Steph je i dalje najbolji igrac lige naravno. Ne znam zasto ne uvedu 4-point shotEpidaurus je napisao/la:Po meni ne.Kawhi je napisao/la: Ma ne govorim o tome. To je ono za MVPa. I prošle godine su svi znali (osim tebe) da Steph ipak nije nivo LeBrona i pored bolesne sezone, kao što je sada očigledno da Kawhi ima veći utjecaj na terenu od njih dvojice. Ne samo on, nego i Durant i LeBron.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Reds1234 je napisao/la:Jer da on je jedini krivac sto je tako zavrsilo,daj molim te,ne šugava organizacija i suigrač koji mu nikako nije pasao.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma boli me da vas je i 250,imam svoje misljenje koje se u 90% situacija pokaze ispravnim.Usput,nisi mi odgovorio na pitanje iz mog duzeg posta,tako da nemamo sta diskutovati.Predstavljas mi kao nedodirljivog igraca koji u 10 god sa jednom od NAJTALENTOVANIJIH ekipa liga ima 1 finale i bez titule je!!![]()
Otisao u ekipu sa najboljim rekordom RS da pokusa osvojiti.Govoris mi o igracu kojeg je sinoc mothafuckin Jefferson u 36 godini zaustavio na cijelu jednu cetvrtinu!!
![]()
![]()
Itekako se neko ko je NBA sampion,MVP finala i 2 time DPOY moze porediti sa njim.Posebno jer ja pricam o igrackoj sveukupnosti,a ne samo o napadu kojeg potencirate u svakom postu.
Zamisli da je James u onim Cavsima imao top5 igraca lige. Mislis da bi bio na 0 prstena tada?
Jbt po Jamesu se s.ralo nenormalno, KD je sto se toga tice zasticen samo tako, lik ima 28 godina i jos nema prstena, a vec par godina vazi kao top3 igrac lige. Uz to je imao jako dobru ekipu.
Zelim rec da me boli q jel mu Westbrook pasao, to je top5 igrac lige i moraao je u OKCu napravit vise nego sto je napravio.
Neki bi dali sve da su kroz neko razdoblje karijere imali Westbrooka kraj sebe. Ja sam strasno gotivio Duranta, i dalje ga smatram drugim igracem lige, ali neke stvari ne mozes preskocit i presutjet.
Kawhi je predobar, samo ide ispod radara svih, ne kazem da ce bit bolji igrac od ovog prajm Duranta, ali zasigurno moze uci u raspravu. Pravi gotovo jednaku razliku za svoju ekipu kao sto to Durant radi za Warriorse.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Lillard Svaka cast.To je to i to su cinjenice.Apsolutno se slazem i za zadnji pasus i to je ono sto govorim i sam, sve vrijeme. 
I dodacu jos jednu stvar,ma koliko se to nekome svidjelo ili ne.Ne uzme li Durant titulu ove godine,sa ovakvom ekipom,po meni nece biti 2.igrac lige,makar bio i najvece kosarkasko cudo od igraca!Izgovora nemaju,osim neke povrede da neko ne igra od cetvorice najboljih.
I dodacu jos jednu stvar,ma koliko se to nekome svidjelo ili ne.Ne uzme li Durant titulu ove godine,sa ovakvom ekipom,po meni nece biti 2.igrac lige,makar bio i najvece kosarkasko cudo od igraca!Izgovora nemaju,osim neke povrede da neko ne igra od cetvorice najboljih.
Wess je tek u zadnjoj godini bio top 5 igrac lige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije istina.To je barem 3 zadnje godine.
Pa nije ni sad neupitni top 5 igrac,slažem se s Epiwm sta je rekao.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina.To je barem 3 zadnje godine.
Mislim znam sta sam gledao sve ove godine u Oklahomj i tip je tek prošle sezone ušao u taj klub,do tada je bio doslovno kamikaza koja bi napravila jedan dobar potez onda te ubila sa tri losa.mada Wess je isti ko i prošle godine ,veća potrošnja je odradila svoje i situacija koja je za njega idealna i daleko najbolja.Bojim se da se ovakav tip igrača nemoze s nikim slagat.Medutim slj ljeto ce otic pa me bas zanima po kojoj ce shemi birat slj klub i na sta ce uopce OKC ciljat.
