FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 13:24

tuzlak1987 je napisao/la:De vi meni recite jel se Kosticu duguje sta?
Pa napisati ce ti da nema za hljeba i da nije marke dobio još od Azmira ali u sustini to samo on i uprava znaju. Cak i da se ne duguje moze se naci nacin da dodje do raskida ugovora.
Nad tobom sunce najljepše sja

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 dec 2016, 13:28

Od završetka prvog dijela sezone čelnici tuzlanske Slobode obavili su razgovore i produžili saradnju sa 11 igrača kojima uskoro ističu ugovori, saznaje Fena.
Sportski direktor Denis Karić potvrdio je da su pregovori o ostanku na Tušnju uspješno okončani sa Nemanjom Stjepanovićem, Mladenom Veselinovićem, Ivanom Fatićem, Ivanom Kostićem, Samirom Efendićem, Darkom Todorovićem, Erminom Zecom, Ibrahimom Škahićem i Amerom Ordagićem, te vratarima Filipom Erićem i Azirom Muminovićem.
– Razgovarali smo sa svima koji su nam bili dostupni. Na odmoru su Haris Mehmedagić i Vladimir Grahovac i do početka priprema obavit ćemo razgovore i s njima. Naravno, neki su tražili klauzulu da mogu otići u inozemstvo ukoliko pronađu adekvatan angažman (Veselinović, Zec…) i normalno je da im u tom slučaju izađemo u susret – kaže Karić za Fenu.
Posebno je prijatelje Sloboda oraspoložila odluka Amera Ordagića da odbije ponudu iz Južne Koreje i da ostane na Tušnju.
Za sada su Slobodu napustili jedino Miljan Govedarica i Eldar Hasanović, na koje trener Vlado Jagodić više ne računa, te Adnan Bobić, koji je tražio raskid ugovora radi obiteljskih obveza, a onda je završio na Grbavici.
Uskoro će biti održan i sastanak članova klupske uprave i stručnog štaba sa nadarenim juniorima, kadetima i njihovim roditeljima.
– Neke od mladih igrača želimo priključiti prvoj ekipi, ali oni moraju ugovore potpisati sa Slobodom, a ne sa menadžerima. Želimo prekinuti s praksom da naši treneri stvaraju igrače, a onda ih uzmu pod svoje menadžeri i manipulišu njima. To ubuduće nećemo dozvoliti i danas ćemo o tome razgovarati s talentiranim igračima i roditeljima. Ili mi ili menadžeri, pa neka se odluče – zaključio je Karić. (f, tl, mp)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 13:31

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:De vi meni recite jel se Kosticu duguje sta?
Pa napisati ce ti da nema za hljeba i da nije marke dobio još od Azmira ali u sustini to samo on i uprava znaju. Cak i da se ne duguje moze se naci nacin da dodje do raskida ugovora.
De majke ti kako ce doci do raskida ako je sve uredno ispostovano i uplaćeno... Samim tim sto se pregovara sa Kosticem daje jasno na znanje da mu se duguje i da nema ništa potpisano...To cak ni za cickovo ulje nije kvantna fizika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 dec 2016, 13:33

Chinaglia je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorili :)
neofirno vi spinujete, udarajuci na Chinagliu
Chinaglia samo argumentovano pise, dokazujuci da ne drzi niciju stranu

Kako druze mi spinujemo svi ti govorimo nije sve kako jeste ti ovdje neki sarkazam prosipas. Ja bih najvise volio da ovi perfektno rade u korist Slobode pa da nemam pojma bi kako se zovu. Ali ovo me podsjeca sve na neka prosla vremena kada nam je znas vec kako bilo.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 13:35

TaRgEt_ je napisao/la:Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorili :)
iskreno se nadam da ti sprdas Chinagliu, u suprutnom, ne znam zasto ti trebaju ove lazi

prelistao sam 19 prethodnih stranica, dakle od dana kada je napisan prvi post o "produzenju ugovora", nigdje sa moje strane nije napisano bilo sta na vas racun, tj nigdje nisam osporio vase tvrdnje da ugovori nisu potpisani, a kamo li da sam vas blatio, a evo i dokaz, ko zeli, neka pogleda:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=132580

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2016, 13:37

Ja se nadam da ovo iz Zelje insajderi samo bombaju. I da Kostic i nasi imaju pouzdan dogovor.

A ako nije to onda se nadam da ce Kostic ispasti ljudina i ostati tj. ako ima mehanizam za raskid ugovora.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 dec 2016, 13:40

Nije jos predo na arbitrazu, a ne zavrsi se arbitraza za 24 sata. Ako on ne preda arbitrazu do sredine Januara morete se **** :beba:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2016, 13:43

Vjerovati cu nasim da je dogovorio sa nama produzenje i da su im isplacivane plate svima osim Piricu kao sto se pricalo. Ako ne bude istina necu im vise nista vjerovati u buducnosti, ali treba sacekati naredne dane. Vjerujem im da su placali i da su se dogovorili.

