FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To sto je Almir u Becu bi moglo da i znaci nesto...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mozda se informacije dijele u neparnim danima [emoji38]Lik je napisao/la:Hebo majku Pirića su ovdje na forumu doveli ima mjesec i po. I kao svi hladno tvrde gotovo je to imamo informacije znaće se za par dana.MortemHz je napisao/la:Prvo Pirić pa ostali, tako bi trebalo biti, bas me zanima ko ce doci ali nista se jos ne desava, nema mahale toliko.MirzaMuki je napisao/la:Hajde Ihtijarevicu dovedi Obradovicaaa![]()
![]()
![]()
Samo se tih par dana oduži baš.
Ne vjerujem da ce biti ista od Pirica, cak i da dodje ne treba Pavlovica pomjerati sa "jedinice".
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma Piric dolazi drugi dan priprema, i neka ga
Mlad, moze se na njemu zaraditi, nije losiji od Pavlovica garant. Rijesiti se Pavlovica, Piriju forsirati, Adilovic zamjena i tjt...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Ma Piric dolazi drugi dan priprema, i neka gaMlad, moze se na njemu zaraditi, nije losiji od Pavlovica garant. Rijesiti se Pavlovica, Piriju forsirati, Adilovic zamjena i tjt...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.
Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Ponudjem nam je Brkic iz Mladost DK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Husarin pulen 
Brkić aka Šunjevarić aka Kostić 
Brkic je trenutno Iniesta za Rustemovića i mrtvog Radovca.
Mislim da je to starija informacija,i pricalo se o tome i prijeMajkl je napisao/la:Ponudjem nam je Brkic iz Mladost DK
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest' negdje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobar za klupe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ove polusezone su postedjeni pljuvanja sljedeci igraci.
Mihojevic Marko
Ahmetovic Mersudin

Mihojevic Marko
Ahmetovic Mersudin
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1 apsolutno. Treba igrati i kup utakmice...Rule_hz je napisao/la:Dobar za klupe
Al' fkt nije loše tri gola i pet asistencija u ekipi kao što je jedna Mladost. Sigurno bi imao još koju asistenciju da im je Rahimić ostao na klupi. Pa ljudi kod nas Said, Ćetković, Anđušić, Radovac i Rustemović zajedno imaju dva gola i jednu asistenciju
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo Mihojevic, Amhet je ishrakan prije nego sto ce doci. Prvi @majklBordomen je napisao/la:Ove polusezone su postedjeni pljuvanja sljedeci igraci.
Mihojevic Marko
Ahmetovic Mersudin
Uprati li iko da li Hrustemović trenira? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svaki vezni u ligi je Iniesta i Čavi u jednom za ovu dvojicu. Samo ovakvi dobri u svom klubu, dođu kod nas ne mogu se sa loptom sastavti. Pogotovo ovi igrači iz srbije su pravi maleri kod nas.Memara je napisao/la:Brkic je trenutno Iniesta za Rustemovića i mrtvog Radovca.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Trenutno korisnika/ca: boki86, Fouzi1, Fudo, Jet2Holiday, johntravolta123, Perotti, Pitar6785, Proximic, rimljanin90, trunks1946 i 187 gostiju.