igraca
Hrvatska:
Srbija:
Crna Gora:
Evo slobodnih nasih i ovih iz komsiluka, ima finih igraca
Ma daleko od toga je produzio bilo ko s njima ugovor-Kostic ce da tuzi slobodu Jer zeli da dodje u Zelju on je zavrsen samo da dobije papire:)LjoZee je napisao/la:Zar Kostic nije produzio ugovor sa Slobodom ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Irfo@
Težak je život Ćenanov. Još samo kada bi znali najbitniju stvar; koliko mu je jorgan dug.
Težak je život Ćenanov. Još samo kada bi znali najbitniju stvar; koliko mu je jorgan dug.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dobar je radnik cenan bgmNeandertalac je napisao/la:Irfo@
a ti si ga kritikovo nedavno sto je pitar
- plavousrcu
- Kontakt:
Bobic bolji od Pirica? Neko je i to izvalio. Nemojte da nam se raja smije. Prosjecan golman kojem je najveci domet u karijeri, ima 29 godina, raspali Velez. Ako nam je Bobic korak prema evropskom Zelji kolektivno se trebamo roknuti. Imas Fejzica iste kvalitete kao Bobic i logika ti nalaze da dovedes perspektivnog golmana ili guras nekog iz nase skole. Ako ode Veca mi ostajemo na dva prosjecna golmana poted kojih ne mozemo gurati nekog mladog.
Trenutno korisnika/ca: berjan, Ferroviere1987, Ljozeeee, Plavamamba, reha1987, Stanceski, Zhustri i 73 gosta.