Istinamiki_92 je napisao/la:pa realno Hana nije ni za gledanja ako si na to misliosljivo je napisao/la:Televizija i jest da gledaš a ne da slušaš.Dex je napisao/la: nit je ona neka novinarka
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
meni skroz antipaticna, od izgleda, stava, govora etc.sljivo je napisao/la:Nećemo sad cjepidlačitmiki_92 je napisao/la:pa realno Hana nije ni za gledanja ako si na to mislio
ovo je za gledanja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
bakirovac i dodikovacDonnie Darko je napisao/la:Izbrisano je sve što je imalo veze sa politikom.
Ja sam izbrisao btw, deal with it
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kawhi je napisao/la:Kemo je ono čega se današnje Sarajevo ne želi sjećati.High je napisao/la:Sarajevo?"Hiljadu pahulja bijelih": Drugi koncert u čast Kemala Montena u Zagrebu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kako me glava boli, rakija, viski od 13 KM i dvije dvolitre Sarajevskog i supcine iz Australije.

Nullius in verba
sta bi sa vegankomHeller je napisao/la:Kako me glava boli, rakija, viski od 13 KM i dvije dvolitre Sarajevskog i supcine iz Australije.![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Na pokušaj brisanja sjećanja o Sarajevu 45-92, na koje se ironično svi stalno pozivaju. Na to da su nekad kultura, sport i sve drugo cvjetali u Sarajevu. Pogledaj gdje žive ljudi koji su obilježili taj period u kulturi, sportu... Pogledaj kakav je odnos prema dvojici ljudi na koje pomisliš kad kažeš Sarajevo. Mislim na Mirzu (iako nije iz Sarajeva) i Davorina. Sarajevo iako je sve veće postaje sve manje.L-Train je napisao/la:
Na sta konkretno mislis?
SFF je jedna od rijetkih pozitivnih stvari u gradu, ali onda pogledaš s druge strane i zapitaš se koliko ostvarenja iz Sarajeva doživi promociju na tom festivalu? Koliko sarajevska kinematografija ima koristi od tog festivala?
Da se razumijemo, ovo se može reći za svaki kutak naše države. Žalosno je samo što se Sarajevo kao najveći grad i grad sa najviše ljudi nije izdiglo iznad toga.
Uostalom, pogledaj samo ko su idoli djeci. Teško ćeš tu naći nekog sportaša, pjevača, glumca, naučnika... Uglavnom su to lokalne kabadahije ili babini sinovi s jakim autima ili vođe navijača, koji su slučajevi za sebe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kafamiki_92 je napisao/la:sta bi sa vegankomHeller je napisao/la:Kako me glava boli, rakija, viski od 13 KM i dvije dvolitre Sarajevskog i supcine iz Australije.![]()
![]()
Nullius in verba
Senat Univerziteta Sarajevo na današnjoj sjednici usvojio je inicijativu Studentskog parlamenta (SPUS) o neodržavanju predavanja i ispitnih rokova na fakultetima UNSA-e petkom zbog klanjanja džuma-namaza. Pri planiranju akademske godine vodit će se računa i o terminima centralnih sedmičnih molitvi pripadnika katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti, kao i ostalih vjerskih zajednica.
Kocka je bačena
Joj zimnoce matero, puse polarni vjetarcina. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ti si bar u toplom radilarasavoje je napisao/la:Joj zimnoce matero, puse polarni vjetarcina.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ti nisi nikako radio.BvB09 je napisao/la:Ti si bar u toplom radilarasavoje je napisao/la:Joj zimnoce matero, puse polarni vjetarcina.
jedva cekam troloveHendo je napisao/la:Senat Univerziteta Sarajevo na današnjoj sjednici usvojio je inicijativu Studentskog parlamenta (SPUS) o neodržavanju predavanja i ispitnih rokova na fakultetima UNSA-e petkom zbog klanjanja džuma-namaza. Pri planiranju akademske godine vodit će se računa i o terminima centralnih sedmičnih molitvi pripadnika katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti, kao i ostalih vjerskih zajednica.
Nullius in verba
Jesam radio samo kukašrasavoje je napisao/la:Ti nisi nikako radio.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ehhh, pjevaj mi
Ljubavni "jadi",mladog BelminaBelminM23 je napisao/la:Ehhh, pjevaj mi
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Sta si radio?BvB09 je napisao/la:Jesam radio samo kukašrasavoje je napisao/la:Ti nisi nikako radio.
Treba ukinuti godisnje u zadnjoj sedmici decembra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.