Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
123456
-
Kontakt:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
amelimauresmo
-
Kontakt:
Postao/la amelimauresmo » 25 jul 2010, 19:02
nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled
-
kalimero
-
Kontakt:
amelimauresmo je napisao/la:nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled
potpis

AMAR OSIM!
-
rebel
-
Kontakt:
Samo uvertira u predstojeću sezonu u kojoj če po meni doči još više do eskalacije nasilja na i oko stadiona ,samo pogledajte rasporede utakmica ko sa kim igra ,koda su političari ždrijeb pravili,moraju ljudi malo skrenut pozornost na nešto drugo,ta vidite šta rade od zemlje.KO PRIMI PLAĆU NIŠTA OD REKORDA. PS:daj bože da se varam
-
amelimauresmo je napisao/la:nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
Srozaju sami sebi ugled ne svakom momku na tribini,Ako te stid sto ides na utakmice zeljeznicara i sto si "clan" navijacke skupine THE MANIACS (a nisi clan nego obicni gledaoc) nemoj dolaziti' na jug

Zadnja izmjena: Avatar, dana/u 25 jul 2010, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
Anti-komplex
-
Kontakt:
Postao/la Anti-komplex » 25 jul 2010, 19:06
Uticaj neke nove navijacke kulture s vana dovodi do pogresnog furanja, posebno "mladjih navijaca" zeljnih nekog dokazivanja, da ne spominjem internet huligane ... Ovo sto se danas desilo nije nimalo iznanadjujuce, jer svako ko imalo poznaje navijacku scenu u bih pmogao je predpostaviti sta ce se desiti. A sto se tice nozeva i toga, to je danas postalo "normalno" htjeli vi to prihvatiti ili ne, opet kazem izazvano pogresnim furanjem omladine.

"Ne razumes gradsku pricu, ulica te ne zali, glumili barabe, onda krvavi ste BEZALI ! "
-
baXuz
-
Kontakt:
A sta i ocekivati kad je bilo 10-ak policajaca prashinara na stadionu. Samo da ne bude jos vecih belaja jer su pitari odmah ceku napravili na Kobiljaci ispod serpentina.
-
Strauss
-
Kontakt:
O čemu čovječe pričaš
Ne možeš se u isto vrijeme sramiti i ponositi tim navijačma, jer si se sigurno njima ponosio kad si gledao klipove iz Splita, BL, Širokog itd. 90% gostujućih navijača čine momci koji idu svaku tekmu i tih 90% navijača je danas napravilo incident, a vrlo dobro se zna i što se to dešava. Da će se desiti incident, znalo istog onog momenta kad se saznalo da postoji mogućnosti da igramo sa pitarima, a zna se i zbog čega. Zato ti je bolje da priačš nebuloze i optužuješ nekog, jer to nisu nikakvi alkoholičari i narkomani

-
TitleMaster
-
Kontakt:
Postao/la TitleMaster » 25 jul 2010, 19:14
Srozaju sami sebi ugled ne svakom momku na tribini,Ako te stid sto ides na utakmice zeljeznicara i sto si "clan" navijacke skupine THE MANIACS (a nisi clan nego obicni gledaoc) nemoj dolaziti' na jug

Kada su se desili neredi na Kosevu je li iko poimenice rekao uletili su ti i ti, nije nego je recno da su to napravile HZ, e tako ti je i sa ovim i svakim slijedecim slucajem uradila je ta navijacka grupa a nece navesti ime pojedinaca. Nemoj se praviti pametan. A i ti si jedan bolestan lik POst koji su ti izbrisali na nasoj temi mozes li mi reci sta je ondje bilo smijesno, i koliko ti je bilo godina i jesi li bio ovdje kada su bila klanja u BiH?
-
Strauss je napisao/la:amelimauresmo je napisao/la:nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
O čemu čovječe pričaš
Ne možeš se u isto vrijeme sramiti i ponositi tim navijačma, jer si se sigurno njima ponosio kad si gledao klipove iz Splita, BL, Širokog itd. 90% gostujućih navijača čine momci koji idu svaku tekmu i tih 90% navijača je danas napravilo incident, a vrlo dobro se zna i što se to dešava. Da će se desiti incident, znalo istog onog momenta kad se saznalo da postoji mogućnosti da igramo sa pitarima, a zna se i zbog čega. Zato ti je bolje da priačš nebuloze i optužuješ nekog, jer to nisu nikakvi alkoholičari i narkomani

Prijatelju sreca mu je sto se ne moze saznati ko je on' (ko pise pod ovim acc-om) jer' bi na tribini dobio batine 100 %

