Castro59 je napisao/la:Kaštropil otišao iz Zagreba, da nije on u pitanju ?
Preskup je on za nas...
Nije sluzbeno da je Hr centar ali vrlo vrlo moguce
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Castro59 je napisao/la:Kaštropil otišao iz Zagreba, da nije on u pitanju ?
Evo dolazi amerikanac na 2KingJamesMVP je napisao/la:Ima li pojačanja na vidiku?
ars01 je napisao/la:@kevin,
Zasigurno bolje od tebe znam, najavljivao i radovao se dolasku Vrbanca , Puljka i Masona, tri za iole veče ambicije potpuno nekorisna igrača. Sjajan znak tvoje kompentencije. Vrbanc nije igrao dvije sezone, Puljko najveći uspjeh je igranje par minuta za cedevitu, a Mason i Tomović mogu ruku pod ruku kad je u pitanju trica.![]()
![]()
![]()
Pojačanja vam otpisani igrači Splita-Siriščević;Zadra-Ružić;Zagreba-Mašić, levati Josipović i Mileković, i par juniora sa naletinićem i Planinićem, i očekujete borbu za NLB,doista smiješno.
Jedan igrač-Thomas ne čini proljeće tako da i plasman na 3-4 mjesto smatrajte velikim uspjehom.
Nego uzgajaj raštiku to te sigurno ide bolje ima koliko hočeš šb sela i to ti je pametnije nego da se zamajavaš sa internetom.
@Institut,
jaka ste mi vi ekipa u kojoj su glavni centari Lerić i Albijanić, borićete se sa Zrinjskim i Uskim za 3-5 mjesto, bez ikakve šanse u polufinalu protiv Bosne ili Igokee.
ars01 je napisao/la:@KEVIN,
koja ste vi ekipa i koja pojačanja ste doveli kad vas Sloboda dere 20 razlike.![]()
Slabo, slabo, najbolje da se vratitet u ligu HB tamo možete biti prvaci i imati finale sa Zrinjskim.![]()
![]()
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu.
E zato ugošćavanje nisam znao, a i čudi me da su takvi potezi moguci, ali za svaku pohvalu sufelix123 je napisao/la:To su bila zlatna vremena ovog foruma
Na jednoj strani @kevin( sada pod drugim nickom), šb fidelis i nas jos par iz ŠB( ja imao drugi nick, trajni ban) na drugoj strani ars, neno#4 ( najkvalitetniji forumas iz Sarajeva), @nerminh( nekad veliki kompleks prema Širokom , sad puno kvalitetniji forumaš), fera itd...
Inače neno i jos neki su bili ugošćeni na utakmicama u Širokom Brijegu od strane nekih forumaša iz ŠB( ja sam tada bio premlad) i mislim da je bilo obostrano. Zlatna vremena poslijeratne bh klupske košarke
pa sto je nemoguce, pa ljudi smo, nismo hercegovcisb1996 je napisao/la:E zato ugošćavanje nisam znao, a i čudi me da su takvi potezi moguci, ali za svaku pohvalu sufelix123 je napisao/la:To su bila zlatna vremena ovog foruma
Na jednoj strani @kevin( sada pod drugim nickom), šb fidelis i nas jos par iz ŠB( ja imao drugi nick, trajni ban) na drugoj strani ars, neno#4 ( najkvalitetniji forumas iz Sarajeva), @nerminh( nekad veliki kompleks prema Širokom , sad puno kvalitetniji forumaš), fera itd...
Inače neno i jos neki su bili ugošćeni na utakmicama u Širokom Brijegu od strane nekih forumaša iz ŠB( ja sam tada bio premlad) i mislim da je bilo obostrano. Zlatna vremena poslijeratne bh klupske košarke
Poceo sam citati od prve stranice ovu temu i naletio, pa me zanima ko je taj Neno i pod kojim nickom je Kevin, ali potezi su za svaku pohvalulumani je napisao/la:da,da Neno je Isao u Sirokisamo za tvoj info,taj nikad nije uzeo kosarkasku loptu u ruke
btw,ako si ga pozelio upali N1..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.