Ma da prevrni i pregazi svoju rijec jos koji put, A ispocetka si glumio finjaka, uvijek se pravdao i trazio hiljadu nekih nacina da svima opravdas svoje debilizme i objasnis kako si u pravu, zatim kad si vidio da ti ne ide rekao si isto lafo boli te kita neces vise pisat pa si i to opet pregazio, e onda si se vratio u stilu nekog opustenog forumasa koji se zeza na sve strane a zapravo trolas sve nas koji znamo kakav si debil od samg pocetka.Majkl je napisao/la:Ja mislim da je najveci problem Totija ,Belosevica i ovoga sto ne guze nista i sto su junferi i oni su puni predrasuda i kompleksa,otud im i potreba za vrjedjanjem i pljuvanjem.Meni puca **** za njihivim misljenjem i ne pada mi napamet da se pravdam i da govorim ovo ili ono i da se nekom ulizujem kao i da nekog vrjedjam.
Ja samo ne shvatam jednu stvar a to je kako ti jos nisi popusio ban od ace koji takve po kratkom postupku rijesavaju.
A sad ides nazad na ignore listu, u pravu je jokac, zadovolji se s tim da ti se lakosta uvlaci u pakas i govori kako si babuka itd itd.