Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Ma bola ima drama rijesenje za ovo svaki put kad vidimo svoje predstavnike iz grada i kluba dobro ih namlatit i tako stalno dok se ne opamete.... 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jbt pa mi dzaba davali pare za bodove u Prvoj ligi i sad ušli nakon 5 god.. a sad hoce da nas suspenduju ccccc katastropha

1947!
-
- Kontakt:
Vi vazda isto, isad kupujete uveliko utakmice po prvoj ligi kao sto ste i prije cinili.Samo sjecam se da ste prije davali ugalj, Biscanima naprimjer.Ljumani_Banovici je napisao/la:jbt pa mi dzaba davali pare za bodove u Prvoj ligi i sad ušli nakon 5 god.. a sad hoce da nas suspenduju ccccc katastropha![]()
![]()

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Bolje išta nego ništamujoisuljo je napisao/la:Vi vazda isto, isad kupujete uveliko utakmice po prvoj ligi kao sto ste i prije cinili.Samo sjecam se da ste prije davali ugalj, Biscanima naprimjer.Ljumani_Banovici je napisao/la:jbt pa mi dzaba davali pare za bodove u Prvoj ligi i sad ušli nakon 5 god.. a sad hoce da nas suspenduju ccccc katastropha![]()
![]()

1947!
osvojit ce onaj kojeg su odredili za stolom.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Osvojit ce onaj ko ima najavise para....ROB22 je napisao/la:osvojit ce onaj kojeg su odredili za stolom.

1947!
Liga nam jos nije ni pocela,a vec njasra se prave
nemoze jedan turnir da se odigra bez nereda,i lafo voli se klub,ccc.
Prvenstvo još nije ni počelo, a ovakve stvari nam se dešavaju. Da li ćemo ikada, ali ikada uživati u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Prvenstvo još nije ni počelo, a ovakve stvari nam se dešavaju. Da li ćemo ikada, ali ikada uživati u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja ipak mislim da ce to biti onaj ko se usudi da da vise paraROB22 je napisao/la:osvojit ce onaj kojeg su odredili za stolom.
Ja mislim da je suspenzija novi šampion.
Isto da napravite anketu u Zapadnom Mostaru ko će biti novi prvak pa naravno da će svi reći Zrinjski,tako i ovde ,ovo nema veze sa stvarnom kvalitetom ekipa.Za mene po kvaliteti ove godine : 1.ŠIROKI BRIJEG 2.SARAJEVO 3.ZRINJSKI 4.ŽELJO 5.BORAC , sad poredak ne mora biti ovaki ali ove ekipe će se ponovo boriti za Europu i trofejePS.nije isključeno da umjesto borca neko upadne jer po meni bitno su slabiji u odnosu na prošlu godinu
mislim da ce se i Celik ukljucit u borbu za evropu zajedno sa Sirokim, Zrinjskim, Sarajevom i Zeljom
FC Manchester United
-
- Kontakt:
izbaci zrinjski i ubaci borac,svi ih uzdizu zbog pobjeda nad amaterima,a niko ne govori da im je otislo 9,a dosla samo 3 igraca..klupa im je vise nego slabaharis334 je napisao/la:mislim da ce se i Celik ukljucit u borbu za evropu zajedno sa Sirokim, Zrinjskim, Sarajevom i Zeljom
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Zasto tako olako otpisujete Borac?Borac ima mnogo jacu ekipu nego prosle polusezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- theprodigy
- Kontakt:
imaju ekipu za 10..al nisu uigrani..dosta je doslo novih igraca..i jako su slabo odigrali ove utakmice u evropi..mozda zbog toga ih otpisujuDevil je napisao/la:Zasto tako olako otpisujete Borac?Borac ima mnogo jacu ekipu nego prosle polusezone.
I Sarajevo je promenilo ekipu mozda i vise nego oni pa ga opet stavljaju ispred.theprodigy je napisao/la:imaju ekipu za 10..al nisu uigrani..dosta je doslo novih igraca..i jako su slabo odigrali ove utakmice u evropi..mozda zbog toga ih otpisujuDevil je napisao/la:Zasto tako olako otpisujete Borac?Borac ima mnogo jacu ekipu nego prosle polusezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- theprodigy
- Kontakt:
pa dobro to je vise navijacki..nego realno
Zanimljiv komentar od navijača ekipe koja je u europi ispala od GRBLJA iz Crne Gore,budi pristojan prema jedinom BH Europskom prestavniku PS:pojačat ćemo se mi za prvenstvo nemoj se ti sekirat i kad bi bili iza ekipe kao što je Čelik ja bi za Čapljinu počeo navijatPhill Jackson je napisao/la:izbaci zrinjski i ubaci borac,svi ih uzdizu zbog pobjeda nad amaterima,a niko ne govori da im je otislo 9,a dosla samo 3 igraca..klupa im je vise nego slabaharis334 je napisao/la:mislim da ce se i Celik ukljucit u borbu za evropu zajedno sa Sirokim, Zrinjskim, Sarajevom i Zeljom
- Barca u srcu
- Kontakt:
Čelik bi ove godine mogao biti bar među prva 3. Dovedena pojačanja, novi trener, očišćeno smeće iz uprave, Robijaši prekidaju štrajk...
- Barca u srcu
- Kontakt:
Utom slučaju, počni upoznavati igrače Čapljine, da se spremiš za sljedeću sezonu.rebel je napisao/la:Zanimljiv komentar od navijača ekipe koja je u europi ispala od GRBLJA iz Crne Gore,budi pristojan prema jedinom BH Europskom prestavniku PS:pojačat ćemo se mi za prvenstvo nemoj se ti sekirat i kad bi bili iza ekipe kao što je Čelik ja bi za Čapljinu počeo navijat
Ne znam zašto se sekiraš ,ja vam želim dobru sezonu ,samo mislim da ni ove godine nemate igrače koji su potrebni za vrh PL , vrati malo film i vidit ćeš pred svaku sezonu imate ista očekivanja i euforiju a svi znamo kako skončateBarca u srcu je napisao/la:Utom slučaju, počni upoznavati igrače Čapljine, da se spremiš za sljedeću sezonu.rebel je napisao/la:Zanimljiv komentar od navijača ekipe koja je u europi ispala od GRBLJA iz Crne Gore,budi pristojan prema jedinom BH Europskom prestavniku PS:pojačat ćemo se mi za prvenstvo nemoj se ti sekirat i kad bi bili iza ekipe kao što je Čelik ja bi za Čapljinu počeo navijat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.