btw. jedino glasove za sada i dobijas od pitara.
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zaboravio sam dodat + vjerni navijači od malih nogu ovih velikih INO klubova poput Uniteda, Arsenala, Reala i sl.Kawhi je napisao/la:Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Od 6. godine nisam fulao dvocifren broj tekmi Reala. Hvala, doviđenja.bodi123 je napisao/la:Zaboravio sam dodat + vjerni navijači od malih nogu ovih velikih INO klubova poput Uniteda, Arsenala, Reala i sl.Kawhi je napisao/la:Nemoj me među vas. Fuj.bodi123 je napisao/la:Virto tebi sam dao glas, ali znas da si mi drag forumas, jbg ne mogu protiv svog pitara, jos si ti strumf, nije teska odluka bila.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Za mene glasaju samo klerikalni fašisti![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Glaso sam bio i izbrisao post, hoce da nam zavade svetu temu.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 28 dec 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Do kad traje anketa?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Virto oooooooo Virtooo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Do 31.12., 23:59.Raonffa je napisao/la:Do kad traje anketa?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Hajmo @High!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
hapuc je napisao/la:Do 31.12., 23:59.Raonffa je napisao/la:Do kad traje anketa?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tezak izbor! Ako glasas za jednog, onda si fasista, ako za drugog onda si pitar! Sta je bolje biti, pitar ili fasista? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
prijetnja ubistvom?High je napisao/la:Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ili kao Aljona Ivanovna?DANTES je napisao/la:prijetnja ubistvom?High je napisao/la:Završit ćeš kao Bazile u Wildeovom romanu.DANTES je napisao/la:@High, jer smo klerikalni fašisti![]()
![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Realno, obojica su oni daleko od kante. Iz tog razloga necu ni glasati.
Isto je bilo i u anketi, ove koje (bolje) 'poznajem' smatram da nisu za tu 'titulu', a ne mogu dati ni onima cijih 10 postova nisam procitao.
Isto je bilo i u anketi, ove koje (bolje) 'poznajem' smatram da nisu za tu 'titulu', a ne mogu dati ni onima cijih 10 postova nisam procitao.
Nož i sjekira, nisi kreativan.. Ja bih rađe kitu. Ko DzofriHigh je napisao/la:
Ili kao Aljona Ivanovna?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onda kombinacija pite, sjekire i noža.DANTES je napisao/la:Nož i sjekira, nisi kreativan.. Ja bih rađe kitu. Ko DzofriHigh je napisao/la:
Ili kao Aljona Ivanovna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.