Doduše, hayat je ispod njihovog nivoa.Dex je napisao/la:Pa istog su levela, nit je ona neka novinarka, nit je on neki poseban pjevač.SlevinKelevra je napisao/la:Listam tv kanale, kad na Hayatu, Hana Hadziavdagic u ulozi novinarke, valjda, radi intervju sa Eldinom Huseinbegovićem. Dan te yebo![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najradikalniju.Kawhi je napisao/la:Koju tekiju posjećuješ?High je napisao/la:Pođi sa mnom u tekiju, da upoznaš istinske ašike.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica licaStrucni engleski
![]()
:popusio: sam ga
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, to i govorim... Mislim da ni sam ne bi mogao izabrati dvije antipaticnije licnosti u istom trenutku, na istom mjestu. Ali, zato ima Hayat da nam to omoguciDex je napisao/la:Pa istog su levela, nit je ona neka novinarka, nit je on neki poseban pjevač.SlevinKelevra je napisao/la:Listam tv kanale, kad na Hayatu, Hana Hadziavdagic u ulozi novinarke, valjda, radi intervju sa Eldinom Huseinbegovićem. Dan te yebo![]()
![]()
Re: RE: Re: Chat
BiceHendo je napisao/la:Rio iz kojeg si kantona? Pitale su me dvije sestrice za udaju pa da vidim od čega si.
Ne dolazim pod tvoj pendzer niti imam namjeru. Kad god dodjem babo tvoj drzi me na snajperu. Nisam momak iz tvoga kantona...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo ako ce biti Karahasan sa namaHigh je napisao/la:Pođi sa mnom u tekiju, da upoznaš istinske ašike.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica licaStrucni engleski
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Televizija i jest da gledaš a ne da slušaš.Dex je napisao/la: nit je ona neka novinarka
Uvijek bude. Nema teatralnijeg i suptilnijeg od njeg.Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo ako ce biti Karahasan sa namaHigh je napisao/la:Pođi sa mnom u tekiju, da upoznaš istinske ašike.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica licaStrucni engleski
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zamisli Hayata, hoće da povećaju rating, tako što ubace Našu Malu KlinikuSlevinKelevra je napisao/la:Pa, to i govorim... Mislim da ni sam ne bi mogao izabrati dvije antipaticnije licnosti u istom trenutku, na istom mjestu. Ali, zato ima Hayat da nam to omoguciDex je napisao/la:Pa istog su levela, nit je ona neka novinarka, nit je on neki poseban pjevač.SlevinKelevra je napisao/la:Listam tv kanale, kad na Hayatu, Hana Hadziavdagic u ulozi novinarke, valjda, radi intervju sa Eldinom Huseinbegovićem. Dan te yebo![]()
![]()
A onda takve dvije vedete, gdje svoju karijeru gradile, jedna preko Deena, a drugi preko bolesne žene.
Nemam tv ionako ovdjesljivo je napisao/la:Televizija i jest da gledaš a ne da slušaš.Dex je napisao/la: nit je ona neka novinarka
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako osvježenje kad trebaš nešto vaditi, a ne moraš hiljadu nepotrebnih dokumenata povadit (i platiti naravno) prvo, ono daj pare i eto fol ličnu, potpiši se ovdje, uslikaj se tamo i dođi za 15 dana. Za 25 minuta gotovo sve
Nikakvi cipsovi, državljanstva, rodni listovi i slične pizdarije
Nikakvi cipsovi, državljanstva, rodni listovi i slične pizdarije
Što obrisa moj post yebem ga?Monolog je napisao/la:Je l' moguće?! Mogu li dva dana proći bez ovakve diskusije? Psovač udaljen na sedam dana, tuzlak također, jer je po ko zna koji put otišao u ove vode.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sarajevo?"Hiljadu pahulja bijelih": Drugi koncert u čast Kemala Montena u Zagrebu
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je biloDANTES je napisao/la:Što obrisa moj post yebem ga?Monolog je napisao/la:Je l' moguće?! Mogu li dva dana proći bez ovakve diskusije? Psovač udaljen na sedam dana, tuzlak također, jer je po ko zna koji put otišao u ove vode.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imamo onda dogovor mu'mineHigh je napisao/la:
Uvijek bude. Nema teatralnijeg i suptilnijeg od njeg.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nemam pojma, ja napisao post o TV dnevnicima i kako samo kod nas pričaju o političkim temama niko da priča o ekonomiji ko u okruženju.. Ali bila je okolo rasprava neka u začetku.. Znaš već, Tuzlak, izdaja, srebrenica i te priče...legenda reala je napisao/la:Sta je biloDANTES je napisao/la:Što obrisa moj post yebem ga?Monolog je napisao/la:Je l' moguće?! Mogu li dva dana proći bez ovakve diskusije? Psovač udaljen na sedam dana, tuzlak također, jer je po ko zna koji put otišao u ove vode.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izbrisano je sve što je imalo veze sa politikom.
Ja sam izbrisao btw, deal with it
Kemo je ono čega se današnje Sarajevo ne želi sjećati.High je napisao/la:Sarajevo?"Hiljadu pahulja bijelih": Drugi koncert u čast Kemala Montena u Zagrebu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Na sta konkretno mislis?Kawhi je napisao/la:Kemo je ono čega se današnje Sarajevo ne želi sjećati.High je napisao/la:Sarajevo?"Hiljadu pahulja bijelih": Drugi koncert u čast Kemala Montena u Zagrebu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
I to je hvala Dantesu za onu kampanju i uvlacenje u dupeDonnie Darko je napisao/la:Izbrisano je sve što je imalo veze sa politikom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa realno Hana nije ni za gledanja ako si na to misliosljivo je napisao/la:Televizija i jest da gledaš a ne da slušaš.Dex je napisao/la: nit je ona neka novinarka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nećemo sad cjepidlačitmiki_92 je napisao/la:pa realno Hana nije ni za gledanja ako si na to mislio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.