FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bih se slozio.
Skoro, Hadzic, Torlak, Muharemovic. Svi su supci jer uprava ih mnogo puta izradila i napravila od njih izdajnike jer su trazili da im se isplate dugovanja ili slicne stvari da bi produzili ugovor ili se vratili u klub. Stvarno ne znam kako su mogli tako da se ponasaju, trebali su igrati za virsle u Sarajevu, **** Austrijsku janjetinubelosevic28 je napisao/la:
JEDAN JE HASE a tog smrada koji je izradio klub kad je najteze bilo i otisao u austrijsku drugu ligu ne volim ni na TV-u vidjeti... Ista sorta kao i Pelak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11-og je prozivka, da napomenem samo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To je tvoja stvar, ali malo je cudno da momka koji je proveo ne vise od 5 mjeseci u nasem klubu i kojeg i ja iskreno cijenim i mislim da je dobar igrac staviti ispred po meni jednog od tri najbolja igraca posle rata Alena Skore je smijesno. Po svim parametrima Skoro je mnogo bolji napadac, mozda bi mogli pricati o fizickim elementima, ostalo nema sumnje.Evander je napisao/la:Ne bih se slozio.
Sta znaci staviti ispred?nusko je napisao/la:To je tvoja stvar, ali malo je cudno da momka koji je proveo ne vise od 5 mjeseci u nasem klubu i kojeg i ja iskreno cijenim i mislim da je dobar igrac staviti ispred po meni jednog od tri najbolja igraca posle rata Alena Skore je smijesno. Po svim parametrima Skoro je mnogo bolji napadac, mozda bi mogli pricati o fizickim elementima, ostalo nema sumnje.Evander je napisao/la:Ne bih se slozio.
Meni je Skoro uz Dedica najdrazi poslijeratni igrac Sarajeva.
Samo sam misljenja da je Komazac u onom periodu bio kvalitenije igrac, nego je to Skoro bio unazad 10 godina.
Pisete ovdje kako je komazec najbolji strijelaac hong kong lige koliko je jaka ta liga dali je jaca od mijanmarske lige smijali ste se brazilcu kaze postigao 100 golova a liga nikakva pa da li je ova druga neko mjerilo
Komazec je već dokazan igrač. Zabijao je gdje god da je igrao, pa i u Sarajevu. Kod nas je u 16 tekmi dao 10 golova uz 1 asistenciju. Sad u Kini dao 10 golova u 11 tekmi, uz 1 asistenciju. Stvarno čovjek ubija i u tandemu s Ahmetovićem bi ubijao, siguran sam. I još računaj da iza sebe imaju Crnkića, Duljevića i npr. Hebibovića. Bit je u tome da ima veliko iskustvo igranja i već zna kako je igrati ovdje, a uz to ne treba zaboraviti da FK Sarajevo nosi u srcu, a dokaz za to ti su ti izjave ( Kamo sreće da ga možemo vidjeti na pripremama u januaru.fks74 je napisao/la:Pisete ovdje kako je komazec najbolji strijelaac hong kong lige koliko je jaka ta liga dali je jaca od mijanmarske lige smijali ste se brazilcu kaze postigao 100 golova a liga nikakva pa da li je ova druga neko mjerilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je Komazec kod nas bio pravo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Komazec je IGRAČINA i svi bi voljeli da ga vidimo u tandemu sa Ahmetovićem, strašan tandem bi bio, sada je li realno, ne znam.
A otkud u opste prica o Komazecu? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Diskutujemo valjda sta liEvander je napisao/la:A otkud u opste prica o Komazecu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kortrijk 6. poraz zaredom, Cardiff X zavrsio. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Eno sad Skoru neko izradio
Kako bolan mozes lagati toliko, jel Sarajevo jedino pristalo da ga cega zbog papira, imao usmeni dogovor, i odleprsao za austrijsku drugu ligu... Jbo vas on, sta onanisete na njega 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba kod nas uvesti neko kolo poslije Kurban Bajrama recimo, kao sto je na Ostrvu Boxing Day. Kod nas da se zove "Kurban Day" koloMortemHz je napisao/la:Kortrijk 6. poraz zaredom, Cardiff X zavrsio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Još jedan dan bez insajderskih. U periodu kada sam najviše očekivao od ove teme ispalo je obrnuto. 
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
nusko je napisao/la:Ocito da si vrlo mlad, jedan je Skoro Alen!Evander je napisao/la:Komazec je uz Benko ubijedljivo najbolji napadac kojeg smo imali unazad 10 godina, mozda cak i bolji i od Bekne. Dva levela boji od Velkoskog kojeg ovdje prizivaju svaki dan.
Da je ostao Komazec one zime, misljenja sam da bi i tad uzeli titulu.

- Osttribine
- Kontakt:
Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje 
Sloboda jos uvjek nije potpisala ugovore sa igracima (izuzev Skahica), kod njih je sve otvoreno.Osttribine je napisao/la:Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje
- Osttribine
- Kontakt:
Ma dok ne potpise sa nama, bio to Ordagic ili bilo ko, ne treba izigravati insajdera upravo radi ovih stvari da se ljudi ne sprdaju sa nama. Jel potpisao sa Slobodom ili ne i dalje tvrdim da kod nas nece.Esport je napisao/la:Sloboda jos uvjek nije potpisala ugovore sa igracima (izuzev Skahica), kod njih je sve otvoreno.Osttribine je napisao/la:Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje
Jest dosadno bez dešavanja matere mi.. Da barem hoće ove pripreme startati, glupo ovako. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.