Samo nek se okrene novo poglavlje ,razjebalo se sve pa nek se krene opet ispočetka,jer stvarno neman volje gledat ekipu di jedan igrac troši pola napada,negledljivo je al vjerujem da **** Presti i vlasnik gistaju u tome.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Reds1234 je napisao/la:Pa nije ni sad neupitni top 5 igrac,slažem se s Epiwm sta je rekao.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina.To je barem 3 zadnje godine.
Mislim znam sta sam gledao sve ove godine u Oklahomj i tip je tek prošle sezone ušao u taj klub,do tada je bio doslovno kamikaza koja bi napravila jedan dobar potez onda te ubila sa tri losa.mada Wess je isti ko i prošle godine ,veća potrošnja je odradila svoje i situacija koja je za njega idealna i daleko najbolja.Bojim se da se ovakav tip igrača nemoze s nikim slagat.Medutim slj ljeto ce otic pa me bas zanima po kojoj ce shemi birat slj klub i na sta ce uopce OKC ciljat.
Samo nek se okrene novo poglavlje ,razjebalo se sve pa nek se krene opet ispočetka,jer stvarno neman volje gledat ekipu di jedan igrac troši pola napada,negledljivo je al vjerujem da **** Presti i vlasnik gistaju u tome.
koliko se igraci slazu sa Durantom se vidi na formi od Stepha
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rubno, moram priznati.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina.To je barem 3 zadnje godine.
Ako je ovo treća godina (dakle, ako je lista pravljena zaključno sa ovih tridesetak odigranih utakmica ove sezone), mogli bismo pričati o tome, ali ako gledaš od sezone 2013/14, onda tad sigurno RW nije bio u top 5 igrača lige. Eh, sad ako ćemo ići u sitnice pa govoriti ono što se pojedincima često spočitava - sami ulazak u playoff (mada, da budem iskren, ovo mogu na osnovu karijere, ne na osnovu jedne sezone, da me ne biste džaba napadali), onda ispada iz top 5 i u sezoni 2014/15. Ostaje samo prošla sezona (i krnja ovogodišnja).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ima nesto i u ovom.lumani je napisao/la:
koliko se igraci slazu sa Durantom se vidi na formi od StephaZnaci,Russ je bio i ostao top 5.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne zaebavam se, ja to ozbiljno mislim.NEZALAGANJE je napisao/la: Kad kazem limit,mislim u smislu Duranta,koji nije nedodirljiv kako ga predstavljas,a ne u smislu da bude GOAT kako se @kkbosna voli zaje.bavati.
ti tvrdis da ce za 2 godine kada udje u prajm biti ofanzivno u rangu duranta... a posto je on vec sada najbolji defanzivac lige i kad udje u prajm bit ce jos bolji, sa ta dva segmenta igre moze rame uz rame sa jordanom jer igrac sa ofanzivom duranta i defanzivom kawhija je savrsen igrac
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
I opet se slaže sa njim 5 puta bolje nego ato se sa Wessom ,Curry puno vise radi za Duranta.Curry ce svoju formu dignuti nema ona veze sa Durantom.Ucinak mu je pao i jer je pao u hijerarhiji ekipe ,al i dalje to je vrhunski Curry.lumani je napisao/la:Reds1234 je napisao/la:Pa nije ni sad neupitni top 5 igrac,slažem se s Epiwm sta je rekao.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije istina.To je barem 3 zadnje godine.
koliko se igraci slazu sa Durantom se vidi na formi od StephaZnaci,Russ je bio i ostao top 5.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo sto ja uopste ne pominjem ofanzivu,nego govorim da bi mogao biti bolji igrac od Duranta sveukupno.Tesko da ovog moze stici bilo ko kao scorera,ali kao overall igrac,to uopste nije nedokucivo,nastavi li napredovati,kao do sada.KK_Bosna je napisao/la:ne zaebavam se, ja to ozbiljno mislim.NEZALAGANJE je napisao/la: Kad kazem limit,mislim u smislu Duranta,koji nije nedodirljiv kako ga predstavljas,a ne u smislu da bude GOAT kako se @kkbosna voli zaje.bavati.
