AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: AC Milan
Suso će produžiti ugovor, odličan potez Milana 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
nekstteren na aparatima 
meri krismas forumašima i našim nam dragim igračima, vidim navijači još u deliriju radi kupa
meri krismas forumašima i našim nam dragim igračima, vidim navijači još u deliriju radi kupa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta je sa lovom za prelazni rok? Hoće li se uložiti šta u ekipu ili ćemo ponovo doviti Lapagolove, Pavogolove, Nove Markizije?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta ce nam ko vidis da smo poceli trofeje osvajati, skudeto i kup su nasiove godine 
Bit' ce qrcina, eto sta ce.
Vec je Galiani rekao da ce imati prakticno nula eura za merkato, nista za cudjenje.
Ako uspiju dovesti Badelja i onog malog krilnog iz druge lige, ma puna saka brade, a i za to se prethodno mora Adriano prodati.
svake godine ista prica, bas svake
i ovaj kup, koliko god dobrog donio i koliko nam god bilo drago radi istog, isto tako ce i loseg donijeti.
Ako uspiju dovesti Badelja i onog malog krilnog iz druge lige, ma puna saka brade, a i za to se prethodno mora Adriano prodati.
svake godine ista prica, bas svake
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma nema veze kup. I prije toga je receno da je budžet za ovaj mercato 0,00 eura.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Vazda kukanje, osvojili napokon nesto i opet ce to biti lose, pa majka mu stara koliko god lose bilo momci trce bore se i koliko toliko igraju dobro,nek izguraju ovu godinu pa da vidimo na cemu je ova ekipa,europu ako izbore to je uspjeh i onda do ljeta valjda bude nekih para za kakvog kvalitetnog igracarope11 je napisao/la:Bit' ce qrcina, eto sta ce.Vec je Galiani rekao da ce imati prakticno nula eura za merkato, nista za cudjenje.
svake godine ista prica, bas svakei ovaj kup, koliko god dobrog donio i koliko nam god bilo drago radi istog, isto tako ce i loseg donijeti.
- nextterrain
- Kontakt:
Sretan Božić Milanistima koji slave

Ako je neko zaslužio produžetak ugovora, to su Suso i Bona
Otkupio bih i Marija, može on biti vrlo dobar igrač

Ako je neko zaslužio produžetak ugovora, to su Suso i Bona
Otkupio bih i Marija, može on biti vrlo dobar igrač
- muha milanez
- Kontakt:
Slažem se za Marija, biće nešto od njeg. Da hoće Nianga prodat niko sretniji od mene ne bi bio. Uvalit Englezima i za te pare dovest pojačanje na lijevo krilo. Sad riješit otpad iz ekipe, pa kad bi barem jedno ciljano pojačanje...
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
yebemu mater, nije loš taj pišljivi kup kao kup, loše je to što će neko stvarno pomisliti da ova ekipa može do kraja biti u top 5 ili ako ostanu, da će iduće sezone moći igrati na sva tri fronta sa mimumum promjena i ulaganja... nema šanse sa ovakvim veznjacima bilo čemu se nadati, džabe sve.ronaldo99 je napisao/la:Vazda kukanje, osvojili napokon nesto i opet ce to biti lose, pa majka mu stara koliko god lose bilo momci trce bore se i koliko toliko igraju dobro,nek izguraju ovu godinu pa da vidimo na cemu je ova ekipa,europu ako izbore to je uspjeh i onda do ljeta valjda bude nekih para za kakvog kvalitetnog igracarope11 je napisao/la:Bit' ce qrcina, eto sta ce.Vec je Galiani rekao da ce imati prakticno nula eura za merkato, nista za cudjenje.
svake godine ista prica, bas svakei ovaj kup, koliko god dobrog donio i koliko nam god bilo drago radi istog, isto tako ce i loseg donijeti.
već godinu dana se slušaju te priče o investitorima i imaginarnom novcu za merkato, pa ga nije bilo prošlo ljeto, neće ga biti ni sad u januaru i šta mi garantuje da će ga biti i idućeg ljeta kad su nam već 3 puta izradili?
