FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne smijem nista reci ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Jel klix prepiso ovo za vecu odavdje ili imaju svoj info 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Idavno se zna za to, samo je cifra bila manja. Vjerovatno Zuban opet u korist kluba ide. Svaka cast.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kjose ... konyaspor/
Za golmana cifra je odlična.Sa druge strane definitivno ne možeš zadržati kvalitetne mlađe igrače duže, i ništa ne dobijaš ako ih imaš fizički tu a u glavi su negdje drugo. Sa druge strane lijepa je poruka i ostatku lige. Neki prodaju igrače o kojima pričaju da su najbolji u ligi za 50 milja maraka, a mi golmana za 200 milja eura. Široki je prodao onog malog Hajduku (koji je odličan igrač) za istu cifru. Da zaključim; mladi igrači treba dobro da razmisle gdje će iz svojih klubova nastaviti karijeru, i odakle se najbolje mogu prodati prema vani....
Za golmana cifra je odlična.Sa druge strane definitivno ne možeš zadržati kvalitetne mlađe igrače duže, i ništa ne dobijaš ako ih imaš fizički tu a u glavi su negdje drugo. Sa druge strane lijepa je poruka i ostatku lige. Neki prodaju igrače o kojima pričaju da su najbolji u ligi za 50 milja maraka, a mi golmana za 200 milja eura. Široki je prodao onog malog Hajduku (koji je odličan igrač) za istu cifru. Da zaključim; mladi igrači treba dobro da razmisle gdje će iz svojih klubova nastaviti karijeru, i odakle se najbolje mogu prodati prema vani....
E bas da je cijena odlicna nije, hajduk proda golmana od skoro 27 godina za 3.1 milion eura
Samo da se Bobic pokaze dobro uz ove pripreme sto sljede, Veci sretno ako odlazi, 200.000 € super cifra za golmana.
Pohvale i za video nadzor, jos da se ovo zagađenje sredi pa da na istuku nastave se radovi.
Pohvale i za video nadzor, jos da se ovo zagađenje sredi pa da na istuku nastave se radovi.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dakle moj izvor i vise nego dobar cak i cifra tacna, zaboravih jedino mustuluk traziti ...
Ima dva dana kako se konkretizovalo, ali iskreno mislim da se ne radi o Konyasporu vec o nekom drugom klubu, i tu su se izgleda zahebali malo ovi sa klixa, sve u svemu vidjet cemo i to ubrzo
Ima dva dana kako se konkretizovalo, ali iskreno mislim da se ne radi o Konyasporu vec o nekom drugom klubu, i tu su se izgleda zahebali malo ovi sa klixa, sve u svemu vidjet cemo i to ubrzo
1921'
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ali taj golman je drugi golman reprezentacije Hrvatske,a sta je nas Kjosevski ? Mogao je on za mnogo vecu cifru otici da nije glumio mangupa u Zenici.irfo je napisao/la:E bas da je cijena odlicna nije, hajduk proda golmana od skoro 27 godina za 3.1 milion eura
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
A gdje su oni strašni menageri što su im u neki raniji vakat Zuban i Amar zatvorili vrata?
Ja se sjećam i nisam zaboravio. Čekam ih da pomognu klubu i naprave te milionske transfere.
Prepoznajete se forumaši koji ste pričali bajke.
Ja se sjećam i nisam zaboravio. Čekam ih da pomognu klubu i naprave te milionske transfere.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Irfo druže taj sa 27 je u najboljim godinama, i sigurno više vrijedi. Ne možemo se porediti sa Hrvatima na žalost. Naše najveće talente smo prodavali za nešto više para nego Vecu, i po meni je ovaj iznos više nego solidan. On ovdje sa ovim trenerom golmana ne može dalje napredovati, tapkao bi u mjestu, i pitanje je da li bi ikakve pare mogli za njega uzeti. po meni njegova prodaja bi bila odličan potez.irfo je napisao/la:E bas da je cijena odlicna nije, hajduk proda golmana od skoro 27 godina za 3.1 milion eura
Nema takvih forumasa ovdje vise cini mi se, samo treba sklonit ove slovenske pokusaje od managera sto dalje od klubaNeandertalac je napisao/la:A gdje su oni strašni menageri što su im u neki raniji vakat Zuban i Amar zatvorili vrata?
I da spomenem i ovo oko managera vidim da se proziva. Oni ovom prodajom čine uslugu sebi, i za to će uzeti svoju proviziju koja nije mala. Da smo načisto oko toga. Da ima boljih golmana, za bolju cijenu preskočili bi oni Želju ne sikirajte se. I da se razumijemo to nije ništa loše, posao je to, ponuda i potražnja. Ne ubjeđujte me samo da više dobrog žele Želji nego sebi...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nema Sasa Cuk aka menadzer vise nista sa klubom, dobio je nogu sto je bilo bilo je, i usput da posellamim onog njegovog pajdasa koji me je pozdravljao preko njega na ovom forumu, ps. Ode ga ti Janez rekoh ti ja 
1921'
Da li neko zna sta ce biti sa Boccacinijem ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala bogu da je dobio nogu, cuo sam sad da pokusava kod pitica, nek i njih zavije u crnoHrasno1921 je napisao/la:Nema Sasa Cuk aka menadzer vise nista sa klubom, dobio je nogu sto je bilo bilo je, i usput da posellamim onog njegovog pajdasa koji me je pozdravljao preko njega na ovom forumu, ps. Ode ga ti Janez rekoh ti ja
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima Irfo ima. Neka se sami tuspase i malo pričaju kako nam trenutno pomažu Redžepagić, Menaf, Stanić itd itd.irfo je napisao/la:Nema takvih forumasa ovdje vise cini mi se, samo treba sklonit ove slovenske pokusaje od managera sto dalje od klubaNeandertalac je napisao/la:A gdje su oni strašni menageri što su im u neki raniji vakat Zuban i Amar zatvorili vrata?
Nemojte biti piqke, stanite iza svojih riječi.
Čuj svojih
Edit. A u vezi Ćuka, ima tu i naših pasjaluka, posebno Dejinih. Nije Ćuk ništa Sam radio
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Voljan je ostati ali ceka odgovor uprave, vjerovatno hoce vise para.LjoZee je napisao/la:Da li neko zna sta ce biti sa Boccacinijem ?
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Voljan je ostati ali ceka odgovor uprave, vjerovatno hoce vise para.LjoZee je napisao/la:Da li neko zna sta ce biti sa Boccacinijem ?
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Za koji minut počinje "Pošteno govoreći", čini mi se da sam Osima vidio u najavnoj špici.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Laudrup, MisterBlue i 40 gostiju.