FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 10:46

znal neko kada je ta famozna sjednica, da sa sigurnoscu kazemo da smo spaseni, ako se usvoji prijedlog, tj kada se usvoji aBd :kafa: manja rata da se isposluje i lagano..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 dec 2016, 10:52

RollingPaper je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kladionica, pivara .. Ima li gdje kakve prasetine na dres da bacimo ? :kafa:
Svi su uz nas osim Boga :urnebes:
Popularizacija kluba u Dragunji, na Husinu, Lipnici, Rapacama :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2016, 10:55

Sta je sa finansijskim izvjestajem odbora za hitnost,koliko se dobilo os sponzorstva sa wwin?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 dec 2016, 11:05

Ovo sto Zeljo radi za Kostica je nesportski i ne regularno u svakom smislu, moglo bi se nazvati i prljavo. Posaljite ponudu za igraca jer je igrac pod ugovorom. Pokusavaju iskoristiti stanje u Slobodi koje je stabilno, znaci da igrac papire slobodne nece dobit. Hocete Kostica, evo vam k! Slavko koji sere najvise o regularnosti, pao mi je u ocima za sva vremena.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 dec 2016, 11:10

Nemam pojma sta planiraju, al nek plate i eto im Kostic. Al ne mogu ga priustiti.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 27 dec 2016, 11:16

Ako je istinita ova informacija u vezi kostica. Dok zeljo prica sa igracem a ne klubom onda veza izmedu kostica i slobode nije bas onakva kao sto se misli.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2016, 11:19

Zar vi ne vjerujete OU?

Oni su rekli da je to sve zavrseno ne znam sto se brinete
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 11:25

harry_90 je napisao/la:Zar vi ne vjerujete OU?

:urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 11:29

Nismo ni Azmiru mogli vjerovati a ne ovom UO koji tek počinje sa radom ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 11:32

RollingPaper je napisao/la:Ovo sto Zeljo radi za Kostica je nesportski i ne regularno u svakom smislu, moglo bi se nazvati i prljavo. Posaljite ponudu za igraca jer je igrac pod ugovorom. Pokusavaju iskoristiti stanje u Slobodi koje je stabilno, znaci da igrac papire slobodne nece dobit. Hocete Kostica, evo vam k! Slavko koji sere najvise o regularnosti, pao mi je u ocima za sva vremena.
Bile su iste priče i prije naše utakmice s njima. Ciganija. Još traže način kako do pobjede na Grbavici protiv Slobode, pa ih ne krivim puno.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 27 dec 2016, 11:32

AH je to izjavio za Ahmetovica i Sarica, a vidjeli smo kako je to zavrsilo. Jos se on eto i drzao svojih rijeci, manje-vise. Sve je u fudbalu moguce. Nije Messi siguran hoce li ostati u Barceloni, a kamoli neki igrac u saban ligi poput nase. Stoga je naivno biti siguran u bilo sta. Jel im ti vjerujes?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 dec 2016, 11:36

FrantoBauzek je napisao/la:

AH je to izjavio za Ahmetovica i Sarica, a vidjeli smo kako je to zavrsilo. Jos se on eto i drzao svojih rijeci, manje-vise. Sve je u fudbalu moguce. Nije Messi siguran hoce li ostati u Barceloni, a kamoli neki igrac u saban ligi poput nase. Stoga je naivno biti siguran u bilo sta. Jel im ti vjerujes?
Druze Franto koliko se sjecam na oficialnoj prije par dana izadje da je ugovor produzen ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 27 dec 2016, 11:42

TaRgEt_ je napisao/la: Druze Franto koliko se sjecam na oficialnoj prije par dana izadje da je ugovor produzen ;)
Druze Target, postavio sam pitanje prije par dana:
FrantoBauzek je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Kako nema logike? Pa i Azmir je pričao kako se ugovori automatski produžuju, pa ljudi otišli :D
Sjecam se, samo su oni imali opet potpisane ugovore, ali amatereske tj. klauzula im je neprofesionalno napisana. Nijedan pravnik, a tamo je bio pravnik, ne sklapa usmene ugovore.
Usmeni ugovori su takodjer ugovori, ali zbog dokazivosti (u slucaju mogucih sporova) se stavlja crno na bijelo u pisanom obliku. Objaviti da su produzili saradnju, a da nisu potpisali ugovore, to je potpuno neprofesionalno i vrlo naivno, ako je istina. Zato i pitam, odakle taj info i koliko je provjeren.