ovo je nešto najgore što se moglo desiti i na šta berluskoni ima vlažne snove, 8 talijana u ekipi + osvojen kup...
ovo je samo instant uspjeh, na duže staze će biti katastrofa ako se izjalovi posao sa kinezima i ako im ova trenutna forma ekipe pomuti mozak.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma brate mi evo već 4,5 godina čekamo da ekipa izgura sezonu pa će na ljeto biti pojačanja, i tako već par godina.ronaldo99 je napisao/la:Vazda kukanje, osvojili napokon nesto i opet ce to biti lose, pa majka mu stara koliko god lose bilo momci trce bore se i koliko toliko igraju dobro,nek izguraju ovu godinu pa da vidimo na cemu je ova ekipa,europu ako izbore to je uspjeh i onda do ljeta valjda bude nekih para za kakvog kvalitetnog igracarope11 je napisao/la:Bit' ce qrcina, eto sta ce.Vec je Galiani rekao da ce imati prakticno nula eura za merkato, nista za cudjenje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma brate mi evo već 4,5 godina čekamo da ekipa izgura sezonu pa će na ljeto biti pojačanja, i tako već par godina.[/quote]

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ben Arfa navodno ode u Fener na posudbu. Zar ga nismo mogli mi dovesti [emoji57]
Il Club più titolato al mondo!
jel' moguce da bi fiorentina mogla inkasirati 40 miliona na kalinica jer ga traze kinezi, a ovi nasi nigdje adriana ne mogu udomiti (osim u rusiju za samo 7 miliona)?
pa cak i ona epizoda sa adrianom kad je u zadnji cas stopirao transfer, ni tu se nije moglo namangati vise od cca 15 miliona, a jedan kalinic vrijedi 40 ili oscar 60 miliona, a prodavani su i ostali za basnoslovne cifre u kinu.
ne znaju ovi igraca prodati, da si hljeb.
i eto, neka ode honda za milioncic i ovaj za 7 i to je citav budzet za merkato
ne znam ni ko bi se drugi mogao prodati za bilo kakvu lovu, takvih nema... s ovim ti je i jedan badelj nedosanjani san hljebtejebo.
pa cak i ona epizoda sa adrianom kad je u zadnji cas stopirao transfer, ni tu se nije moglo namangati vise od cca 15 miliona, a jedan kalinic vrijedi 40 ili oscar 60 miliona, a prodavani su i ostali za basnoslovne cifre u kinu.
ne znaju ovi igraca prodati, da si hljeb.
i eto, neka ode honda za milioncic i ovaj za 7 i to je citav budzet za merkato
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije niko negativan, ali osvojit super kup koji uopste nisi ni trebao igrat (niti si osvojio kup, ni ligu) nikako nije uspjeh vrijedan bilo kakvog slavlja. Obicna utakmica promocije calcia u inostranstvu i nista vise, miki maus kup.
Opet 0 EUR za pojacanja, a nama skripi u veznoj, totalno bezze. Kao sto neko iznad napisa, ni crnog "kineza" Hondu ne znaju prodat, a kinezi (a bogme i englezi!) bacaju pare na sve strane za polovnjacima kakvih je u nas na bacanje.
Krajnji je vakat da se ACM vrati u Evropu, sto znaci da je sve mimo top3 apsolutni fejl. Sa danasjim rosterom top3 necemo izgurat
Opet 0 EUR za pojacanja, a nama skripi u veznoj, totalno bezze. Kao sto neko iznad napisa, ni crnog "kineza" Hondu ne znaju prodat, a kinezi (a bogme i englezi!) bacaju pare na sve strane za polovnjacima kakvih je u nas na bacanje.
Krajnji je vakat da se ACM vrati u Evropu, sto znaci da je sve mimo top3 apsolutni fejl. Sa danasjim rosterom top3 necemo izgurat
Tuga je Kako Galliani vec godinama radi mercato,em ne zna prodat em navuce debila iz Genoe od svog dobrog jarana Presiozija,pa dobar si i sa Perezom mozes li od njega nekog izvuc jazavac jedan.
