Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
admir12345
- Kontakt:
Jajan uvek bio legenda
Derdiyok je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Ti picis sezdeset, policajac pokusava da ti sabere broj na tablicialan_kardec je napisao/la:A kako ću ja znati jel mi auto parno ili neparno? Jel se gleda prvi broj u registraciji, zadnji broj, jel se cifre sabiraju... šta već??![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
legendarnoDonnie Darko je napisao/la:Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e **** pleme ludo hahahahahahahahahaha
- Marsal
- Kontakt:
hablečine
dobar dobar, nema šta
dobar dobar, nema šta
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čitam njegov post i kontam kako je lik sretan što ima djevojku, bit će zajedno i uživati u stvarima koje vole. Počeo sam da mu zavidim, i onda sam dobio nogom u glavu 
Forza Milan!
Donnie Darko je napisao/la:Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Al' zadnji dio je najjaci, trijeznit se do navece kad ce zvat da popijemo sto je ostalo
Nad tobom sunce najljepše sja
irfo je napisao/la:Ne bi igro, jer je pomocni trenerjoker90 je napisao/la:Prepao se pritiska! Nije lako igrati u najvecen klubu dunjaluka(vjerovatno i ahireta) i ovaj to zna! To je jedna i prava istina!pitic je napisao/la:Još jedan odbio plavu filozofiju i način života.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zizovica ... iku/219163
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:irfo je napisao/la:Ne bi igro, jer je pomocni trenerjoker90 je napisao/la:
Prepao se pritiska! Nije lako igrati u najvecen klubu dunjaluka(vjerovatno i ahireta) i ovaj to zna! To je jedna i prava istina!
naprijed rejal
Ova tema u decembru postane, ko svaka finalna epizoda iz jedne sezone u LZN 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mavs

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A Mavsa ludjaka

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.