FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2016, 22:02

Sta si ti mislio da glumim nekog insajdera pa se prepao da nece u Vasu :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 26 dec 2016, 22:04

Sabinho je napisao/la:Sta si ti mislio da glumim nekog insajdera pa se prepao da nece u Vasu :lol:
upravo to ako mi vjerujes :lol:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 dec 2016, 22:04

Otprilike, neki rezime desavanja, sa mog stanovista.

Prvo, dargo mi je da klub nije poslusao glas navijaca i doveo Ćelu, nego je doveo našeg Mehmeda. Bio sam itekako skeptičan sa njegovim izborom. Najvise zbog toga sto su mi ostala u sjecanju njegova dva mandata i utakmice iz tih mandata. Puno nesrece, puno glupih golova, jako slabo samopouzdanje u utakmicama gdje smo favoriti i odlicne iggre kada se niko tome ne nada. Izgleda da je Ćala dobro sazrrio, da je pauza od fudbala uticala na njegov mentalitet. Ili je ipak sada ekipa u klubu i na terenu "zrelija"; odnosno profesionalnija. A to je ono sto Ćala trazi, Profesionalnost, red, rad i disciplinu. Malo je to tesko traziti od nezadovoljnih igraca koji nisu dobili plaću mjesecima, koji vise gledaju u stranu kako da se ispale iz kluba nego kako ce igrati.
Igra koja sada ima glavu i rep, prave se trouglovi na terenu, krece se cijela ekipa, svaka linija sinhronizirano, Na pocetku je bila malo slabija igra ali smo bodove uzeli na misice, na trku, na borbu. Kasnije to ljepse izzgleda i sve su prilike da ce biti ekstra dobro poslije priprema. Igru koju smo pokazali protiv Cluja je ono sto Ćala zna... i ja se nadam da sa ovakvom upravom i igracima, on moze i bolje. Jednostavno, klub je takav da igrace i sve oko njega pokrece samo energija koju mogu donijeti ovakvi ljudi kao Čala, pun ljubavi i energije, postenja.

Onaj po meni, nekada najbolji, sada najtanji dio kluba jeste nasa uprava. Doveden je covjek koji ce da napravi red. Vjerujte, ko je imao veze sa Ekonomijom, ko poznaje malo rad oovog covjeka i ko cita izmedju redova sta Valentin prica, sve mu je jasno. Dosao je tu, ima tacan budzet, ima ciljeve, ima odrijesene ruke da uradi sa klubom ono sto su trebali nasi ljudi. Sada ce malo da bude belaja oko administracije kada ovaj pocne da pravi preraspodjelu radnih mjesta. Ali Boze moj. Kod njega sigurno nece moci doci meadnzeri i uredjivati klub, a Bgm ni SD nece moci biti na funkciji ako nema rezultate. Nasa direktorica, koliko god neko imao odredjenu empatiju prema njoj, iz ovog ili onog razloga, mlada je, uspjesna, i najvaznije, sigurno ce dati sve od sebe da izgradi ugled i karijeru. Niej ispuhala kao neki koji su dosli ispuhani, uz to , psotavljena je direktno od strane Tana, sto znaci da ce raditi za dobrobit i prosperitet kluba.

Slagalica se polako slaze onako kako se trebala slagati prije dvije godine najmanje. Nikad nije kasno za to, i koliko vidim sve vodi ka tome. SADA su tu navijaci na potezu da prepoznaju sve ovo, da se ukljuce u sve to dolazeci na utakmice. Ova uprava ce itekako imati smisla i sluha za odnos sa navijacima jer su profesionalci, poslovni ljudi koji znaju sta znaci "musterija", "kupac" a to navijaci i jesu u određenom smislu.

Igracki kadar se mora pojacati u veznom redu i napadu, Mersudin ne smije ostati sam gore sa Bekicem. tU MORAMO dovesti jednu klasu tako da mozemo se osiguramo od kartona i ne daj Boze ozljeda. Vezni red nam je kritican realno, tu moraju biti dva dobra igraca, cakjedan i da bude EKSTRA dobar. OCEKUJEM povratak Saida, mislim da se planski radi sa njim da se na proljece akda je najvaznije vrati fit i da bude ponajvece pojacanje, reano, SAID je prevaga koja MORA poceti na proljece da igra.

A sada uzivajte, mahale sve manje ima oko kluba i bit ce je sve manje kada je Valentin tu, dolazite na tekme, podrzavajte klub, momci svaku takmu se bore do zadnjeg atoma snage i to im treba priznati bez obzira na igru i rezultat.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 26 dec 2016, 22:06

@Lakoste, je li dug spisak onih koji su prognozirali Saidovu nemoć? Nadam se da sam prvi upisani. :kafa:
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 dec 2016, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2016, 22:06

Sabinho je napisao/la:E moj Matej, pa bolan ne bio :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :(
Sta ono bi? :silent:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2016, 22:08

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:E moj Matej, pa bolan ne bio :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :(
Kod nas bi se reklo ogroman kiks. :D

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 26 dec 2016, 22:10

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 26 dec 2016, 22:22

Sabinho je napisao/la:
BTX je napisao/la:
????
Vode 0-1 kod najjace ekipe u gostima, Brugge ne moze prici golu i slobodnjak bas daleko, on jadan uradi istu stvar kao u Zenici onda, ma mozda i gore... Syebao se i on kao onomad, saigraci ga ohrabruju, kamera ga zumirala i minut u kadru uhvatio se za glavu
da zna braniti osto bi kod nas :kafa:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 26 dec 2016, 22:50

MortemHz je napisao/la:
Ja ne kontam gdje je prosla
kroz noge ili kroz njega
iz ugla kako je on stajao tesko da je pored
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2016, 23:22

Bice da je bukvalno kroz njega

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 26 dec 2016, 23:31

Desi se.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2016, 23:32

Bas se vidi da se sjeb'o :(

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2016, 23:35

hapuc je napisao/la:Desi se.
Sedmicno gledam barem 20-30 utakmica, od Arapa i Kineza preko Juznoamerikanaca do europskih liga, ali golove koje je primio Delac veceras i protiv Celika nisam jos vidio. :P Bas su nekako specificni. Problem je sto je vcrs bas syebao ekipu, vratio je Brugge u utakmicu. Zao mi je zbog njega, prirastao je srcu naravno. ;) Bojim se da ce do kraja karijere ici po posudbama i biti pracen ovakvim greskama.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 dec 2016, 23:36

Desilo se i u Zenici. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 27 dec 2016, 01:12

Sabinho je napisao/la:
Sedmicno gledam barem 20-30 utakmica, od Arapa i Kineza preko Juznoamerikanaca do europskih liga, ali golove koje je primio Delac veceras i protiv Celika nisam jos vidio. :P Bas su nekako specificni. Problem je sto je vcrs bas syebao ekipu, vratio je Brugge u utakmicu. Zao mi je zbog njega, prirastao je srcu naravno. ;) Bojim se da ce do kraja karijere ici po posudbama i biti pracen ovakvim greskama.
Kažem ovo "desi se" misleći uopšteno na sve golmane, mada mi baš nije jasno kako ovako ovako kardinalnu grešku, također i protiv Čelika. Žao mi je jer je, što kažeš, prirastao srcu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 dec 2016, 06:58

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Kod nas bi se reklo ogroman kiks. :D
Kada je on u pitanju, ne razumijem politiku Čelzija, 6 mjeseci pa drugi klub, čovjek se tek uklopi sa ekipom a oni ga presele, npr. da je ostajao kod nas kad smo isli u Evropu bilo bi bolje za sve. Ovako zezaju dobrog golmana.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2016, 10:12

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 27 dec 2016, 11:49

Hajde Ihtijarevicu dovedi Obradovicaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2016, 12:37

MirzaMuki je napisao/la:Hajde Ihtijarevicu dovedi Obradovicaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Prvo Pirić pa ostali, tako bi trebalo biti, bas me zanima ko ce doci ali nista se jos ne desava, nema mahale toliko. :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2016, 12:43

Ima li kakvi insajderski da li ce biti love za transfere ili opet dovodimo slobodne i sto se oporavljaju od povreda .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Pitaristok i 50 gostiju.