NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Na guzove do 7.mjesta i nagrade hehehehe
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Pa i ne bas argumenti za over ?Toffie je napisao/la:L. James - 26,5 OVER - @1.70
Najbolji igrac Cavaliersa je sinoc odigrao utakmicu sezone, svi znamo zasto je to tako, jer se King pretezno "cuva" u RS za jace utakmice i playoff. Nakon iscrpljujuceg meca sinoc gdje je igrao 40 minuta, danas sigurno pusta gas jer je B2B utakmica i protivnik nije atomski, ekipa Detroita. LeBron je pretezno baziran na razigravanje ekipe u ovakvim utakmicama, i tako neto ocekujem i veceras.
SAMO ČELIK !
- Jakobsen91
- Kontakt:
Pogrijesio sam kvotu na Crawforda, umjesto 1,65 treba 1,60.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma sigurno je mislio na under analiza je za to a i kvota na under je 1,7Viper je napisao/la:Pa i ne bas argumenti za over ?Toffie je napisao/la:L. James - 26,5 OVER - @1.70
Najbolji igrac Cavaliersa je sinoc odigrao utakmicu sezone, svi znamo zasto je to tako, jer se King pretezno "cuva" u RS za jace utakmice i playoff. Nakon iscrpljujuceg meca sinoc gdje je igrao 40 minuta, danas sigurno pusta gas jer je B2B utakmica i protivnik nije atomski, ekipa Detroita. LeBron je pretezno baziran na razigravanje ekipe u ovakvim utakmicama, i tako neto ocekujem i veceras.![]()
auff koji gaf under sam htio igrati, lapsus izvinjavam se momci, ako se moze ispravit bilo bi superNebeskaSila96 je napisao/la:Ma sigurno je mislio na under analiza je za to a i kvota na under je 1,7Viper je napisao/la:Pa i ne bas argumenti za over ?Toffie je napisao/la:L. James - 26,5 OVER - @1.70
Najbolji igrac Cavaliersa je sinoc odigrao utakmicu sezone, svi znamo zasto je to tako, jer se King pretezno "cuva" u RS za jace utakmice i playoff. Nakon iscrpljujuceg meca sinoc gdje je igrao 40 minuta, danas sigurno pusta gas jer je B2B utakmica i protivnik nije atomski, ekipa Detroita. LeBron je pretezno baziran na razigravanje ekipe u ovakvim utakmicama, i tako neto ocekujem i veceras.![]()
Neka se izjasni pa neka mu moderatori isprave to
popravljenoToffie je napisao/la:auff koji gaf under sam htio igrati, lapsus izvinjavam se momci, ako se moze ispravit bilo bi super
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Re: RE: Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
dankeKK_Bosna je napisao/la:popravljenoToffie je napisao/la:auff koji gaf under sam htio igrati, lapsus izvinjavam se momci, ako se moze ispravit bilo bi super
Ubacen je i konacni ranking, i ovom prilikom cestitam @mirzatele koji je prekucao ovu sedmicu, inace ova sedmica je bila i nesto uspjesnija sto se tice prolaznosti u odnosu na prvu, sto je dobar znak - napredujemo. A ostalim zelim mnogo srece u ovoj koja nam slijedi.
Svi koji su dobili bonus treba da mi posalju podatke u PP(username sa wwin-ba) da bih mogao dostaviti wwinu. Jos jednom vas molim na strpljenju, wwin je rekao da ce bonusi kasniti ali nista nece biti neisplaceno.
Svi koji su dobili bonus treba da mi posalju podatke u PP(username sa wwin-ba) da bih mogao dostaviti wwinu. Jos jednom vas molim na strpljenju, wwin je rekao da ce bonusi kasniti ali nista nece biti neisplaceno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
P.S. Da ne bude da kopiram sa drugih foruma, odma se ogradim i bokkkk
SAMO ČELIK !
Ima taj lik ovdje na forumu isti mu je nik.Viper je napisao/la:Druze, ko god da si, reci sljedeci put da se malo vise potrudim oko analiza pa da prepises analizu ko covjek, ili javi se u inbox rado cu prodiskutovati s tobom o par tipova![]()
P.S. Da ne bude da kopiram sa drugih foruma, odma se ogradim i bokkkk
i hladno je i zeleni smajli iskopirao 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
svi večeras tipuju Townsa na under a ja ga moram odigrati po 2,2 kvoti na over 
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Pa to onaj frajer sa formula jbt. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sljedece sedmice idu tipovi od @mirzatele 
e pa ne mogu vjerovati... ko s pjesmom prodjem embiida, mirotica i under na MIN - ATL i padnem na howardu iako je analiza ispostovna do kraja... pod restrikcijama je igrao, samo 21 minutu, mec otisao u under, ali howard odigra najbolji mec sezone i ima iz igre 9/9 i obori me 
nisam napisao omjer na svom tipu pa se izvinjavam ovim putem
Kao i @toffie zaboravio sam napisati omjer, ali nisam ni tipovao jučer tako da sam 0/0, danas novi početak, izvinjavam se 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Greska na tabeli imam dva promasena tipa sinoc, bonus jedan i jedan obican. Ima li kakva nagrada za fair play 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Malo nas nesto tipuje il' mi se čini
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dallas sinoć nadoknadio 15p razlike u 1/4 protiv Raketa..
Deff jedan od najglupljih mojih padova ove sezone.
Deff jedan od najglupljih mojih padova ove sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.