FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
na ovom novom dresu, k'o da nam je znak pivare klupski grb, koliko je upečatljiv 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
u kom smislu?poz il' neg?SARS je napisao/la:Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
u pozitivnom naravnoSariel je napisao/la:u kom smislu?poz il' neg?SARS je napisao/la:Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
pa ajde obraduj puk.gukni
Amin.SARS je napisao/la:Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vecina se ne nasladjuje vec "strepi"SARS je napisao/la:Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
Ovdje bi nekad bila top vijest da je neko drugi na celu kluba oko potpisa ovog sponzorskog ugovora, al eto kod nas je ovdje glavno da dodju pojedinci i kritikuju kako su dzabe pustili bobica, i iskreno bobic je kolateralna steta zbog Pirije al eto covjek misli da ce mu bolje biti u zelji i neka mu je sa srecom, al mi fakat ne ide u glavu kako samo mozemo kuditi a nikad nista ne pohvaliti...Pa covjece kad pogledam samo navijace mrtvog Veleze i eto ljudi donirase i video nadzor klubu, to se zove ljubav prema klubu a kod nas pojedinci konstantno seru i nikad nista ne rade u interesu kluba...Eto za pocetak ja bi makar pohvalio ovo do sad sto su ovi ljudi uradili, pa makar to i bio sponzorski ugovor...
sponzorski ugovor svaka čast
znaci bice love.
znaci bice love.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Možda nam Vlado dovede Fedora Predragovića... Sad' vidim da je bez kluba, igra u sredini, igrao kod Vlade u Borcu, mlad perspektivan igrač
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrantoBauzek
Kako samo drug Chinaglia argumentovano potkrijepljuje svoje pisanje. Vau, respekt
Ne moramo i pozitivne vijesti predstavljati negativnim
Mic po mic, kilometar. Ne ide nista preko noci 
Ne moramo i pozitivne vijesti predstavljati negativnim
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
jesmo mraka jebote, nema ludjih :lol: :kafa:

-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma Erić je odličan golman... Prošle sezone je odlično branio proljetni dio, a i kod nas na priremama u Sloveniji kada je branio bio je odličan, ali eto morao je Husarin Pirija branit'
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
chini samo tako nastavi.I da Kole će produziti uz malčice manju platu,ostaje jos 1,5 god.Stampaju se ugovori i novi aneksi ugovora za sve ove sto su već dogovorili.evo Ekri pune ruke poslaChinaglia je napisao/la:dok vi Chinagliu gadjate kojekakvim floskulama, Chinaglia vas gadja argumentima
al dobro, sve je to stvar intelekta
DRŽAVA TUZLA!!
- FrantoBauzek
HahahaChinaglia je napisao/la:jesmo mraka jebote, nema ludjih![]()
![]()
Ne napisah, da ne bih nekom dao ideju. Ali eto
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
samo naprijed Ekro, sve u sluzbu nase Slobode :salut:NjonjoVam je napisao/la:chini samo tako nastavi.I da Kole će produziti uz malčice manju platu,ostaje jos 1,5 god.Stampaju se ugovori i novi aneksi ugovora za sve ove sto su već dogovorili.evo Ekri pune ruke posla :kafa:
druze Franto, nemoj se javljat na tu temu, opet ce te prozvat da si islamofob :mrgreen:
NjonjoVam je napisao/la:chini samo tako nastavi.I da Kole će produziti uz malčice manju platu,ostaje jos 1,5 god.Stampaju se ugovori i novi aneksi ugovora za sve ove sto su već dogovorili.evo Ekri pune ruke poslaChinaglia je napisao/la:dok vi Chinagliu gadjate kojekakvim floskulama, Chinaglia vas gadja argumentima
al dobro, sve je to stvar intelekta
Ajd dobro je da jos neko pozitivu udara
Nad tobom sunce najljepše sja
je l' sve legalno, ili ima opet ispod stolaNjonjoVam je napisao/la:
chini samo tako nastavi.I da Kole će produziti uz malčice manju platu,ostaje jos 1,5 god.Stampaju se ugovori i novi aneksi ugovora za sve ove sto su već dogovorili.evo Ekri pune ruke posla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne "strepi" vec neumoljivo pljuje i sto treba i sto ne treba i trudi se da sto vise ocrni klubtuzlak1987 je napisao/la:Vecina se ne nasladjuje vec "strepi"SARS je napisao/la:Kako ce vas Senad hladno popisati, odnosno pojedince ovdje, samo ne znam kome ce te se onda smijati i nasladjivati
Nad tobom sunce najljepše sja
Najbolja vijest za sve navijace kluba bila bi da spuste cijenu ulaznica.
Zapad 7,sjever 5 (minimum )
Iako ni 5-5 nije lose,realnije.
Zapad 7,sjever 5 (minimum )
Iako ni 5-5 nije lose,realnije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.