Jesam napisam make al ne zato sto ne znam nego ni sam ne znam odakle mi to da napisem, o cemu sam mislio kad sam to pisao ne znam ni sam.
Ovih dana sam pod rucnom
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Toje proš lost, postaju ozbiljan klubTobeYarabi je napisao/la:imaju usme ne ugovoreRaonffa je napisao/la:Rekoje Azmir da ne ma puštanja igraća za si ču!TobeYarabi je napisao/la:ojdanic ne moze iz slobodanke ni za milion!
irfo je napisao/la: Prica se po gradu da ordagic, piric, kostic, subic i veselinovic dolaze u novogodisnji soping

imas li muda veceras za vopi? jbg nekada moras skupiti hrabrost, kad tad ...Neandertalac je napisao/la:Pošto ona Koza sa sjevera?
Za kozijeg loja, nešto me pluća od ovog smoga pate
Tuzlaci na apartima- bice to Jeftin Shopping i vesel im ?hapuc je napisao/la:Svi u shopping! Svi, svi, svi!
Najbolji loj ti je krmeći, eno imas anamo na lavoru, pun sjever krmadiNeandertalac je napisao/la:Pošto ona Koza sa sjevera?
Hajde Hrasno@ malo šuti, ne prozivaj hbga a kada ti se dođe na noge ti šutiš.aleksandar_veliki je napisao/la:Bio Neandertalac zivotom garantujem.Neandertalac je napisao/la:Jesam li ja bio?aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam ispred Ancija ali bez kamerice. Nista se spektakularno nije desilo, a mogao sam imati ekskluzivu.
Neymar11 je napisao/la:Tuzlaci na apartima- bice to Jeftin Shopping i vesel im ?hapuc je napisao/la:Svi u shopping! Svi, svi, svi!
Jarane prvo vidi tko ima krmka kao trenera i to onog rasnog pa onda pisi nestoZeljo92 je napisao/la:Najbolji loj ti je krmeći, eno imas anamo na lavoru, pun sjever krmadiNeandertalac je napisao/la:Pošto ona Koza sa sjevera?
assad iz hrasnog je priznao da zove muriju na ljude kad su ga cekali na ilidzi valjda, hvali se s timjoker90 je napisao/la:Ovaj kaze da se pojavio, onaj kaze da nije, onaj kaze da je murija u civilu pratila sve! Samo na PL prepucavanjima!![]()
![]()
Ma sarane lazi sve, valja se iskupiti i opravdati manjak muda i visak p***, kao bio ali pazi nije usaojoker90 je napisao/la:Ovaj kaze da se pojavio, onaj kaze da nije, onaj kaze da je murija u civilu pratila sve! Samo na PL prepucavanjima!![]()
![]()
I sa svima potpisaliiii - oni sa svima produzuju a zavrse u shoppinguEsport je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:Tuzlaci na apartima- bice to Jeftin Shopping i vesel im ?hapuc je napisao/la:Svi u shopping! Svi, svi, svi!
Blago njim sa svima su razgovarali.![]()
![]()
Fk Sloboda, pokrovitelj tribine ja tražim ti obećavaš, drugi kupi
joker90 je napisao/la:Ovaj kaze da se pojavio, onaj kaze da nije, onaj kaze da je murija u civilu pratila sve! Samo na PL prepucavanjima!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.