FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 27 dec 2016, 14:58

Bolje promijeniti jednog trenera, nego tri trenera i 30 igraca i jos nismo prestali.
Sve je to u pet deka, nema kod nas nista ozbiljno u fudbalu, cirkus embela riva.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 27 dec 2016, 15:11

amazon je napisao/la:Bolje promijeniti jednog trenera, nego tri trenera i 30 igraca i jos nismo prestali.
Sve je to u pet deka, nema kod nas nista ozbiljno u fudbalu, cirkus embela riva.
Nismo to znali, hvala ti sto si nam rekao.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 dec 2016, 15:44

LjoZee je napisao/la:Jesmo zapeli za ovog Kostica kao da je zadnji. Ako vec je pisalo da je produzio ugovor ili usmeno obecao nesto nemamo se mi sta tu petljati. Samo se sjetim Miroslava i da nama neko to radi. Glupo skroz.
Nije Kostic nista obecaoo a nit produzio sa slobodom- imaju mu duzni on ce da ih tuzi da bi doso kod nas jer silno zeli prec u Zelju - Stose Mire tice problem je njegov menadzer Menaf , on spori da mirro produzi jer sam miroo zeli da ostane :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2016, 15:49

Hocel slavko dobit pomocnika kakvog u nastavku sezonu, pricalo se kad je doso tek da je htio mladena zizovica al nista od tad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 dec 2016, 15:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Eto i Bobica :). Hocu li janje kakvo najaviti :).
Barem asocijaciju ili Inijacijale Janjeta ako vrijedi - ili barem poziciju igraca :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 dec 2016, 16:06

Monci je napisao/la:Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
Hajde Monci@ druže stari, hoće li ti milionski transferi?
:cool:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 dec 2016, 16:06

irfo je napisao/la:Hocel slavko dobit pomocnika kakvog u nastavku sezonu, pricalo se kad je doso tek da je htio mladena zizovica al nista od tad
Pa eto Vinka, zato je i otisao iz Zrinjskog ... :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 dec 2016, 16:06

Izgleda da nece, sam covjek voli da radi.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2016, 17:16

Imamo mi Seferovica. Doduse vise nije na klupi nego sto jeste zbog svadja sa sudijama,ali dobar je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 27 dec 2016, 17:18

Sto bi htio dr kondicionog, Seferovic je odlican.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2016, 17:25

aleksandar_veliki je napisao/la:Zizovic je u pitanju.
daj nam neki info za pojacanja :D

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 dec 2016, 17:27

Zeljo92 je napisao/la:Sto bi htio dr kondicionog, Seferovic je odlican.
I vise nego odlican sto ce pokazati sad pripreme kad pocnu- nego koga bi volili na mjesto ljevog beka- moja zelja je Volkov ili projic-jel realno da dodje jedan od ove dvojice ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 dec 2016, 17:28

Treba Karabega zaganjati :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 dec 2016, 17:33

irfo je napisao/la:
Ma muti i on nesto, preslaze, kupi, sastavlja ali nikako da bekne ... :mrgreen:

Mozda zna oko ovih ali nece da kaze, lafo ne zna ni da je Kurtagic novi menadzer Subicu ... :zviz:

slika

slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 dec 2016, 17:35

Mladen Žižović ponovo je odbio poziv Slavka Petrovića i Fudbalskog kluba Željezničar. Žižović je radio s Petrovićem u Radniku, a kada je Petrović otišao u Željezničar, bilo je priča da će i sam krenuti put Grbavice. Međutim, tada je Žižović odlučio da ostane u Radniku. Petrović i Željezničar ponovo su tražili od bivšeg igrača Borca da dođe na Grbavicu, no opet je odlučio ostati u ekipi iz Bijeljine, što je potvrdio za SportSport.ba. "Istina je da me Slavko zvao da mu se priključim u Željezničaru, no odlučio sam ponudu odbiti iz nekih ličnih razloga. Velika mi je čast što sam na početku trenerske karijere imao ponudu od velikana kakv je Željezničar, ali ostajem u Bijeljini", rekao je Žižović, te je dodao: "Ranije sam postigao dogovor sa ljudima iz Radnika i red je da je ispoštujem".

