FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 28 dec 2016, 17:51

BordoBolesnik je napisao/la:Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.
Da, dva vezna igrača. Jedan koji ima defanzivnije karakteristike (DM) i drugi koji ima "zna" da igra prema naprijed (da se vrati po loptu, da uputi neki pas prema naprijed, jednostavno kreativac). Kada sam rekao "ovdje im ništa ne odgovara" mislio sam da ne pronalaze niti jednog igrača koji bi se uklopio u Čalinu viziju za nastavak sezone. Realno, i nema nekih finih igrača kod nas, a da nisu pod ugovor. Npr. ja ovdje trenutno ne vidim niti jednog veznog igrača koji bi nama odgovarao, zaboravite Ordagića, jer ne plaćamo odštete. Također, slab je izbor igrača i za druge pozicije na terenu u ovoj našoj ligi. Zato su se okrenuli i traže vani. Nudi im se more igrača, a jedan od njih je i ovaj Brkić, ali mislim da su to neki polovnjaci koje niko neće, pa zato imaju potrebu da se "trpaju". Ima i jedan niger, on nije loš, ali garant mu je karijera dobro grohnula, čim se nama nudi.

Neću više da ništa govorim, napast će me neki da glumim insajdera. Toliko od mene.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 28 dec 2016, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 dec 2016, 18:00

Majkl je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.
Da, dva vezna igrača. Jedan koji ima defanzivnije karakteristike (DM) i drugi koji ima "zna" da igra prema naprijed (da se vrati po loptu, da uputi neki pas prema naprijed, jednostavno kreativac). Kada sam rekao "ovdje im ništa ne odgovara" mislio sam da ne pronalaze niti jednog igrača koji bi se uklopio u Čalinu viziju za nastavak sezone. Realno, i nema nekih finih igrača kod nas, a da nisu pod ugovor. Npr. ja ovdje trenutno ne vidim niti jednog veznog igrača koji bi nama odgovarao, zaboravite Ordagića, jer ne plaćamo odštete. Također, slab je izbor igrača i za druge pozicije na terenu u ovoj našoj ligi. Zato su se okrenuli i traže vani. Nudi im se more igrača, a jedan od njih je i ovaj Brkić, ali mislim da su to neki polovnjaci koje niko neće, pa zato imaju potrebu da se "trpaju". Ima i jedan niger, on nije loš, ali garant mu je karijera dobro grohnula, čim se nama nudi.
Nemojte me držati 100% za riječ, ali postoji ponuda za Mihu, možda ode (oko 600.000 KM, klub iz Italije, ne znam ime).

Neću više da ništa govorim, napast će me neki da glumim insajdera. Toliko od mene.

Daj ba ne brukaj se
Izvini babuka, neću više nijedne.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 dec 2016, 18:18

Igraci sa strane su obicno oni cija karijera ide silaznom putanjom i ocekuju neki oporavak kod nas tako da zbog toga nisam odusevljen. Sto se Mihe tice, 600000KM je cifra o kojoj ne bi razmisljao nego papir proslijedi dalje do prve kante za smece ali eto, toliko nas je Dinokio sa pojedincima unaprijedio da mozda moramo da prodajemo.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 28 dec 2016, 18:25

zagor1987 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.

Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?
Slobo Klačar odrasto samnom na Marindvoru.

Kakvo ba Trebinje crno.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 dec 2016, 18:31

nusko je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.
Neka ga Hurtic trenira :urnebes: :urnebes: :evil: :evil:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 dec 2016, 18:33

BordoBolesnik je napisao/la:Igraci sa strane su obicno oni cija karijera ide silaznom putanjom i ocekuju neki oporavak kod nas tako da zbog toga nisam odusevljen. Sto se Mihe tice, 600000KM je cifra o kojoj ne bi razmisljao nego papir proslijedi dalje do prve kante za smece ali eto, toliko nas je Dinokio sa pojedincima unaprijedio da mozda moramo da prodajemo.
Sve se slažem, ali vjeruj da neće svakakve budale igrati kod Janjoša, što me raduje. I meni je smiješna ova ponuda za Mihu, ali ne bi me čudilo da ode. :salut:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 dec 2016, 18:35

Septerra je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.

Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Ne znam da li je Klačara ali je po preporuci došao onaj kondicioni iz Trenbinja u Hurtićev SŠ kad je onaj Ješićev kondicioni napustio klub (ili je to bilo pred početak ove sezone :hmmmmm: ). Zaboravio sam kako se momak zvao ali je otišao kad i Hurtić. Klačar je s Čalinim SŠ odradio odličan posao.

I mislim da je Mahmutović previše profilom sličan Ahmetoviću, zbog toga ga ne bih dovodio. Navijam da se Hamza fizički oporavi i pokaže nam šta zna i umije.
Glupi bek je otjera sve i doveo svog trkaća za ovcama.
Znaći sve što se dešavalo u periodu blente koga jePape bacao na glavu je za zaborava. :| :| :| :|

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2016, 18:36

BordoBolesnik je napisao/la:
mi se godinama fokusiramo na Evropu a ne mozemo ovdje da uspostavimo ono sto zelimo tako da je to sa igracima sa strane nesto se pokazalo kao lose tj vise lose nego dobro.
imali smo rukovodstvo koje je htjelo da preskače korake u (dugom)procesu postepenog jačanja kluba, i onda su se donosile poprilično ishitrene odluke, gomilanje igrača bez strategije ili opravdanja(u momentima smo imali po 6 stopera i 7 bekova, 6 krila, itd.) često se ispostavi da igrač svana može biti lakši za dovesti nego igrač od konkurenta iz PLBiH, takođe dramatično manje problema sa ponašanjem/profesionalnošću igrača(a pogotovo menadžera) imamo od "stranaca"....nadati se da će sada raditi po planu i planirati razvoj ekipe/igrača uz i dugoročniji ugovor za trenera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 dec 2016, 18:41

KenChoo je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Igraci sa strane su obicno oni cija karijera ide silaznom putanjom i ocekuju neki oporavak kod nas tako da zbog toga nisam odusevljen. Sto se Mihe tice, 600000KM je cifra o kojoj ne bi razmisljao nego papir proslijedi dalje do prve kante za smece ali eto, toliko nas je Dinokio sa pojedincima unaprijedio da mozda moramo da prodajemo.
Sve se slažem, ali vjeruj da neće svakakve budale igrati kod Janjoša, što me raduje. I meni je smiješna ova ponuda za Mihu, ali ne bi me čudilo da ode. :salut:
ako je istina, 100% ce otici. kineza zanima samo lova

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 dec 2016, 18:46

slika
slika
slika

Nisu svi kao što smo mi,
pravi drugovi, uvijek najjači...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 dec 2016, 19:12

hapuc je napisao/la:slika
slika
slika

Nisu svi kao što smo mi,
ko su ovi huligani????
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 dec 2016, 19:23

zlo87 je napisao/la:ko su ovi huligani????
Najopasniji.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 dec 2016, 20:18

Locust je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Slobo Klačar odrasto samnom na Marindvoru.

Kakvo ba Trebinje crno.
Lakapo vidis da sam upitnik na kraju stavio. Vidio sam mu sliku maloprije znam lika isao sam u Isak Samokovliju skolu pa ga znam iz vidjenja al nisam ga po imenu znao i prezimenu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2016, 20:19

hapuc je napisao/la:slika
slika
slika

Nisu svi kao što smo mi,
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 28 dec 2016, 20:40

ima li kakvih imena?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2016, 20:41

Kinez ima para, kinez se razocarao.
Dao je pare za nesta, a te pare su se potrosile za nesta sasvim druugo.
Sad da li ce opet i kad nesta uloziti, vidjet cemo.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 28 dec 2016, 20:44

Zip je napisao/la:Kinez ima para, kinez se razocarao.
kina nije malezija
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 28 dec 2016, 21:07

BTX je napisao/la:
kina nije malezija
Nit je tan malezijac.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2016, 21:20

Locust je napisao/la:
BTX je napisao/la:
kina nije malezija
Nit je tan malezijac.
Kako nije :? ? Covjek je rodjen u Maleziji prije 60+ godina. Njegova porodica je davno dosla iz Kine u Maleziju za boljim zivotom. Znam dosta o Maleziji i oni ti imaju kao poseban sistem o izjasnjavanju a to su rase mada sta god zaokruzis ti si Malezijac, pogotovo on jer se i rodio tamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 dec 2016, 21:22

Nana mu iz Albanije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], ErosViverosViv, kogmagie46 i 16 gostiju.