BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Zaboravio sam napisati, imate gore anketu pa glasajte. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
trebao si staviti u anketu , dali mirza ostaje u top 200 , ovako nece ni uci u 150 a nece ni ispasti iz 200 
Ne slazem se da ranking nije toliko bitan, on je rezultat svih desavanja tokom godine, jeste Damir napredovao u igri, ali je istovremeno i izgubio bar 3-4 dobivena meca, te imao totalni fijasko na challengerima... Ovaj mali napredak na listi upravo odrazava sve sto se desavalo, i pozitivno i negativno...Unofficialpage je napisao/la:Rnaking nije toliko bitan. Damir nije puno napredovao po poziciji ali je igrački puno napredovao. Što je puno bitnije jer ranking možeš popraviti za 2 sedmice da budeš u TOP 30.
I Mirza je malo igrački napredovao, ne puno ali opet napredovao. Vidjet ćemo kako će to izgledati sljedeće sezone. Kad bi opet uspio proći kvale na AO pa da odbrani dobar dio bodova. Aldin je tu negdje na svom nivou, teško da on može puno bolje. A dok je Tomo najviše razočarao.

Great to see the #Wizard @DzumhurDamir working hard in preseason with @rogerfederer
Po ovom returnu Federera vidi se da servis nije ojačao 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Od maestra moze se puno nauciti.naprijed dzumi. 
- RafaGarros9
- Kontakt:
Dvije istinske legende bijelog sportashminka je napisao/la:
Great to see the #Wizard @DzumhurDamir working hard in preseason with @rogerfederer
Zadnja izmjena: RafaGarros9, dana/u 26 dec 2016, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje imate videe treninga sa Federerom.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima li za nas koji nemamo Facebook?Unofficialpage je napisao/la:Ovdje imate videe treninga sa Federerom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar ne možeš vidjeti bez da se loguješ? Ja se odjavio i vidim normalno video?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U redu je, bio sam nestrpljiv, nakon nekoliko sekundi pojavi se video... Nista, dobro Damir udara 
Jos je Dzumhur u Dubaiju, ne misli valjda slaviti tu Novu godinu a ceka ga turnir u Indiji 
Rekao je on u onom intervjuu za SK gdje će slaviti NG i da mu nije drago zbog toga. Sad se ne sjećam jel' rekao Dubai ili Indija...taremuha je napisao/la:Jos je Dzumhur u Dubaiju, ne misli valjda slaviti tu Novu godinu a ceka ga turnir u Indiji
Mislim da je rekao da će u Indiji dočekati NG al' nisam siguran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rekao je u Indiji da će slaviti a i nije daleko, oko 4h leta. Može sutra, petak otići u Chennai
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Krenuo je put Chennaia! Zaboravio sam gledat kad je imao emisiju na Sport Klubu, ako neko ima na netu nek mi posalje bio bih zahvalanRaonffa je napisao/la:Rekao je on u onom intervjuu za SK gdje će slaviti NG i da mu nije drago zbog toga. Sad se ne sjećam jel' rekao Dubai ili Indija...taremuha je napisao/la:Jos je Dzumhur u Dubaiju, ne misli valjda slaviti tu Novu godinu a ceka ga turnir u Indiji
Mislim da je rekao da će u Indiji dočekati NG al' nisam siguran.
Ove godine jedini segment u kojem ocekujem neki veci napredak mora biti na psihickom planu. Prosla godina je bila jako dobra sto se tice tenisa, medjutim sto zbog manjka iskustva sto zbog jako tanke glave nije uspio napraviti neki iskorak bar na 250icama. U ovu godinu mora i moze uci mnogo opusteniji, vise nije neki novi klinjo koji se tek probio na ATP, igrao je sa i Rafom i sa Rogerom, trenira sa Rogerom, sve je to veliki plus njegovom iskustvu, a iskreno se nadam da ce i psiha slijediti ovo sve. Ono sto ne treba je igrati Challengere, to je i najavio, dakle potpuno baciti njih u vodu, jasno je i njemu da tamo nema vise sta traziti, em sto nema love, em sto nema motiva. Fokusirati se na ATP i probati konacno probiti i taj led zvani prva ATP titula, a bit ce prilika uvjeren sam.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako tu napreduje onda će vrlo brzo ući u TOP 50, to ga je najviše koštalo prošle/ove sezone. A već po titulu može u Chennaiju, osim Marina nema niko još koga Damir ne može dobiti a uz neku sreću može i Marina. Samo će problem biti kako će se sa vlagom nositi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza upao u kvale Dohe. Bilo bi fino kada bi ovdje usao u MD 
Edit: Mirza sutra protiv veteran Chuidinelija, ako prodje ide na pobjednika Safvat-Gianesi... Strasna prilika za ulazak glavni zdrijeb
Edit: Mirza sutra protiv veteran Chuidinelija, ako prodje ide na pobjednika Safvat-Gianesi... Strasna prilika za ulazak glavni zdrijeb
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A Damir u 1. kolu u Chennaiju ide na Dudi Selu, 2. kolo Borna ili kvalifikant, 1/4 finale Ramo - Vinolas, 1-2 finale Čilić. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
S kim igra u finalu?Unofficialpage je napisao/la:A Damir u 1. kolu u Chennaiju ide na Dudi Selu, 2. kolo Borna ili kvalifikant, 1/4 finale Ramo - Vinolas, 1-2 finale Čilić.
Evo mirze, evo ludila..dobri stari majstor. Odmah uzmes servis i umjesto potvrde, fasujes svoj sa nulom..bice ovo ponovo godina patnje uz ova nasa 2 majstora ali sta da se radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.