Ma nije on bio, gledao sa balkona ba. Pusti mišaZeljo92 je napisao/la:Bio je, sto si zena?Hrasno1921 je napisao/la:Ma nisi nista propustio, osim sto znas da su p*** svi redom, fol dolazili cekali ispred, pa kao vidjeli drotove u civilu i onda kontra spin vrte, komedijasi teski, sramota za forum ...joker90 je napisao/la:Svasta sam propustio! Nista na kraju od hladnog Karlovackog?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- StrmaTrebina
- Kontakt:
Ovo nije nasa praksa. Ovaj jadnik je izrekao gnusnu laz koja nema veze sa filozofijom kluba, slozit cemo se svi.Lakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/rekao-je ... lju/219223
Kako su smijesni ovi iz Slobode![]()
Bobicu Adnane Mostarski derane,
nisi dorastao ljepotici iz 27. Zvornicke.. O D L A Z I
"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."
Ulizivač pitarima dobio nogu i u posljednjoplasiranom klubu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turkovic ... ika/219228
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj u zivotu vise brine o Sarajevu nego o porodici.pitic je napisao/la:Ulizivač pitarima dobio nogu i u posljednjoplasiranom klubu.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Vrlo, vrlo brzo.virtuoz je napisao/la:Je li to znaci da Robijasi prekidaju bojkot ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Njegovi ga poslije ulizivanja pitarima prekrižili kao mi @Majkla na forumuMortemHz je napisao/la:Ovaj u zivotu vise brine o Sarajevu nego o porodici.pitic je napisao/la:Ulizivač pitarima dobio nogu i u posljednjoplasiranom klubu.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Lijepa novogodišnja čestitka za svakog sarajliju. Uprkos redukciji neće doći do nedostatka vode u sarajevskim kućanstvima jer su građani u prilici prokuhavati snijeg. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- StrmaTrebina
- Kontakt:
Da li ce vas doci 13 000 protiv Zrinjskog ?BadrHari je napisao/la:Vrlo, vrlo brzo.virtuoz je napisao/la:Je li to znaci da Robijasi prekidaju bojkot ?
"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."
Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znao sam ja davno da ovde nešto nije uredu.pitic je napisao/la:I tako ide se Bobiću kući i vratio se kući kao što je rekao čelnicima Slobode i navijačima.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rekao-je ... lju/219223
Pobjegulja kao i Mahir Karić.
SRETAN BROJ - 1725
-
Convicts1988
- Kontakt:
Čekajte i posmatrajte 
koji rukav CES lijevi ili desni?cuj mene kojiHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
ovaj kolektor gori od onog skauta sto prati menadžera po fejsu pa insajderise.
High je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
Spavas li mirno Borussijo Dortmund ?
posalamio te menadžer i pokečapioMajkl je napisao/la:
a o d ordage imas mahanje
Ako je mogla željezara opstat logično je da može i Čelik opstat, jel tako Zeničani 
SRETAN BROJ - 1725
- Hrasno1921
- Kontakt:
"pokecapio"

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Hrasno1921 je napisao/la:Nemoj vise ni jedan picic ovaj kurceviti da mi se obratio ili citirao, pickice sve do jednog, normalno sam vas zvao ko covjek na pivo,avi od toga pravite famu ko da ce vas neko **** ili izrokati, bolje acu da sam zvao nego vas picke, neka vas je stid ostalih forumasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
HahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaSariel je napisao/la:posalamio te menadžer i pokečapioMajkl je napisao/la:![]()
a o d ordage imas mahanje
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Samo sto Celik ne moramo prodavat ko zeljezaru Indijcima, Malezijcima i slicno.pitic je napisao/la:Ako je mogla željezara opstat logično je da može i Čelik opstat, jel tako Zeničani
Spasavamo ga mi, vodit cemo ga mi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.