NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Reds1234
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 16:29

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sa Jordanom necu nikoga porediti dok ne bude imao 6 titula,30 u prosjeku u POu,vise puta bio MVP,jedan od najboljih defanzivaca ikada na svojoj poziciji itd itd.Ali cu jednog sampiona u Leonardu itekako porediti sa likom kakav je Durant.

Pogledati pocetak videa kad covjek iznosi podatke o clutchu "nevidjenog" ofanzivca Duranta.
Cekaj stvarno si rijeci ovog klauna uzeo za nesto relevantno.Tip je bio najveci obozavaoc kevina prije trejda,onda je promjenio plocu kao i 90% ove planete ,foruma pogotovo :lol: :lol:

Sta se onog prvog tice,pocinjes me nervirat lagano,jer il se stvarno pravis glup ili neznam sta.Covjece ako postoji igrac koji je ofanzivno savrsen ka Durant i koji je defanzivna top elita,ond pricamo o igracu ni manje vise nego kalibra Jordana aka najveceg svih vremena.Znaci ti ocekujes da kawhi dodje do tih visina,zapravo to me ni ne cudi,al eto provjeravam.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 dec 2016, 16:42

Znao sam sta celikovi poput tebe to napisati,prije nego sam i postavio.Zanamari rijeci tog "klauna" i poslusaj podatke koje covjek iznosi. ;) Od njih se ne moze pobjeci.
I opet ti kazem,zaboli me tuki da li tebe nerviram ili ne!? ;)

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 dec 2016, 16:44

33,3% u posljednje 24 sekunde je vise nego dobar procenat.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 16:46

NEZALAGANJE je napisao/la:Znao sam sta celikovi poput tebe to napisati,prije nego sam i postavio.Zanamari rijeci tog "klauna" i poslusaj podatke koje covjek iznosi. ;) Od njih se ne moze pobjeci.
I opet ti kazem,zaboli me tuki da li tebe nerviram ili ne!? ;)
pa nerviras kad sam sebi da prostis seres u usta,govoris jedno,a mislis drugo,ono lipo reci da mislim da ce Kawhi postat Jordan i to je to

Smith je klaun u rangy Baylessa,a ovaj tip do njega za razliku od njega kuzi neke stvari i nije iritantan ko Smith.On je zakljucio da Durant nece odvest Warriorse do naslova zbog jednog poraza protiv Cavsa i to nakon sto cjelu ovu sezonu igra na top razini i to nakon utakmice gdje je bio njihov najbolji igrac i usto fauliran na zadnjem posjedu.Stvarno?
I da nije top 5 igrac u clutchu,da a kojima on bi to 5 likova dao zadnji posjed prije nego Durantu?Mislim u ovoj zadnjoj recenici ga je opisao ko lika koji zavrsetak svakog napada vidi kroz sut,he gonna make or miss shoot,ae sigurno...

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 dec 2016, 17:04

jel to dosao kawhi na rang jordana,alal mu vera

Sent from my iPhone using Tapatalk

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 dec 2016, 17:22

Torres_9 je napisao/la:jel to dosao kawhi na rang jordana,alal mu vera

Sent from my iPhone using Tapatalk
nije dosao na rang jordana, ali ce za 2 godine napredovati, pa samim tim biti najbolji defanzivac svih vremena, a priblizit ce se durantu u ofanzivi (ionako nije velika razlika izmedju njih dvojice sada u ofanzivi), pa ce samim tim biti u top 5 najboljih ofanzivaca svih vremena :kafa:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 dec 2016, 17:31

Što se mene tiče kada su činjenice u pitanju može ih i moja nana, koja je pogledala 2 tekme u životu i još je mislila da je fudbal, iznijeti one će ostati činjenice.

Btw prvih 9 sezona Kevina i Michaela u ligi.slikaslika
To je taj nivo. Isti su. :urnebes:
Playoff
slikaslika
Uz to da je redovno imao više asistencija i manje turnovera, i bolje procente šuta...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 dec 2016, 17:33

mozemo onda isto tako staviti wiltove brojke pored jordanovih i zakljuciti da je wilt goat?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 dec 2016, 17:37

Ja često zaboravim da si ti najbolji trol ovdje. Sve vrijeme pričaš kako je Kevin ofanzivno na nivou Jordana i sada ovo. :urnebes:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 17:37

Kawhi je napisao/la:Što se mene tiče kada su činjenice u pitanju može ih i moja nana, koja je pogledala 2 tekme u životu i još je mislila da je fudbal, iznijeti one će ostati činjenice.

