Tad sam u ZavidovićimaDonnie Darko je napisao/la:A šta ako je u petak?Dex je napisao/la: Svejedno ti je, imaš index
Hajd javi, ako je sutra il prekosutraSutra nije 100%

Kakvo je ono sr.anje bilo u Brezi, lik ubio desetomjesečnu bebu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tad sam u ZavidovićimaDonnie Darko je napisao/la:A šta ako je u petak?Dex je napisao/la: Svejedno ti je, imaš index
Hajd javi, ako je sutra il prekosutraSutra nije 100%

Jebli te Zavidovići, kad sam bio gore bio su i SarajevuDex je napisao/la: Tad sam u Zavidovićima

Informiši se i javi, ne razumijem se u ta vaša Kinarasavoje je napisao/la:Kakva li je situacija u kinu za Novu?

Ostaje da ja dođem u Zenicu, i što planiram uradit uskoroDonnie Darko je napisao/la:Jebli te Zavidovići, kad sam bio gore bio su i SarajevuDex je napisao/la: Tad sam u Zavidovićima

Informiši se i javi, ne razumijem se u ta vaša Kinarasavoje je napisao/la:Kakva li je situacija u kinu za Novu?

Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100Virtu4l je napisao/la:Kako da postavim avatar veći od 100x100 ?

Ne može, pokušao sam pet puta.Dex je napisao/la:Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100
Donnie Darko je napisao/la:Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajemVirtu4l je napisao/la:http://www.drpajevic.com/Donnie Darko je napisao/la:Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?

Pa dodji, bar kad ideš u Sarajevu napravi pauzu u ZeniciDex je napisao/la:.
 Trebao si ono jednom al nešto nas je pojebalo, al sad nemam nastave tako da mogu uvijek
  Trebao si ono jednom al nešto nas je pojebalo, al sad nemam nastave tako da mogu uvijek   
 Ništa crtani?rasavoje je napisao/la:Ludi Bozic u uredu.

To je način, očigledno nešto pogrešno radiš. Nađeš sliku kojoj je visina veća od širine, kopiraš link gdje treba i staviš maksimalne dimenzije, odnosno 100x100.Virtu4l je napisao/la:Ne može, pokušao sam pet puta.Dex je napisao/la:Nađi sliku, koja je duža nego šira, i stavi je obično 100x100
U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.

Enrique Iglesias
 Enrique Iglesias  

Nemam brufena.DANTES je napisao/la:U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
@kawhi batali sve popij brufen i nema temperature
Ludi Bozic u uredu onda, pa dobro, komedija, ne bunim serasavoje je napisao/la:Pajpera nema.
Kako je ovaj spanski jezikEnrique Iglesias

.
 .Pa kupi ujutro.. Mada ti si alkos, ipak nemoj piti brufen tvoj želudac je već vjerovatno syeban...Kawhi je napisao/la:Nemam brufena.DANTES je napisao/la:U vezi čega? Ja toliko toga kažemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
@kawhi batali sve popij brufen i nema temperature