Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ni ja,nisam nesto pretjerano impresioniran Svedjaninom. Nije sada ostavio los utisak na mene ali moguca da je do cijene pa zato, sta znam.
Ali vjerujem Joseu I kompaniji, ako kaze da mu on treba onda,mu ga treba I dovesti. I Baileya su mnogi osporavali na pocetku pa usutili kasnije.
Ali vjerujem Joseu I kompaniji, ako kaze da mu on treba onda,mu ga treba I dovesti. I Baileya su mnogi osporavali na pocetku pa usutili kasnije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Da, jasno je i suvislo, slažem se. Ipak, između da ide na polugodišnju posudbu u čekićare ili da ulazi posljednjih 15 min umjesto Zlatana u svakoj drugoj utakmici ja biram ovo drugo. To je više do WH za koje sam izgubio respekt gledajući ih kako pate i sebe i gledaoce ove sezoneAsteriks je napisao/la:Naravno u normalnim uslovima to je doziranje na prirodnoj poziciji, no tu je Ibra nezamjenjiv. Kada na sve ovo dodas losu formu i pritisak, onda je jasno zasto sam pomenuo ovu mogucnost.

Kod mene više pije vode argument da ga Mourinho prepoznaje kao kvalitetnog igrača nego Ibrahimović, upravo zbog Baillya. Lindelof je skautiran najmanje jedan protekli mjesec a vjerovatno i duže. Pošto naši skauti od početka oktobra prate njegovog suigrača Guedesa onda je moguće da od tad prate i Lindelofa. Dakle, dva mjeseca skautinga + Mendesovo nuđenje igrača + Ibrina preporuka = Mourinhov pristanak da ga dovede. Ako se pokaže kao Bailly biće to super. Prednost mu je što je mlad.Rooney88 je napisao/la:Ni ja,nisam nesto pretjerano impresioniran Svedjaninom. Nije sada ostavio los utisak na mene ali moguca da je do cijene pa zato, sta znam.
Ja sam primjetio Semeda iz Benfice,dobar bek,brz ,prodoran,dobar nazad,dobar centarsut,nadam se da su ga naai zapazili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam spominjao Semeda, ogroman potencijal, evo i Jozo ga je primjetio.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... o-windows/
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... o-windows/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eh Bakayoko bi bio takodjer interesantno pojacanje. Cesto gledam Monaco jer me stvarno fascinira kolicina talenta u tom klubu i on mi je trenutno ispred Fabinha. To bi vec bio ogroman posao stvarno i transfer vrijedan rizika.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
West Brom have made an £18m bid for Morgan Schneiderlin. [Sky Sports and Telegraph]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- majestic24
- Kontakt:
Nije mi ovo jasno nikakoAsteriks je napisao/la:West Brom have made an £18m bid for Morgan Schneiderlin. [Sky Sports and Telegraph]
Schweini odlazi,navodno i Felaini bi trebao put u Milan..ostajemo sa Carrickom-Herrerom i Pogbom,koji vec igraju svaku utakmicu. Znaci nemamo zamjena u veznom redu.
Schneiderlin nije odusevio otkako je dosao u United,ali nema sanse da on nezasluzuje mjesto u Unitedu pa makar kao i rezerva.
Mozda njegov moguci odlazak znaci da cemo ostaviti Fellainija

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne, znaci da vjerovatno dovodimo igraca tog profila tipa Bakayoko, molim boga!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ak taj igrac (Morgan) nije ispunio neke uslove il se jednostavno ne uklapa u Jozin sistem onda nema neke razlike da li ce ostati u timu do ljeta ili ne.Schweini odlazi,navodno i Felaini bi trebao put u Milan..ostajemo sa Carrickom-Herrerom i Pogbom,koji vec igraju svaku utakmicu. Znaci nemamo zamjena u veznom redu.
Mensah je do sada odigrao 5 tekmi (2 kao starter) gdje je isproban na beku te kao RM (zadnju). Gledao sam ga mnogo puta u rezervama te slobodno smijem reci kako bi malac bio samo takav refresh na dm-u.
Bastian odlazi ali tek na ljeto pa znaci da je i on jedna od opcija, a sigurno je poradio na spremi, jer to i jest razlog zasto je drzan dalje od pocetnog.
Po pitanju tandema iz Monaca sam itekako skeptican u ovom prelaznom roku, a svi znamo razlog.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 dec 2016, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Novo pojacanje znaci da carrick ili herrera sele na klupu. Bar je takva uvijek bila praksa kod moua
⭐
Ne mora znaciti, moze Pogba naprijed komotno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Nadam se da dolaze bakayoko ili Rakitić a da odlaze Fella young morgan i Schweinsteiger
Odlascima felle Morgana i Schweinsteigera mensah bi trebao dobiti veću minutažu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za Rakitića čisto sumnjam. Imao je neki manji ispad ali sinoć je igrao u Kupu kralja tako da su male šanse da ga je Enrique otpisao. Ne pratim Monaco i ne znam ništa za Bakayoka ali vidim da je mlad i da ga se povezuje s nama. Ipak, sumnjam da će Monaco prodavati išta na zimu. Ako ikoga treba dovesti iz Monaca to je njihov šef skauting službe jer, kako to i @Asteriks primjeti, njihova količina talenta je zadivljujuća.reddevil96 je napisao/la:Nadam se da dolaze bakayoko ili Rakitić a da odlaze Fella young morgan i Schweinsteiger
Morgan i Memphis trebaju napustiti klub što prije. Bastianov odlazak, najkasnije na ljeto, ne treba nikog da čudi. Felli je bolje da odmah sada napusti klub ali nije smak svijeta ako ostane do ljeta. Za Younga je najbolje da ide. Može on još toga pružiti u ekipama iz sredine ili donjeg dijela tabele i rado ću ga pratiti u novom klubu jer ima moje simpatije.
Ostaje nam Blind za širinu u odbrani (teorijski kao CB, realnije kao LB) i za vezni red (nadam se). Zatim, polivalentni Timothy Fosu-Mensah te Sean Goss kao rezervna opcija za vezni red. Opet, ako nas sad napusti svih 5 nabrojanih igrača za očekivati je da neko novi dođe.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
40+5 mil eura za prvoga, Nelsinho na ljetoLindelof joins Manchester United, Nelson Semedo will soon be joining him too

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ko je ovaj drugi, odakle je ?rio_Ferdy88 je napisao/la:40+5 mil eura za prvoga, Nelsinho na ljetoLindelof joins Manchester United, Nelson Semedo will soon be joining him too
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iz Benfice isto, bek, mlad, brz, tehnički jak, veliki potencijal 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lindelof je strasan defanzivac a to ce uskoro svi vidjeti. Uz sve to strasne fizikalije puka suprotnost Blindu.
Novac nije problem, a samo za Morgana i Depaya cemo dobiti pribliznu sumu.
Novac nije problem, a samo za Morgana i Depaya cemo dobiti pribliznu sumu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 28 dec 2016, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
Isti Depay yebo mamu svoju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Iz Benfice isto, bek, mlad, brz, tehnički jak, veliki potencijal

Nego, namociš li šta ?

Izvor @rio?
Dobre vijesti ako je pouzdano.
Dobre vijesti ako je pouzdano.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Feldmarschall
- Kontakt:
RTV Portugal je izvor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.