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zizovic- ... car/219163

Ima li ko da ne odbije Slavku i nas. Valjda ovog Kostica dovede. :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2016, 17:36

Hrasno1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Ma muti i on nesto, preslaze, kupi, sastavlja ali nikako da bekne ... :mrgreen:

Mozda zna oko ovih ali nece da kaze, lafo ne zna ni da je Kurtagic novi menadzer Subicu ... :zviz:

slika

slika
Nije lose :kafa:

Nego ja danas postavim pitanje na forumu i sat nakon toga dobijem clanak na portalu :lol: , svaka cast za portal :thumbup:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 dec 2016, 17:55

amazon je napisao/la:Mladen Žižović ponovo je odbio poziv Slavka Petrovića i Fudbalskog kluba Željezničar. Žižović je radio s Petrovićem u Radniku, a kada je Petrović otišao u Željezničar, bilo je priča da će i sam krenuti put Grbavice. Međutim, tada je Žižović odlučio da ostane u Radniku. Petrović i Željezničar ponovo su tražili od bivšeg igrača Borca da dođe na Grbavicu, no opet je odlučio ostati u ekipi iz Bijeljine, što je potvrdio za SportSport.ba. "Istina je da me Slavko zvao da mu se priključim u Željezničaru, no odlučio sam ponudu odbiti iz nekih ličnih razloga. Velika mi je čast što sam na početku trenerske karijere imao ponudu od velikana kakv je Željezničar, ali ostajem u Bijeljini", rekao je Žižović, te je dodao: "Ranije sam postigao dogovor sa ljudima iz Radnika i red je da je ispoštujem".

Ma hajd- po meni je bolji seferovic od zizovica - Ma kostic ce doci 01.01. tuzice slobodu dobija papire dolazi nam :D da se navezem na post od @Irfe subic ce tesko doci ima jos pola godine sa slobodom- izjavio da ostaje- ili je nesto novo u igri a mi nezanamo :P

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 dec 2016, 18:21

Nisam siguran da je Žižović kondicioni trener. Mislim da je tek prije godinu, možda dvije završio igračku karijeru upravo u Radniku, i tu je postao pomoćnik Slavku. Prvi put čujem da je zadužen za kondiciju. Iskreno neuporediv je sa našim trenutnim kondicionim trenerom koji je izuzetno školovan i pun iskustva u tim stvarima. Slavku sigurno treba pomoćni trener, vezano za fubalske stvari a ne fiziku, jer teško je sve sam držati pod kontrolom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 dec 2016, 18:44

A ko je menager Mujagiću? Zna li se ime tog "pakaša" što ga "nagovara" da ne potpiše?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 dec 2016, 18:58

Neymar11 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Mladen Žižović ponovo je odbio poziv Slavka Petrovića i Fudbalskog kluba Željezničar. Žižović je radio s Petrovićem u Radniku, a kada je Petrović otišao u Željezničar, bilo je priča da će i sam krenuti put Grbavice. Međutim, tada je Žižović odlučio da ostane u Radniku. Petrović i Željezničar ponovo su tražili od bivšeg igrača Borca da dođe na Grbavicu, no opet je odlučio ostati u ekipi iz Bijeljine, što je potvrdio za SportSport.ba. "Istina je da me Slavko zvao da mu se priključim u Željezničaru, no odlučio sam ponudu odbiti iz nekih ličnih razloga. Velika mi je čast što sam na početku trenerske karijere imao ponudu od velikana kakv je Željezničar, ali ostajem u Bijeljini", rekao je Žižović, te je dodao: "Ranije sam postigao dogovor sa ljudima iz Radnika i red je da je ispoštujem".

Ma hajd- po meni je bolji seferovic od zizovica - Ma kostic ce doci 01.01. tuzice slobodu dobija papire dolazi nam :D da se navezem na post od @Irfe subic ce tesko doci ima jos pola godine sa slobodom- izjavio da ostaje- ili je nesto novo u igri a mi nezanamo :P
Izvinjavam se za digresiju, samo Partizan odlućuje gdje će Subić igrati, njihov igrać, Igraćevo pravo je da prihvati dali će igrati u timu u koji se šalje na posudbu. Ako odbije vraća se u matićni klub. Sloboda samo može poslati zahtjev Partizanu za produženje posudbe.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Vanja8, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 90 gostiju.