Ako ne bude tako ima na fb da istorpediram grobare.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 13:51

Karicu, sredi ih, Karicu j im mater, ako se ti pocnes prodavat i tebi cu mater j :opaopa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 13:51

To cak da je istina onda su ostali igraci budaletine sto su produzili ugovor a nisu plate 3 mjeseca primili.
@staragarda moze se, jer igrac cak i da dobije dogovorene pare ne znaci da se ispostovalo sve po zakonu i prema ugovoru ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 14:19

Vlado navodno ima ponudu Zrinje

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 dec 2016, 14:22

Chinaglia je napisao/la:Karicu, sredi ih, Karicu j im mater, ako se ti pocnes prodavat i tebi cu mater j :opaopa:
Ljudi moji ma kakva da je uprava ne vjerujem da bi na svim pisanim portalima dopustila sebi takav luksuz da objavi kako su produzili ugovor sa 11 igraca a da to nisu uradili...Samo sto pojedini kao sto su target i ostala kompanija bi uzivala da ova uprava nema rezuktata iza sebe jer ne moze da preboli azemicinu sisu koju je muzo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2016, 14:25

Imal ko nas da nema ponudu drugog tima? Od 12 ekipa u ligi zadnju godinu dana samo nasi igraci i treneri imaju ponude, ostalih 11 spokojno.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 14:25

aco dusmane vise nisi dobrodosao na ovoj temi :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 14:35

SARS je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Karicu, sredi ih, Karicu j im mater, ako se ti pocnes prodavat i tebi cu mater j :opaopa:
Ljudi moji ma kakva da je uprava ne vjerujem da bi na svim pisanim portalima dopustila sebi takav luksuz da objavi kako su produzili ugovor sa 11 igraca a da to nisu uradili...Samo sto pojedini kao sto su target i ostala kompanija bi uzivala da ova uprava nema rezuktata iza sebe jer ne moze da preboli azemicinu sisu koju je muzo
Odakle ti to da bi neko bio sretan. :?:
Meni licno smijesno je sto sve sto se pljuvalo i kritikovalo Azmira,ovima se pokusava opravdat a rade iste stvari.
Imas intervju i Kostica gdje govori da jesu razgovarali ali nista dogovorili.
Ko koga yebe onda.
Azmiru smo trazili dlaku u jajetu a ovi su izgleda zasticeni ko polarni medjedi.Nisu oni od jucer tu ova ekipa upravlja klubom vec 4 mjeseca .....
Ako je zabranjeno kritikovat recite ba da znamo ako je klubom sjeverna Korea zavladala ok.
Najsretniji bi bio da ostane okosnica ekipe i da se u par dobrih utakmica ukljucimo u borbu za titulu,nebitno ko je u UO.
Vidjecemo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 27 dec 2016, 14:38

Hrasno1921 je napisao/la:Jeste shega u pm. ...

Dodjete mu tri plate i bonuse, momak je ocekivao da ce se sa novim ljudima dog. oko isplate do pocetka drugog dijela sezone, medjutim samo su mu ponudili da poptpise novi ugovor, bez ikakve price oko duga, samim tim sve ce predati na arbitrazu NFSBIH i kao slobodan igrac preci ce u Zelju, nema potrebe da momka pljujete niti da ga vrijedjate, uostalom ponudjeni su mu takvi uslovi koje Sloboda nikada nebi mogla ponuditi i tu sva prica zavrsava, danas svi lete za parama, interesom, to je biznis to je fudbal, jer od ljubavi i have se ne zivi ...

:salut:
Opste diskusije
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 dec 2016, 15:09

Uskoro će biti održan i sastanak članova klupske uprave i stručnog štaba sa nadarenim juniorima, kadetima i njihovim roditeljima.

- Neke od mladih igrača želimo priključiti prvoj ekipi, ali oni moraju ugovore potpisati sa Slobodom, a ne sa menadžerima. Želimo prekinuti s praksom da naši treneri stvaraju igrače, a onda ih uzmu pod svoje menadžeri i manipulišu njima. To ubuduće nećemo dozvoliti i danas ćemo o tome razgovarati s talentiranim igračima i roditeljima. Ili mi ili menadžeri, pa neka se odluče – zaključio je Karić.

Ovo ako se ispostuje AFERIM :njanjanja: da vise ne gledamo kockastu glavu zvanu husara :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2016, 15:10

FrantoBauzek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zar vi ne vjerujete OU?

Oni su rekli da je to sve zavrseno ne znam sto se brinete
AH je to izjavio za Ahmetovica i Sarica, a vidjeli smo kako je to zavrsilo. Jos se on eto i drzao svojih rijeci, manje-vise. Sve je u fudbalu moguce. Nije Messi siguran hoce li ostati u Barceloni, a kamoli neki igrac u saban ligi poput nase. Stoga je naivno biti siguran u bilo sta. Jel im ti vjerujes?
Nadji mi izjavu Husica o ovoj dvojici .. nije on kriv sto mu je Ahmet zabio noz u ledja,a za Sarica se znalo da lika samo novac interesuje i nista vise..

Azmiru ste trazili sve,napadali covjeka,a ovima odobravate sve sto odluce,hebeno je kompleks prema nekom ko je uspjesniji..iskreno j.ebe se meni za Husicem,ali niste realni..

Kada ce finansijski izvjestaj o poslovanju ovog odbora,hocemo da znamo koliko su para dobili od wwina,gdje su potpisi igraca o produzenju saradnje osim Skahica ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 dec 2016, 15:17

Ne moramo mi nista znat.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 15:19

pinoglavi vjerujes li ti u ovo sto citas :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.