-
Cuspajz
-
Kontakt:
Strauss je napisao/la:amelimauresmo je napisao/la:nekad me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
O čemu čovječe pričaš

svaka cast druze

-
santos
-
Kontakt:
briga njih za sehide,njima je vazno da oni naprave "akciju" jer postoji odredjeni dio(mladje) navijacke populacije koja svrsava na tuce,upade u teren,prekidanje utakmica...
ovo sto se desava zadnjih godina je pokusaj kopiranja huliganizma vecih navijackih grupa na Balkanu i kod njih je IN da su gradske navijacke grupe na ratnoj nozi(Delije-Grobari)
-
drop
-
Kontakt:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
TitleMaster je napisao/la:Avatar je napisao/la:

Kada su se desili neredi na Kosevu je li iko poimenice rekao uletili su ti i ti, nije nego je recno da su to napravile HZ, e tako ti je i sa ovim i svakim slijedecim slucajem uradila je ta navijacka grupa a nece navesti ime pojedinaca. Nemoj se praviti pametan. A i ti si jedan bolestan lik POst koji su ti izbrisali na nasoj temi mozes li mi reci sta je ondje bilo smijesno, i koliko ti je bilo godina i jesi li bio ovdje kada su bila klanja u BiH?
Za tvoju informaciju 18 mi je godina' za slucaj sarajevo-siroki u teren je uletila veca skupina navijaca 1000-2000 najmanje. a ovdje je uletilo 5-6 pojedinaca
Bukvalista si' za ono sto sam napisao na vasoj temi

-
BlueIsTheColor
-
Kontakt:
Postao/la BlueIsTheColor » 25 jul 2010, 19:18
Gigant je napisao/la:Sramota...opet nas brukate

Hajd ti ne rise vise... tek bi vas obrukali da se odigrala tekma... ovako ste dobro prosli...
A sad malo o incidentu... Nije da branim pocinioce ili nesto... upravo suprotno... na strani sam onih koji osudjuju ovaj incident... ali najvecu gresku su napravili organizatori, jer u 90% slucajeva ovakve tekme i zavrsavaju incidentom... pogledajte samo susrete rivala pogotovo gradskih sirom svijeta... svuda incidenti... PAO - Olympiakos (unistena novosagradjena dvorana "MIRA I PRIJATELJSTVA" u prvoj utakmici koja se odrzavala u njoj, Fener - Galata da ne govorim, itd... sjetimo se i ranijih "prijateljskih" izmedju nas i anamo onih... dakle, ovo nek bude skola za dalje... nije sad da mi ne mozemo sjedit zajedno i gledat tekmu, ali ovo ludilo koje je zavladalo veci dio zemaljske kugle nije zaobislo ni nas... danas su druga vremena, dosli neki novi klinci i neke su sasvim druge furke u pogledu navijanja...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
harry_90
-
Kontakt:
Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
TitleMaster
-
Kontakt:
Postao/la TitleMaster » 25 jul 2010, 19:24
Avatar je napisao/la:TitleMaster je napisao/la:Avatar je napisao/la:

Za tvoju informaciju 18 mi je godina' za slucaj sarajevo-siroki u teren je uletila veca skupina navijaca 1000-2000 najmanje. a ovdje je uletilo 5-6 pojedinaca
Bukvalista si' za ono sto sam napisao na vasoj temi

Kada budes narasto i prestao da se hranis mlijekom onda ces poceti da pises pametne stavri ono nijedna budala ne bi napisala kako ograniceno. i jos nesto na tim utakmicama izmedju Zvezde i Partizana svaki put je sve manje gledalaca jer se jedni boje za svoj zivot a drugima je zabranjen ulazak jer su oznaceni kao huligani.
-
BlueIsTheColor
-
Kontakt:
Postao/la BlueIsTheColor » 25 jul 2010, 19:25
harry_90 je napisao/la:Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
Pa sto ih nisu razoruzali ako su bili naoruzani?? Daj ne izmisljajte gluposti... jos koji post i bice da su dosli transporterom na kojem je bio mitraljez... de ba ohanite s neprovjerenim informacijama i pricama rekla-kazala...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
Blagoje Bratić
Postao/la Blagoje Bratić » 25 jul 2010, 19:27
Vazda me stid sto spadam u istu skupinu navijaca sa tim narkomanima i alkoholicarima
treba im zabraniti da dolaze na utakmice i onako nas samo brukaju, ovo je katastrofa pojedinci nam uvjek srozaju ugled,da nemogu da gledam na miru utakmicu i da odem na nju da gledam ko čovjek,a ne ko divljak da divljam po tribini,i šta da sam otišao u fojnicu samo bi đaba išao radi ovakvih i sličnih budite normalni dečki koji vam je više

-
Sophisticated Lady
-
Kontakt:
Postao/la Sophisticated Lady » 25 jul 2010, 19:27
Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Broj 2 Poslije su odvalili 10 kolaca i cekali manijake u blizini Kiseljaka.
Broj 3 Na ulazu u stadion 3 lokalna policajca.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []