Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
@kkbosna Ovo sto si postavio je najvaznija statistika za jednog C uz statistiku vezanu za odbranu pika.Sve ostalo nije bas najpreciznije. 

pa normalno, jer u ovu statistiku ulazi bas cista defanziva, odnosno zajedno i blokade, ali i ono sto je jos vaznije, altered shotNEZALAGANJE je napisao/la:@kkbosna Ovo sto si postavio je najvaznija statistika za jednog C uz statistiku vezanu za odbranu pika.Sve ostalo nije bas najpreciznije.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ja za 40.godina staža nisam u situaciji zaraditi ni 1/4 njegovog jednogodišnjeg ugovora. Cijenim da zna šta radi..
Meni licno ne treba nikakva statistika kod ociju, jer sam pogledao svaku utakmicu Denvera i sasvim dobro znam kakvu odbranu Jusuf igra. Istina da zadnju sezonu igra malo rezervisanije i da ne ide da blokira svakog igraca koji dodje na 2-3m od obruca, jer je ranije dok je to radio pravio i veliki broj licnih gresaka, ali je njegova odbrana i dalje sasvim zadovoljavajuca. P.S. Po ovome ispade Sabonis najbolji defanzivac lige od visokih igraca. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
po istoj statistici ispade jokić bolji defanzivac, ali eto sada će nas ubjediti da je loš defanzivackobe24 je napisao/la:Meni licno ne treba nikakva statistika kod ociju, jer sam pogledao svaku utakmicu Denvera i sasvim dobro znam kakvu odbranu Jusuf igra. Istina da zadnju sezonu igra malo rezervisanije i da ne ide da blokira svakog igraca koji dodje na 2-3m od obruca, jer je ranije dok je to radio pravio i veliki broj licnih gresaka, ali je njegova odbrana i dalje sasvim zadovoljavajuca. P.S. Po ovome ispade Sabonis najbolji defanzivac lige od visokih igraca.
a da ima neku strašnu napadačku tehniku nema, ali da je taraba pa nije ni to
molim te nađi barem jedan moj ovakav post, ali sam mišljenja da malone ne umije koristiti nurkića, što više mišljenja sam da je loš trener, a jusuf nije uvjek imao ovakav tretman već naprotiv tako da uopće ne ulazi u kategoriju sličnu mirzi pa nemoj uopštavatiKK_Bosna je napisao/la:
slika govori vise od hiljadu rijeci, a objasnjenje je samo pronalazenje opravdanaj kakva smo vidjali na ovom forumu godinama (sjeti se samo da teletovicu nijedan trener nije valjao, pa mu je kidd valjao, pa mu opet sada ne valja), isti je slucaj sa nurkicem, sve je do trebera jer je on bosnjo, musliman i tako te nebuloze... jeste, svaki trener mrzi bosnjake muslimane i zbog toga ih nije briga sto gube utakmice i tako rizikuju otkaz, vazno je napakostiti poganim bosnjama koje mrzi cijeli svijet...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako neko zna dobar link za NBA utakmice neka okači.
smrad je ubacio Juku u igru, sve mu jbem
Idemo Jusufe! 

Juka i Jokic ponovo skupa na parketu :think:
Malone je nerjesiva enigma 

pa ni minut nisu igrali skupa, jbem ti idiota
Da ne vidjoh neprocitan post na pdf-u kosarke (tj. tvoj), vjerovatno ne bih ni palio utakmicu. Otprilike se pretpostavlja da nece igrati.Chinaglia je napisao/la:smrad je ubacio Juku u igru, sve mu jbem

sada bi logicno bilo da mu navuce ovo na 15 min, al posto je konjina svoje vrste, lako moguce da ga vise nece uvodit
Opasno je Jokic prgav igrac, ne znam ni ja koji mu je ovo incident sa protivnicima...
Je li istina da je Juka za "Azru" izjavio da ne vidi svoju buducnost u Denveru i da ocekuje novi tim u Januaru? Ne citam novine pa nezz a procitah da ima u printanom izdanju...
pa ako to ima u magazinu, vjerovatno je istina, davao je intervjue njima i ranije
Procitao sam na realgm na denverovom dijelu, neki kao pise da je izaslo u novinama, nema online, pa reko da jos ko nije procitao, a evo vdim i na klixu neko spominje na forumu...
I za Expres je dao istu izjavu
navijaci Timberwolvesa, Bullsa, Trail Blazersa, Lakersa, Celticsa, voljeli bi ga u svojim klubovima
kao fan Trail Blazersa, glasam za tu opciju :kafa:
kao fan Trail Blazersa, glasam za tu opciju :kafa:
hajde mi navedite njegovu konkurenciju u tim timovima, mislim da je u LA mozgov i još ...Chinaglia je napisao/la:navijaci Timberwolvesa, Bullsa, Trail Blazersa, Lakersa, Celticsa, voljeli bi ga u svojim klubovima
kao fan Trail Blazersa, glasam za tu opciju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.