Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Koji Bog otac 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa Mavs legendo 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je vrlo lako, jedan od klasika.
Čim sam ga pročitao odmah napravio skrinšot i poslao nekim drugovima, svi se ismijali 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Kako me nasmija brat.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
staragarda je napisao/la: Mislim da je ipak presudila nestašica vode u seheru...Voli se covjek okupat,jbg... štaš....Jos kad su mu ovi iz nase uprave spomenuli napade pasa lutalica definitivno je prelomio....Vi sad probajte sa nekim iz rumunske lige...I oni se ne kupaju pa su velike sanse da nekog dogovorite
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto se ofiras malo je reciHeller je napisao/la:staragarda je napisao/la: Mislim da je ipak presudila nestašica vode u seheru...Voli se covjek okupat,jbg... štaš....Jos kad su mu ovi iz nase uprave spomenuli napade pasa lutalica definitivno je prelomio....Vi sad probajte sa nekim iz rumunske lige...I oni se ne kupaju pa su velike sanse da nekog dogovorite![]()
![]()
![]()
Sta se ljutis ti, ima vode u Centru i Starom Gradu u Novom nema.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto se ofiras malo je reciHeller je napisao/la:staragarda je napisao/la: Mislim da je ipak presudila nestašica vode u seheru...Voli se covjek okupat,jbg... štaš....Jos kad su mu ovi iz nase uprave spomenuli napade pasa lutalica definitivno je prelomio....Vi sad probajte sa nekim iz rumunske lige...I oni se ne kupaju pa su velike sanse da nekog dogovorite![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tebe kao da je Bog poslao da dijelis pamet. Ima li nesto da znas, osim kako ispasti glup 
ahahahahahahahahahahahahah, hoces vode da ti posaljemo?Sarajlijica1946 je napisao/la:Tebe kao da je Bog poslao da dijelis pamet. Ima li nesto da znas, osim kako ispasti glup
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne treba hvala20le je napisao/la:ahahahahahahahahahahahahah, hoces vode da ti posaljemo?Sarajlijica1946 je napisao/la:Tebe kao da je Bog poslao da dijelis pamet. Ima li nesto da znas, osim kako ispasti glup
Majstore ako ti nije smiješno preskoči, ne kvari temu.
Mislim, lik iz grada gdje je grijanje stana nekih 4 KM po kvadratu, gdje nema svjezeg zraka zbog FGR, gdje nema vode poslije 12, proziva ljude iz grada sa najeftinijim grijanjem i vodo 24 7 nesposobim, grad koji prezivljava od industrije, dok njegov grad prezivljava od Turske sadake. I to je smijesno.
Nullius in verba
- Centre forward
- Kontakt:
Svi mi preživljavamo malo od kredita, a malo više od deviznih doznaka. Kakva industrija i Tuzla, sve je to mrtvo. Na mjestu najsavremenije industrije u bivšoj Jugi danas je salon namještaja iz Turske. Nema dalje, al' bukvalno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- theboss_RD07
- Kontakt:
- elamalakia
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Mislim, lik iz grada gdje je grijanje stana nekih 4 KM po kvadratu, gdje nema svjezeg zraka zbog FGR, gdje nema vode poslije 12, proziva ljude iz grada sa najeftinijim grijanjem i vodo 24 7 nesposobim, grad koji prezivljava od industrije, dok njegov grad prezivljava od Turske sadake. I to je smijesno.
pa bjezi iz Sarajeva debilcino, pun mi je **** takvih maloumnika koji pljuju grad a taj isti grad ga hrani, nezahvalni maloumnice.
zivi od Turske sadake?
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
elamalakia je napisao/la:Heller je napisao/la:Mislim, lik iz grada gdje je grijanje stana nekih 4 KM po kvadratu, gdje nema svjezeg zraka zbog FGR, gdje nema vode poslije 12, proziva ljude iz grada sa najeftinijim grijanjem i vodo 24 7 nesposobim, grad koji prezivljava od industrije, dok njegov grad prezivljava od Turske sadake. I to je smijesno.
pa bjezi iz Sarajeva debilcino, pun mi je **** takvih maloumnika koji pljuju grad a taj isti grad ga hrani, nezahvalni maloumnice.
zivi od Turske sadake?![]()
za NG ima nocenja skoro kao TZ stanovnika.
naprijed rejal
Jesi jadanelamalakia je napisao/la:Heller je napisao/la:Mislim, lik iz grada gdje je grijanje stana nekih 4 KM po kvadratu, gdje nema svjezeg zraka zbog FGR, gdje nema vode poslije 12, proziva ljude iz grada sa najeftinijim grijanjem i vodo 24 7 nesposobim, grad koji prezivljava od industrije, dok njegov grad prezivljava od Turske sadake. I to je smijesno.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- elamalakia
- Kontakt:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu je. Otkako si preselio u Sarajevo pljujes ga, idi se vrati u Tuzlu pa radi tamo, ako nadjes posao ikada? Retardirano ti je vrijedjanje grada u kojem hljeb zaradjujes i ismijavanje svega i svacega dok je u tvom polugradicu stanje x1000 gore. Nemoj lagati ljude da je grijanje 4 KM po kvadratu, pa necu 400 KM placati grijanje a i ne moras imati to grijanje koje si spomenuo. Drugo, ima svjezeg zraka i ono je bilo samo 2-3 dana, problem je u kotlini a takvo stanje je i u Zenici i u Tuzli. Tuzla je cak bila rekorder jedno vrijeme pa su se mijenjali Zenica i Sarajevo ali to je sve isto, ovakvi su problemi bili u Jugoslaviji ali sta papak zna? Vode ima poslije 12 i uvijek je i bilo samo sto je manji pritisak od 1 do 6 ujutro. Turci veze nemaju sa Sarajevom osim sto drze par hotela i kafica te studiraju ovdje. Najvise ulazu europljani i susjedi dok su Turci meni se cini deveti po tome. Sve ovo sto si ti rekao je laz, znaci smijesno je retardiranim debilima poput tebe koji lazu narod mada su takve doslje inace koji mrze, nije ni cudo sto svi misle to sto misle za Zenicane a pogotovo za Tuzlake. Jedno od najprimitivnijih mjesta u Bosni i Hercegovini, zivite u 17. vijeku i izlazite sa motorkama u svoj fasisticki polugradic. Danas ce u Sarajevu biti vise stranaca koji ce slaviti novu godinu nego sto grad Tuzla ima stanovnika i to govori nesto.elamalakia je napisao/la:Heller je napisao/la:Mislim, lik iz grada gdje je grijanje stana nekih 4 KM po kvadratu, gdje nema svjezeg zraka zbog FGR, gdje nema vode poslije 12, proziva ljude iz grada sa najeftinijim grijanjem i vodo 24 7 nesposobim, grad koji prezivljava od industrije, dok njegov grad prezivljava od Turske sadake. I to je smijesno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.