PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je l' u Anchyu i dalje radio MIX? I šta je to trebalo biti u tom lokalu? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nemoj vise ni jedan picic ovaj kurceviti da mi se obratio ili citirao, pickice sve do jednog, normalno sam vas zvao ko covjek na pivo,avi od toga pravite famu ko da ce vas neko **** ili izrokati, bolje acu da sam zvao nego vas picke, neka vas je stid ostalih forumasa

Sent from my iPhone using Tapatalk

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Mrtvom Nikoli Zrinskom janjičarski je zapovjednik dao odsjeći glavu. Tijelo je pokopao Mustafa Vilić iz Banje Luke, nekadašnji Nikolin zarobljenik. Glavu hrvatskog bana, vezir Mehmed-paša Sokolović poslao je svom bratiću budimskom paši Mustafi. Ovaj ju je, pak, kao opomenu poslao carskom generalu Egonu od Salma.
Tijekom rata u BiH, dvije brigade HVO-a nosile su ime Zrinski, Brigada "Nikola Šubić Zrinski" iz Busovače i 115. brigada "Zrinski" iz Tuzle.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Puko caco
Kaze nemoj me citirati a satra se citirati rambo.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- brkatasomina
- Kontakt:
Drago mi je da se educiras o povijesti svoga naroda.High je napisao/la:Mrtvom Nikoli Zrinskom janjičarski je zapovjednik dao odsjeći glavu. Tijelo je pokopao Mustafa Vilić iz Banje Luke, nekadašnji Nikolin zarobljenik. Glavu hrvatskog bana, vezir Mehmed-paša Sokolović poslao je svom bratiću budimskom paši Mustafi. Ovaj ju je, pak, kao opomenu poslao carskom generalu Egonu od Salma.
Tijekom rata u BiH, dvije brigade HVO-a nosile su ime Zrinski, Brigada "Nikola Šubić Zrinski" iz Busovače i 115. brigada "Zrinski" iz Tuzle.
Inace to je velikaska obitelj bila. Koja se opirala najezdi turaka. Nesto kao danas i klub koji nosi to dicno ime!
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Uslikaj se u OperiMocMahale444 je napisao/la:Puko caco![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ne'a slikanja, ne'a nista vise. Hrasno kad povuce liniju pa se dograbi telefonaRokoko87 je napisao/la:Uslikaj se u OperiMocMahale444 je napisao/la:Puko caco![]()

- Capodecina
Nek ti gospoda krvni delikti prave društvo, jer bez njih si mali zec. Pi.čko šmekerska, povaljuješ raju, treba te zg.uzit šmekeru.Hrasno1921 je napisao/la:Nemoj vise ni jedan picic ovaj kurceviti da mi se obratio ili citirao, pickice sve do jednog, normalno sam vas zvao ko covjek na pivo,avi od toga pravite famu ko da ce vas neko **** ili izrokati, bolje acu da sam zvao nego vas picke, neka vas je stid ostalih forumasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
brkatasomina je napisao/la:Drago mi je da se educiras o povijesti svoga naroda.High je napisao/la:Mrtvom Nikoli Zrinskom janjičarski je zapovjednik dao odsjeći glavu. Tijelo je pokopao Mustafa Vilić iz Banje Luke, nekadašnji Nikolin zarobljenik. Glavu hrvatskog bana, vezir Mehmed-paša Sokolović poslao je svom bratiću budimskom paši Mustafi. Ovaj ju je, pak, kao opomenu poslao carskom generalu Egonu od Salma.
Inace to je velikaska obitelj bila. Koja se opirala najezdi turaka. Nesto kao danas i klub koji nosi to dicno ime!
Mađarski klupčić.Zašto je Nikola Šubić Zrinski branio Siget? Branio je svoju slobodu? Pa ne, nije bio slobodan ni on ni Hrvatska. Bili su potčinjeni ugarskoj i austrijskoj kruni, on je bio službenik tuđinske vlasti, upravitelj Međimurja i južnog dijela Mađarske.
I onda dođu Turci koji mu ponude da bude kralj Hrvatske, dakle da on i zemlja mu dobiju viši stupanj autonomije ako već ne slobodu, i on odbije! Ako je vrhunsko dobro domovina i njena sloboda, očito je fulao. U Hrvatskoj bi ga valjda trebali smatrati izdajnikom, prodanom dušom, a slaviti u Beču. Prodao se austro-ugarima za šaku dukata i sumnjivu titulu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Odavno je poznato da je Ordagic igrac Sarajeva.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hbga sada Hrasno@ prvo mi kažeš da sam čkapi, pa sada i da sam lažov. Nije to fino...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
svaki put kad uđem na ovu temu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imamo rezervnu ekipu kod Mense,Lakoste je napisao/la:Ima li ko blizu Anchija da nas izvjestava sta se desava.
javiće ako se šta dešava

- Neandertalac
- Kontakt:
Jesam li ja bio?aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam ispred Ancija ali bez kamerice. Nista se spektakularno nije desilo, a mogao sam imati ekskluzivu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Capodecina
Ništa se ne bi ni desilo, bar ne sa moje strane, sve zavisi od razvoja situacije... međutim, zec je, iako na njegovoj teritoriji,aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam ispred Ancija ali bez kamerice. Nista se spektakularno nije desilo, a mogao sam imati ekskluzivu.
zvao muriju da mu čuvaju leđa. Šmeker.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakva murija?Capodecina je napisao/la:Ništa se ne bi ni desilo, bar ne sa moje strane, sve zavisi od razvoja situacije... međutim, zec je, iako na njegovoj teritoriji,aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam ispred Ancija ali bez kamerice. Nista se spektakularno nije desilo, a mogao sam imati ekskluzivu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Hvalio se prije par sedmica kako je izradio neke. Tako sto ih je murija docekala.Capodecina je napisao/la: međutim, zec je, iako na njegovoj teritoriji,
Znaci nista novo od pizdurine.
- Capodecina
- Hrasno1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.