PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Nego Aco ponisti ovo glasanje za kantu godine, necemo imati nikoga s svete teme da bude kanta. Jos pogotovo 2 legende teme. Glasalo se s duplih acc 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Post27 dec 2016, 21:12
Evo mene ispred Anchija. Taj Čelo. Ako si unutra.
.AvatarNeandertalac
Post27 dec 2016, 21:47
Toliko o ljudima i njihovim karakterima.
Bježi hebo i ovu zahebaciju, može otići u cirkus..
Post27 dec 2016, 21:58
Nemoj vise ni jedan picic ovaj kurceviti da mi se obratio ili citirao, pickice sve do jednog, normalno sam vas zvao ko covjek na pivo,avi od toga pravite famu ko da ce vas neko **** ili izrokati, bolje acu da sam zvao nego vas picke, neka vas je stid ostalih forumasa![]()
![]()
![]()
![]()
Evo mišu vremenski, kada sam ja pisao i kada si se javio.
Kakav si jad kuknjava
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jel tvoj onaj acc : strma trebinaTobeYarabi je napisao/la:brat capodecina rastjero ACABe iz ancija. assad plavi pobjego iz zemlje. na potezu je sipa.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Capodecina
Zamisli lik ti šatro prijeti zove te na pivu u njegovu mahalu, ti dođeš iz drugog dijela grada, naravno spreman, dočeka te murija.
A lik koji te zvao ne smije da izađe ispred zgrade, a ne da se pojavi u kafiću. Koji je to zec i tastatura mangup. hahaha
Zavuci se u rupu šmekerčino ljigava. Kući tatu blefiraj zecu mali.
A lik koji te zvao ne smije da izađe ispred zgrade, a ne da se pojavi u kafiću. Koji je to zec i tastatura mangup. hahaha
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Anchy na aparatima ha ha - veseloo je bilo ocitoo - glavni akteri braca @Hrasno i @Neandetelac goriiiiiiiiii ancy - al nisu istine za ojdanica zar ne ?TobeYarabi je napisao/la:brat capodecina rastjero ACABe iz ancija. assad plavi pobjego iz zemlje. na potezu je sipa.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Pa Mirso druže moj jesi živ?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
hahahhahaCapodecina je napisao/la:Zamisli lik ti šatro prijeti zove te na pivu u njegovu mahalu, ti dođeš iz drugog dijela grada, naravno spreman, dočeka te murija.
Slabo smo se organizovali, treba sljedece godine progurat forumasa godineMocMahale444 je napisao/la:Nego Aco ponisti ovo glasanje za kantu godine, necemo imati nikoga s svete teme da bude kanta. Jos pogotovo 2 legende teme. Glasalo se s duplih acc
- Hrasno1921
- Kontakt:
Capodecina je napisao/la:Zamisli lik ti šatro prijeti zove te na pivu u njegovu mahalu, ti dođeš iz drugog dijela grada, naravno spreman, dočeka te murija.

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
aleksandar_veliki je napisao/la:
Vazda Aco. Bice na kraju da sam nastimao da Virtual trijumfujeMocMahale444 je napisao/la:Nego Aco ponisti ovo glasanje za kantu godine, necemo imati nikoga s svete teme da bude kanta. Jos pogotovo 2 legende teme. Glasalo se s duplih acc. Jedan od rijetkih Manijaka koji me nije prodao za petobu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Ti si raja i sam kazesaleksandar_veliki je napisao/la:
Vazda Aco. Bice na kraju da sam nastimao da Virtual trijumfujeMocMahale444 je napisao/la:Nego Aco ponisti ovo glasanje za kantu godine, necemo imati nikoga s svete teme da bude kanta. Jos pogotovo 2 legende teme. Glasalo se s duplih acc. Jedan od rijetkih Manijaka koji me nije prodao za petobu
Zato ponisti jer mi s Pl i dalje se necemo sloziti da oni budu kanta. Za raju
Svaka cast pitarima, neki od njih su glasali za High-a , dok nisam vidio nijednog Manijaka da je glasao za Virtuala u izboru kanta godine !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kao što reće jedam strani pjesnikjoker90 je napisao/la:Ovaj kaze da se pojavio, onaj kaze da nije, onaj kaze da je murija u civilu pratila sve! Samo na PL prepucavanjima!![]()
![]()
Bože mili, čuda velikoga
jal to grmi il se zemlja trese
il Sariel kuka il udara more o bregove.
Nit to grmi nit se zemlja trese
Već to pišu klubovi izjave.
Kako ide vesela im majka,
Jadnoj djeci traže potpise,
Niko para nedade.
Svi u Evropu put traže
Ali se nekim Federalna smješi.
Fala bogu da nisu svi za titule,
neki su samo za leleka.
Ako, ako svakome po zasluzi
Sve do mraka, a od jutra rana
Sto se ovaj samiir uvlaci pitarima da im ne uzmu ojdanicaa - pa nemoras tako ofirnoo raditsamirr je napisao/la:Svaka cast pitarima, neki od njih su glasali za High-a , dok nisam vidio nijednog Manijaka da je glasao za Virtuala u izboru kanta godine !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- TobeYarabi
- Kontakt:
nijeirfo je napisao/la:Jel tvoj onaj acc : strma trebinaTobeYarabi je napisao/la:brat capodecina rastjero ACABe iz ancija. assad plavi pobjego iz zemlje. na potezu je sipa.
ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od togaNeymar11 je napisao/la: Anchy na aparatima ha ha - veseloo je bilo ocitoo - glavni akteri braca @Hrasno i @Neandetelac goriiiiiiiiii ancy - al nisu istine za ojdanica zar ne ?
Neymar11 je napisao/la:Sto se ovaj samiir uvlaci pitarima da im ne uzmu ojdanicaa - pa nemoras tako ofirnoo raditsamirr je napisao/la:Svaka cast pitarima, neki od njih su glasali za High-a , dok nisam vidio nijednog Manijaka da je glasao za Virtuala u izboru kanta godine !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije njima sad do ojdanica, doso azmir po milione , valja nac sad tolke pare 
Nije da nemamo, dali hoćemo da damo.TobeYarabi je napisao/la:nijeirfo je napisao/la:Jel tvoj onaj acc : strma trebinaTobeYarabi je napisao/la:brat capodecina rastjero ACABe iz ancija. assad plavi pobjego iz zemlje. na potezu je sipa.ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od togaNeymar11 je napisao/la: Anchy na aparatima ha ha - veseloo je bilo ocitoo - glavni akteri braca @Hrasno i @Neandetelac goriiiiiiiiii ancy - al nisu istine za ojdanica zar ne ?
Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak 
-
belosevic28
- Kontakt:
NEKIDUUUUU , SVI NEKIDUUUURaonffa je napisao/la:Rekoje Azmir da ne ma puštanja igraća za si ču!TobeYarabi je napisao/la:ojdanic ne moze iz slobodanke ni za milion!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.