Nije da nije bilo ovakvih informacija na nasem pdf-u, koje su se kasnije pokazale netacnim :lol:
Nisam dobio odgovor od drugova :roll:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 11:43

Hoces li to stvarno reci da nije isto kad su otisli Saric i Ahmetovic dok je bio Azmir i ako ode neko od ovih sto bi kao trebali ostati jer su dogovorili produzenje ugovora kod ovog UO?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 11:46

pinoglavi je napisao/la:Hoces li to stvarno reci da nije isto kad su otisli Saric i Ahmetovic dok je bio Azmir i ako ode neko od ovih sto bi kao trebali ostati jer su dogovorili produzenje ugovora kod ovog UO?
hvataju se za slamke :kafa:
ali polako, Slobodu ceka svijetla buducnost, a oni neka rade i pisu sta god zele :salut:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 27 dec 2016, 11:47

pinoglavi je napisao/la:Hoces li to stvarno reci da nije isto kad su otisli Saric i Ahmetovic dok je bio Azmir i ako ode neko od ovih sto bi kao trebali ostati jer su dogovorili produzenje ugovora kod ovog UO?
kad su otišli Sarić i Ahmet ugovori su im bili istekli a Azmir nije htio povećati platu iz razloga njemu znanih jer je tada vodio borbu sa gradskom upravom i na taj način vršio pritisak na istu.
Ovima sada nijednom ugovor nije istekao!Svi mogu ići uz prethodno plaćeno obeštećenje Slobodi koje naravno za naše uslove nije malo pogotovo ako bi išli u redove konkurenata.tako da od tih odlazaka nema nista za sada.
DRŽAVA TUZLA!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 27 dec 2016, 11:50

Nije, koliko sam ja skontao Kostic ima vazeci ugovor sa nama do ljeta. I ako je tako tek u ljeto 2017 bi bila situacija ista, da Kostic ode bez obestecenja.Ovako moze ici ali Zeljo mora platiti obestecenje. I sad tu stupa na scenu famozni dogovor arbitraza i slicne pogane stvari kojim se vecina klubova i menadzera koristi.
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 12:07

klma1 je napisao/la:
Nije, koliko sam ja skontao Kostic ima vazeci ugovor sa nama do ljeta. I ako je tako tek u ljeto 2017 bi bila situacija ista, da Kostic ode bez obestecenja.Ovako moze ici ali Zeljo mora platiti obestecenje. I sad tu stupa na scenu famozni dogovor arbitraza i slicne pogane stvari kojim se vecina klubova i menadzera koristi.
Sve bi to bilo ok da nema dugovanja.
I sam Kostic kaze,ukoliko odem zelim otici na lijep nacin.Njemu ako se svidja finansijska ponuda Zelje,on papire moze dobiti sad-sad.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 dec 2016, 12:12

evidentno je da su u kontaktu, isto tako nigdje koletovog demanta. pa ni iz kluba.
ovi iz zelje sami kazu da ne odustaju. i da pregovaraju.
pitanje je sta ce nova uprava uradit a i sam kole, i koliko je nama pametno imati nezadovoljnog igraca na proljece a stub odbrane?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 12:15

Sariel je napisao/la:evidentno je da su u kontaktu, isto tako nigdje koletovog demanta. pa ni iz kluba.
ovi iz zelje sami kazu da ne odustaju. i da pregovaraju.
pitanje je sta ce nova uprava uradit a i sam kole, i koliko je nama pametno imati nezadovoljnog igraca na proljece a stub odbrane?
4,5 igraca starijih i iskusnih nemas sta pregovarat i rezati mu platu.Moras imati okosnicu na okupu.
Razumijem da nekima i moras ali ne svima.
Ovako postoji mogucnost da izgubis jednog od najboljih stopera lige.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.