Btw prvih 9 sezona Kevina i Michaela u ligi.slikaslika
To je taj nivo. Isti su. :urnebes:
Playoff
slikaslika
Uz to da je redovno imao više asistencija i manje turnovera, i bolje procente šuta...
ali tko je usporedjivao kevina i Jordana uopce?

Koji pad s marsa jebote :rol: :rol: :rol: :rol:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 dec 2016, 17:39

Kawhi je napisao/la:Ja često zaboravim da si ti najbolji trol ovdje. Sve vrijeme pričaš kako je Kevin ofanzivno na nivou Jordana i sada ovo. :urnebes:
izvini, ja to nisam rekao. tvoj kolega tvrdi da je kawhi veoma blizu ofanzivno durantu i da ce tek za dvije godine uci u prajm i popraviti se jos.

dakle, da li se slazes sa mnom u ove dvije konstatacije:

1) ako mu je sada blizu, kawhi ce ga u prajmu stici po ofanzivnom repertoaru
2) kawhi je vec sada fenomenalan defanzivac, a kad jos napreduje bit ce jedan od najboljih defanzivaca ikada, ako ne i najbolji

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 dec 2016, 17:39

De postavi na brzinu sličnu usporedbu Kawhia i Duranta, zanima me da li je veća razlika nego između Duranta i Jordana. Čisto informativno.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 17:40

KK_Bosna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ja često zaboravim da si ti najbolji trol ovdje. Sve vrijeme pričaš kako je Kevin ofanzivno na nivou Jordana i sada ovo. :urnebes:
izvini, ja to nisam rekao. tvoj kolega tvrdi da je kawhi veoma blizu ofanzivno durantu i da ce tek za dvije godine uci u prajm i popraviti se jos.

2) kawhi je vec sada fenomenalan defanzivac, a kad jos napreduje bit ce jedan od najboljih defanzivaca ikada, ako ne i najbolji
Pa da i onda ce bit igrac kalibra Jordana,pusti ih prave se njih dvoje glupi citavo vrijeme,nemos tu nista.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 dec 2016, 17:41

Reds1234 je napisao/la: ali tko je usporedjivao kevina i Jordana uopce?

Koji pad s marsa jebote :rol: :rol: :rol: :rol:
@KK Bosna. S tobom baš ne vrijedi raspravljati. Nema više spasa za tebe.
KK_Bosna je napisao/la:

Slažem.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 17:43

I onda ocekujete da lik postane igrac ala Jordan,samo priznajte to sta vam je na jeziku i to je to.

ponajbolja ofanzivna top elita svih vremena + defanzivna top elita svog vremena = Jordan
Zadnja izmjena: Reds1234, dana/u 27 dec 2016, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 dec 2016, 17:44

Znači kawhi postaje GOAT?

Nije da nismo očekivali ovo :rol:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 17:46

Quinlan je napisao/la:Znači kawhi postaje GOAT?

Nije da nismo očekivali ovo :rol:
al mudri su,postepeno su dolazili do toga,da ne kazu ljudi pogledaj ova dva ludjaka :tokralju: :tokralju:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 dec 2016, 17:46

Kawhi je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:izvini, ja to nisam rekao. tvoj kolega tvrdi da je kawhi veoma blizu ofanzivno durantu i da ce tek za dvije godine uci u prajm i popraviti se jos.

Slažem.
pa kako onda takav hipoteticki igrac ne bi bio u raspravi za GOAT-a.. znaci savrsenstvo u napadu, savrsenstvo u odbrani :mrgreen:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 dec 2016, 17:49

Moj stari je imao prilike gledati najboljeg svih vremena,a sad ja njegov sin cu imat priliku gledat repliku istog,what a time to be alive..hvala nebesima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 dec 2016, 17:50

KK_Bosna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:izvini, ja to nisam rekao. tvoj kolega tvrdi da je kawhi veoma blizu ofanzivno durantu i da ce tek za dvije godine uci u prajm i popraviti se jos.

Slažem.
pa kako onda takav hipoteticki igrac ne bi bio u raspravi za GOAT-a.. znaci savrsenstvo u napadu, savrsenstvo u odbrani :mrgreen:
Durant nije savršenstvo u napadu.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.