Steta zbog Vicenza koji odlicno vodi ekipu da mu nisu objezbjedili barem 20 ak miliona sto je smijesna cifra barem za Badelja ili krilo eno Jovetic je otjeran iz Intera cijena mu je 10 ak miliona uzmi njega i Badelja to je nekih 20-25 miliona majku mu nisu toliko skupi ali bi nas pojacali dobro.
Steta zbog Vicenza koji odlicno vodi ekipu da mu nisu objezbjedili barem 20 ak miliona sto je smijesna cifra barem za Badelja ili krilo eno Jovetic je otjeran iz Intera cijena mu je 10 ak miliona uzmi njega i Badelja to je nekih 20-25 miliona majku mu nisu toliko skupi ali bi nas pojacali dobro.
- StanfordWest
- Kontakt:
Samo jedno pitanje od mene koji bas neprati vijesti o Milanu redovno. Sta je sa onih 200 milion depozita sto su kinezi uplatili? Zasto se to ne moze koristii za mercato?
Ma upitno je uopšte jesu li to uplatili Kinezi odnosno postoje li Kinezi uopšteStanfordWest je napisao/la:Samo jedno pitanje od mene koji bas neprati vijesti o Milanu redovno. Sta je sa onih 200 milion depozita sto su kinezi uplatili? Zasto se to ne moze koristii za mercato?
Ljetos su čini mi se uplatili 100 miliona, pa sad nedavno prije par dana još 100 miliona i koliko znam fino je ljetos rečeno da će se odvojiti određena svota novca za mercato u januaru.
To mi je svakako i tada bilo sumnjivo a i poprilično se zaboravilo na to usljed neočekivano dobrih rezultata ekipe u prvoj polusezoni. Napisao sam jedan post prije sedmicu ili dvije da ako za ovaj Mercato ne ulože ni euro u transfere, a navodno su dobili finansijsku injekciju od Kineza, onda je sasvim sigurno da Kinezi uopšte i ne postoje.
Berlusconi očigledno misli da su navijači ovce (što u suštini i jesu, dokazali su to x puta zadnjih par godina) pa se tako šprda sa njima oko prodaje evo ima godina dana dana (možda i više), Milan je do sada trebao biti prodat jedno 5 puta al' minimalno pet puta i svaki put je to prolongirano za koji mjesec, i ako to nije dovoljan razlog da se Berlusconiju ne vjeruje, ja onda sumnjam u zdrav razum određenih ljudi (ne gledajući ovaj forum naravno, nego općenito navijače Milana).
Samo je kao fazon što su se ljetos pojavili neki zvanični dokumenti oko prodaje, neke slike nekih Kineza sa Berlusconijem (čini mi se), pa je prodaja kao opet aktuelizirana, mada niko ne garantuje da to sve nije izmišljeno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uvjeren sam da će Badelj na kraju doći u Milan.Uz možda jos dva igrača na posudbu, jer ima nekoliko igrača iz najboljih Engleskih klubova koji su dostupni za male pare ili za posudbu.Takodjer i u Spaniji ista situacija.Evo recimo nekih imena, Depay, Fellaini, Navas, Mikel, Schnidreline, Bastian, Darmian, Kovacic, Vidal, itd, itd..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I svaki od njih bi za nas bio pojačanje, osim možda Mikela i Bastiana.Romagnoli13 je napisao/la:Uvjeren sam da će Badelj na kraju doći u Milan.Uz možda jos dva igrača na posudbu, jer ima nekoliko igrača iz najboljih Engleskih klubova koji su dostupni za male pare ili za posudbu.Takodjer i u Spaniji ista situacija.Evo recimo nekih imena, Depay, Fellaini, Navas, Mikel, Schnidreline, Bastian, Darmian, Kovacic, Vidal, itd, itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.