FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 28 dec 2016, 15:33

plavousrcu je napisao/la:Amar je Zeljovac od glave do pete i ne vjerujem da moze voditi drugi klub u Bosni i Hercegovini. Sretan sam zbog toga, zamislite kako bi bilo nezanimljivo da preuzme Zrinjski. Ovako se imamo cemu nadati.
Pusti tu pricu Zeljovac, nece se nimalo iznenaditi ako ode Zrinjskom.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2016, 15:38

Zenzo je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Amar je Zeljovac od glave do pete i ne vjerujem da moze voditi drugi klub u Bosni i Hercegovini. Sretan sam zbog toga, zamislite kako bi bilo nezanimljivo da preuzme Zrinjski. Ovako se imamo cemu nadati.
pa prije cu ja preuzet zrinjski nego amar, ne kontam uopste otkud te price :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 dec 2016, 15:39

Zenzo je napisao/la:
Nemoj tu pricu ni pokusavati proturiti, Aco ako jednom kaze do je to tako onda je zavrseno, Amar ne moze biti trener HSK-a ni po jednom osnovu, licnim, porodicnim i svakim drugim uvjerenjima, tu sva prica zavrsava ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 28 dec 2016, 15:50

Hrasno1921 je napisao/la:Kostic pokrenuo spor protiv Slobode zbog neisplacenih placa i bonusa, a to znaci samo jedno - uskoro je slobodan igrac :D :clap:
01.01 ce ih tuzitt da bi dobio ciste papire dosao u zelju - Sve je zavrsio sa nama samo papire tu je :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 dec 2016, 15:54

Mogli smo naci nekog boljeg od Kostica. Ove polusezone pruza iste ako ne i gore partije od Kosorica. Jedan ode dodje druge. Bolji neko nam treba jer nam je odbrana najtanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2016, 16:02

LjoZee je napisao/la:Mogli smo naci nekog boljeg od Kostica. Ove polusezone pruza iste ako ne i gore partije od Kosorica. Jedan ode dodje druge. Bolji neko nam treba jer nam je odbrana najtanja.
kakve ce partije pruzat kad nije pola plata primio ove sezone :crazy: , a protiv nas na grbavici odigro beton, s linije vadio loptu, prosle godine najbolji defanzivac lige, i sad nam ni on ne valja... :problem:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 dec 2016, 16:07

Zeljo92 je napisao/la:Oni anamo na dr forumu stvarno nemaju pametnija posla, cuj traze redizajn grba, njih 50tak se eto nesto pita...svasta :tokralju:
Treba im javiti da Džamiju stave umjesto lopte. Nekima bi se svidjelo, prepoznat će se.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 dec 2016, 16:13

Neandertalac je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Oni anamo na dr forumu stvarno nemaju pametnija posla, cuj traze redizajn grba, njih 50tak se eto nesto pita...svasta :tokralju:
Treba im javiti da Džamiju stave umjesto lopte. Nekima bi se svidjelo, prepoznat će se.
A vidi se da nemaju pametnijeg posla, ko da se pitaju za nesto. Pravi si provokator :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 dec 2016, 16:29

Nisam provokator, ovo su jako ozbiljne stvari!

Pipaju puls.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 dec 2016, 16:46

irfo je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
pa prije cu ja preuzet zrinjski nego amar, ne kontam uopste otkud te price :lol:
Ima li iko na kugli zemaljskog da ga moze zamisliti na klupi Zrinjskog? Sretan sam zbog toga jer nedo Bog da preuzme neki klub iz vrha mogli bismo se pozdraviti sa trofejima. Neka ga sto dalje od Premijer lige, a ako mu se bude radilo zna se gdje je njegova kuca.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 28 dec 2016, 17:22

irfo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zizovic je u pitanju.
daj nam neki info za pojacanja :D
Redd bi bio da nas aco obraduje sa nekim imenom ili inicijale da kaze :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 dec 2016, 17:47

Dovede Violiona MNK-u generalnog sponzora jos i Adidas da oblaci futsalere, sve ono sto mi sanjamo vec par godina ... :lol: :rol:
1921'

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 28 dec 2016, 17:49

Hrasno1921 je napisao/la:Dovede Violiona MNK-u generalnog sponzora jos i Adidas da oblaci futsalere, sve ono sto mi sanjamo vec par godina ... :lol: :rol:
Nije fazon dovest generalnog,nego je fazon dovest za cifru koja odgovara imenu Zeljeznicar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 dec 2016, 17:55

Znam za sta sluzi al eto, komentarisem :D sve u svemu svasta. Sve znam, zalosno al tako ti je.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 dec 2016, 17:55

Harisharis je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Dovede Violiona MNK-u generalnog sponzora jos i Adidas da oblaci futsalere, sve ono sto mi sanjamo vec par godina ... :lol: :rol:
Nije fazon dovest generalnog,nego je fazon dovest za cifru koja odgovara imenu Zeljeznicar
Svakako, ne moras sve shvatati ozbiljno, ili porediti jedan futsal klub sa najtrofejnijim bh. fudbalskim klubom ;)

Sto se tice ulaznica ja samo od kluba mogu uzeti a nikako dati ... :kafa:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 dec 2016, 17:57

Nemojte da se ova priča pretvori u rat između raje i da svi budu na istoj ravni. Ovde kao i tamo ima par ljudi koji Lične interese prebijaju preko raje i foruma.

Evo npr HarisHaris@ će nam reći ko je Pravi navijač Želje, ima licencu i kriterije za to.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 dec 2016, 17:58

Svako ko na bilo koji nacin pomogne klubu je za pohvalu. Nije forum za ku,rcenje ko je koliko dao para. Sta da treba da se hvalimo ovdje je smijesno.To je malo jadno da se poteza ta prica. Malo papanska. Mi ovo, mi ono, mi smo ovo, ostali su jadovi. :puke:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 dec 2016, 18:00

amazon je napisao/la:Svako ko na bilo koji nacin pomogne klubu je za pohvalu. Nije forum za ku,rcenje ko je koliko dao para. Sta da treba da se hvalimo ovdje je smijesno.To je malo jadno da se poteza ta prica. Malo papanska. Mi ovo, mi ono, mi smo ovo, ostali su jadovi. :puke:
Evo kada bi ja rekao da si ti kupio dvije desetogodisnje rekli bi da lazem, ali ipak to je privatna stvar, isto tako ti sa tim nisi izasao na forum da se pohvalis, sto dovoljno govori o tebi ... ;)
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2016, 18:01

Neandertalac je napisao/la:Nemojte da se ova priča pretvori u rat između raje i da svi budu na istoj ravni. Ovde kao i tamo ima par ljudi koji Lične interese prebijaju preko raje i foruma.

Evo npr HarisHaris@ će nam reći ko je Pravi navijač Želje, ima licencu i kriterije za to.
Gdje se to nabavi, volio bih i ja da znam ko je pravi navijac zelje :hmmmmm:

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 28 dec 2016, 18:02

Hrasno1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Svako ko na bilo koji nacin pomogne klubu je za pohvalu. Nije forum za ku,rcenje ko je koliko dao para. Sta da treba da se hvalimo ovdje je smijesno.To je malo jadno da se poteza ta prica. Malo papanska. Mi ovo, mi ono, mi smo ovo, ostali su jadovi. :puke:
Evo kada bi ja rekao da si ti kupio dvije desetogodisnje rekli bi da lazem, ali ipak to je privatna stvar, isto tako ti sa tim nisi izasao na forum da se pohvalis, sto dovoljno govori o tebi ... ;)
Hahahahahahaha

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 33 gosta.