ti tvrdis da ce za 2 godine kada udje u prajm biti ofanzivno u rangu duranta... a posto je on vec sada najbolji defanzivac lige i kad udje u prajm bit ce jos bolji, sa ta dva segmenta igre moze rame uz rame sa jordanom jer igrac sa ofanzivom duranta i defanzivom kawhija je savrsen igrac
@Monolog Ubrajam i ovu sezonu,ali i 13/14.Nabroj mi svojih top 5 u tim sezonama,ako ti nije mrsko.
pa da bi bio bolji igrac treba doci barem na isti level ili priblizno isti level kada je ofanziva u pitanju jer ipak koliko god da je kawhi bolji odbrambeni igrac od duranta, duplo vise je trenutno bolji durant od njega ofanzivno....NEZALAGANJE je napisao/la:Samo sto ja uopste ne pominjem ofanzivu,nego govorim da bi mogao biti bolji igrac od Duranta sveukupno.Tesko da ovog moze stici bilo ko kao scorera,ali kao overall igrac,to uopste nije nedokucivo,nastavi li napredovati,kao do sada.
a s obzirom na napredak od igraca koji nije mogao nista osim spot-up suta do ovoga da ima dosta loptu u rukama, ne vidim zasto za 2 godine ne bi dosao do barem priblizno durantovog nivoa ofanzive, a i to je onda savrsen igrac
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Necemo se sloziti da je Durant trenutno duplo bolji ofanzivac od Kawhia.Bolji jeste,ali duplo nije.Sto se tice napretka Kawhia,upravo je on i razlog zasto ne mogu reci da taj decko nesto nece ostvariti,a sto je realno i dohvatljivo.To je sve sto govorim.KK_Bosna je napisao/la:pa da bi bio bolji igrac treba doci barem na isti level ili priblizno isti level kada je ofanziva u pitanju jer ipak koliko god da je kawhi bolji odbrambeni igrac od duranta, duplo vise je trenutno bolji durant od njega ofanzivno....NEZALAGANJE je napisao/la:Samo sto ja uopste ne pominjem ofanzivu,nego govorim da bi mogao biti bolji igrac od Duranta sveukupno.Tesko da ovog moze stici bilo ko kao scorera,ali kao overall igrac,to uopste nije nedokucivo,nastavi li napredovati,kao do sada.
a s obzirom na napredak od igraca koji nije mogao nista osim spot-up suta do ovoga da ima dosta loptu u rukama, ne vidim zasto za 2 godine ne bi dosao do barem priblizno durantovog nivoa ofanzive, a i to je onda savrsen igrac
znaci blizu mu je po ofanzivnom kvalitetu?NEZALAGANJE je napisao/la:Necemo se sloziti da je Durant trenutno duplo bolji ofanzivac od Kawhia.Bolji jeste,ali duplo nije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Blizi nego sto vi mislite...
pa onda se slazemo ako jos napreduje, moci cemo ga staviti uz bok jordanu jer sa durantovom ofanzivom i svojom defanzivom (i jos boljom nego sad jer nije u prajmu) bio bi bas, bas savrsen kosarkasNEZALAGANJE je napisao/la:Blizi nego sto vi mislite...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sa Jordanom necu nikoga porediti dok ne bude imao 6 titula,30 u prosjeku u POu,vise puta bio MVP,jedan od najboljih defanzivaca ikada na svojoj poziciji itd itd.Ali cu jednog sampiona u Leonardu itekako porediti sa likom kakav je Durant.
Pogledati pocetak videa kad covjek iznosi podatke o clutchu "nevidjenog" ofanzivca Duranta.
Pogledati pocetak videa kad covjek iznosi podatke o clutchu "nevidjenog" ofanzivca Duranta.
Jel se ovo klaun Stephen A Smith opet uzima kao neki ozbiljan faktor ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.